28

Кал-Ел

преди 2 години

Сомалиеца се е шокирал от "хубавия" живот във Вавилон.

27

Намушкан

преди 2 години

А защо не е ликвидиран нападателят ? Как така "задържан" ???? Има умрели 5 човека , а той е само задържан ??? Кога ще се научим , че за един убит трябва дас има съответно друг убит.

26

1800 мили

преди 2 години

Още едно излъгано камилче дето са му промили мозъка чрез филми с пропаганда ...че живота в ЕС е луксозен и лесен... да ама не....

25

Сомалийче

преди 2 години

европейците са виновни, не съм аз. аз си се возя мирно в голямата камила, а някаква идва и ми иска нещо си. някакъв билет. какво е това "билет"? аз съм тук на гости, поканен съм от вашия вожд Меркел. каза ми да идвам и че съм добре дошъл. за какво ще ми искате нещо си? айде де, еми ядосах се. аз съм гост тук, всичко трябва вие да ми давате. не да ми искате някакви билети. при нас няма такива работи.

24

Анонимен

преди 2 години

До Баретко Какви славянски земи? Пак изтрещяхте, българоотстъпници.

23

Анонимен

преди 2 години

Да свикват. Ама ще ги претопят за няколко десетилетия и няма да се усетят. Като във Франция.

22

Анонимен

преди 2 години

До 7 От кое общество са отритнати комунистите бе, приятелю? От западното ли? Обаче има и други. Ти не знаеш ли? И защо мислиш, че някой е примрял за първото? То пък вече едно общество! Ти прочете ли текста по-горе?

21

Баретко

преди 2 години

Бежанците са проблем на западните държави. Тук по славянските земи не ги толерираме много. Те за тва и гледат да не се задържат на Балканите много-много

20

Рашист

преди 2 години

Само залагам кой ще се разцепи първо. САЩ или ЕС. Засега везните клонят към ЕС. И обяснението е просто.

19

Ван-Гак

преди 2 години

Ванга е рекла, че Европа щела да стане мюсюлманска около 2050. Ей не го вярвах, га го четох, ама то ще вземе да излезе истина.

18

Гретчо

преди 2 години

Този ножар сомалиеца е от клетите майки с деца, които пуснаха от Афганистан, нали?

17

ГАДОРЯН

преди 2 години

Ако Европа падне, вината ще си е само нейна! Само Русия и Китай са им главите. Хаха смешници. Руснаци и китайци ли ви колят в собствените ви градове бе *** такива?!!! Явно си заслужавате съдбата и бъдещето. Някой ден Ватикана ще е новата Мека. Тя оригиналната и без това ще стане негодна за живот заради горещините които ще бъдат брутални в него регион.

16

ГАДОРЯН

преди 2 години

Навремето в Царска България за борба с *** въведоха Закон за защита на държавата и безмилостно са избивали кой ли не. Дори и Вапцаров. Туморите се борят с радикални мврки, не с плюшени меченца и сълзи. Всеки ден в Русия лийвидират терористи. ФСБ не прощава. Гледал съм на видео акциите им по задържане и ликвидации на такива индивиди.

15

Анонимен

преди 2 години

Още да ги пускат. А на нас да ни поставят условия как да ходим в Италия.

14

анонимен

преди 2 години

Какви стени ви гонят, бе? Цяло Средиземно море и пустиня делят Сомалия от Италия, но африканците ги преминават! И тук в Европа си мислят, че всичко е безплатно, а животът на европейците, и даже на децата ни, не струват нищо! Куршум и на място, никакви прокуратури!

13

ГАДОРЯН

преди 2 години

На тъпите западняци им бяха трън в петата СССР, Варшавският договор и СИВ. И ко стана бе хамсии такива. Сега пещерняците ще колят, взривяват и изнасилват вас, жените и дъщерите ви. Ай да ви е честито. Забелязвате ли че по едно време се бяха спрели и сега почти всеки ден има такива новинки??? Накрая ще има граждански войни. Ковида кат съсипе Запада и ще избуят едни позабравени леко страсти и стой та гледай. Оядени европейците загубиха инстинкта си за самосъхранение и допуснаха фатални грешки.

12

анонимен

преди 2 години

Трябвало е да го застрелят на място, а не прокуратура, дела и държавата да го храни!

11

Това е бъдещето

преди 2 години

в Италистан и др.-те западни държави

10

Разпутин

преди 2 години

Ставай страна огромная,...... ставай на смер..........бой.

9

не е 5,000

преди 2 години

До Анонимен 16Границата с Мексико е около 3,200 км!