156

Анонимен

преди 2 години

Доста малко са хората с имунитет в България - някъде между 20% и 25% от населението - това са част от ваксинираните и част от преболедувалите. Няма основание да се смята, че преболедувалите са много повече от официално регистрираните.

155

анонимен

преди 2 години

МОЯ БЛИЗКА МЕД СЕСТРА ОТ КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ МЕ ПИТА ВАКСИНИРАН ЛИ СЪМ. КАЗАХ НЕ. ТЯ МИ ОТГВОРИ ДА НЕ СИ ПОСМЯЛ. КАКВО ЛИ ОЗНАЧАВА ТОВА.

154

до 176

преди 2 години

Всички разбрахме проблема- медицински геноцид,нелекуване на спешните случаи-инфаркти,инсулти и т.н.захвърлянето им в ковид отделения и с ковид и без ковид,и след това не ги поглеждат.И не само че ги убиват вместо да ги лекуват, НО И ТЪРГОВЦИТЕ И КАСАПИТЕ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ,ЗАЩОТО НЕ ДАВАТ ЕПИКРИЗА НА ПОЧИНАЛИТЕ- ПРО СТО ЕДИН ХВЪРЧАЩ ЛИСТ С името на жертвата. На по- здравите и младите вероятно им взимат годните органи- - дава се в заворен ковчег срещу още 400лв.за дезинфекция.

153

Анонимен

преди 2 години

Да бе, 94% неваксинирани в болниците, нали си го казаха - 98% неваксинирани и 2% с една доза, а напълно вксинирани в болниците няма.

152

Гай Баньо

преди 2 години

Кантарджиев смятал?Аз пък смятам,че няма значение дали си ваксиниран или не.Ай,ходи доказвай,че аз не съм прав.

151

Анонимен

преди 2 години

ТАЯ Г. ВЗЕМИ АКЪЛ ОТ НАЧАЛНИКА В БАНКЯ КАК ДА СИ ПРЕХВЪРЛИШ МИЛИОНИТЕ В ОМАНСКИЯ ФОНД ИЛИ ОФФ ШОР -КА, ЗА ДА НЕ ИЗМИСЛЯШ ТИЯ СМЕШКИ СЪС ЗАСТРАХОВКАТА НА ЖЕНА СИ. ТОЙ РАЗБИРА ОТ ЧЕКМЕДЖЕТА, ЗНАЕ ГИ НЕЩАТА...

150

Анонимен

преди 2 години

Тоя не само не допринася с инфантил.ните си интервюта за кампанията, но и определено я стопира лично. Той, Кунчев, Витанов, Глоб...и цялата тази плеяда мужици и женици, които с всяка своя медийна изява доказват, че нищо не отбират от вируси и ваксини, та защо да им вярваме? Опитват се да ни се налагат на всяка цена с което стават все по-омразни. Ако не бяха те, можеше и повече хора да се навият. Но не! Те са.

149

Анонимен

преди 2 години

ТА ВИКАШ ТОЯ МИЛИОН Е ОТ НЕКВА ЗАСТРЕАХОВКА, КОЯТО ТАЙНСТВЕН ДОБЪР ХАРАБИЯ РАБОТОДАТЕЛ ИЗПЛАТИЛ НА ЖЕНА ТИ... АЗ ПОЧТИ ПОВЕРВАХ ХАХААХ

148

Анонимен

преди 2 години

Има някаква много кръвожадна част от населението в България. При положение, че вече достигнахме 19 500 починали, колко трябва да измрат в България, колко града да загубим, за да разберем, че проблем има.

147

Анонимен

преди 2 години

ВИЖТЕ ГО ТОЯ- ВАСКИНИРАН Е! ПО- ДОБРЕ ДА УМРА ОТ КОВИД, ОТКОЛКОТО ДА ИЗ ПЕРКАМ КАТО НЕГО! ДОКЛАДВАЙТЕ ФАЗЕР ЗА СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ И ДИ ИОТИЗЪМ!

146

До 172

преди 2 години

Първо само ковидовца може да варече "антиваксър" всички нас,които имаме всички задължителни тествани с години ваксини- не им се връзвайте.Ваксините не са ни безплатни- стотици милиони платихме за тях от нашите данъци- не са ни ги подарили "филантропите"-напротив за тест с реална цена макс. 10 евра,здравноосигуреният българин трябва да плати 130 лв.Защо ковидваксата не е задължителна за политици а вместо това политици налагат насилствено препарата на медици.Дали медиците не са по-наясно за него??

145

Анонимен

преди 2 години

Имам въпрос към Кантарджиев-познам много хора, които са го изкарали безсимптомно и имат достатъчно антитела. Но според него всички трябва да минат под иглата. И защо, ако имаш антитела, трябва да се ваксинираш? За какво? Просто, защото ти плащат на тебе да рекламираш ваксините ден и ноЩ? Ми не се справяш, не си убедителен, бе Кантар. Не са подбрали правилния човек за целта.

144

Тъпанар

преди 2 години

Не съм антиваксър! Не вярвам в конспиративни теории! Но когато една монополистична структура (Държава, ВИК, Енерго, Топлофикация...), ти обещае, че нещо ще бъде безплатно и даже ще ти даде бонус за да направиш нещо, с цел ТИ да си добре, значи нещо не е наред...

143

Анонимен

преди 2 години

Защо не питате хората от първа ръка. Например в инфекциозното на окръжна болница във Варна. Пълно е с ваксинирани с Файзер, но ни е забранено да даваме изявления. От друга страна на журналистите им е забранено да задават въпроси на персонала. В цяла България компетентни са само Кантарджиев, Кунчев и Питагор-Витанов.

142

Чичо Пешо

преди 2 години

И останалите до 100% са тези с ФАЛШИВИТЕ ваксинационни сертификате - Тея сертификатите от Д-р Бенчев :))))) Ужас, нима в България има фалшиво ваксинирани ? Ами да пълно е

141

Анонимен

преди 2 години

Не смята той самия така, а така говорят по медиите в цял свят в момента за това и сега го казва той същото. Както и да е, вие си мислите, че ме плашите за да мога да се вацна... Нема да стане

140

Асан

преди 2 години

Сиктирджиев да не е министер :)))

139

Анонимен

преди 2 години

Аз съм привърженик на красивия футбол и красиви жени!!!

138

Анонимен

преди 2 години

Лъже, 94% my as.

137

До 161

преди 2 години

***, ако така смята процентите- още в пети клас ще му пишат двойка за годината.Кое точно не схвана- процентите важат ако ги смята като проценти ПООТДЕЛНО- процент от всички вакси и отделно процент на всички неваксинирани. В случая е като приказката за шефа и кюфтета-дето шефът изял пет,а слижителят едно обаче влизат в статистиката наравно- по три кюфтета били изяли.