10

Анонимен

преди 2 години

Едва ли има аналог подобно нещо в света - медици и персонал да правят гладна стачка , за да вземе някой да им обърне внимание . Защо не им дават парите на хората . Частни болници , които не са си мръднали пръстчето да приемат поне 1 с короавирус , са получили милиони . Нещо много сбъркано има у нас , ама много . После защо болниците остават без персонал и хората *** като мухи

9

Анонимен

преди 2 години

Да си ги търсят от Русенския доктор - милионер

8

к.д.

преди 2 години

Стойчо Кацаров е лъж.ец!

7

Black Sea

преди 2 години

Напълно съм съгласен да си получат това което им е обещано и гласувано. Обаче се питам защо точно сега. Година и нещо не са получавали добавките и никакви стачки и баш сега: хоп. Точно когато парламента се разпуска и ще има ново служебно правителство. Освен това се вижда че местните власти не са плащали. Тези лекари нямат ли синдикат, който да има юристи, които да обяснят може или не суспендиране на средства?

6

аз

преди 2 години

До Анонимен5 - когато те заболи нещо *** на хотел или ресторант, никога при плужеците които преяждат.

5

Той

преди 2 години

*** човек учил недоучил който получава по-голяма заплата от един квалифициран лекар не може да оцени този труд и отговорност.Но лекарите са умни и образовани хора и няма да се оставят гладни.Да му мисли простака Щото идва криза и глад.Сега пишете ли пишете но като легнете в болница гледате като мишоци и се молите някой да ви помогне особено КОВИД щото от това се умира.

4

Анонимен

преди 2 години

ВЗЕМЕТЕ ОТ ЗАТВОРЕНИТЕ БИЗНЕСИ СЕГА - ХОТЕЛИЕРИ И РЕСТОРАНТЬОРИ И ДАЙТЕ НА ПЛУ ЖАЦИТЕ, ДАНО СЕ НАЯДАТ! АМА НЯМА ОТКЪДЕ, ЩОТО НЯМА БЮДЖЕТ... АНЯМА БЮДЖЕТ, ЩОТО ЗАТВОРИХТЕ ИКОНОМИКАТА!

3

Асан

преди 2 години

Тиквата ви е обещал 1000 лв. отгоре ама той отдавна го няма :)))

2

Супермаркет

преди 2 години

Ние също сме на първа линия.

1

Асан

преди 2 години

Тъкмо да отслабнат малко :)))