34

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

ако знаете губернаторитеИдиотски на Флорида и Тексас какви "истини" говорят.....като Qукувиците от Fox News.

33

Ваксинираните

преди 2 години

Подписват Декларация, с която сдават човешките си права! Всичко, което се случи с Ваксиниран, си е техен личен проблем според декларацията - това е!

32

Последни Новини

преди 2 години

Израел, които в момента слагат 3-та игла, планират от следващият месец да почнат да слагат 4-та игла. не знам, да се смея ли, да плача ли, ако не беше тъжно, щеше да е много спешно, но явно много хора си загубиха акъла!

31

до 53

преди 2 години

според Макрон и пропагандата му - разбира се, всеки извън партийната линия лъже, само Макрон е Юпитер и управлява като Бог - оповергай статистика в публикацията им, щото като числата говорят и Боговете - мълчат!!

30

дончУ белината

преди 2 години

"препоръчвам всеки да прочете статия........"пък ако знаеш какви истини говори.......

29

до 46

преди 2 години

ами не го знам, но препоръчвам всеки да прочете статия във FranceSoir за Австралия за последните 50 години от ваксини са Убити 8 пъти по-малко хора, отколкото от КОВИД ваксините за последните 6 месеца. Освен това FranceSoir не е фалшива медия, а е на почти 100 години има почти 2 000 000 абоната. За това исках да ви цитирам Европейска медия, щото Австралийските нито ги знаете, нито са толкова стари и елитни - в Европа всичко има дълга история!

28

кенгурут0

преди 2 години

до онзи ден пишеше, че нямат вир0з там.....

27

Анонимен

преди 2 години

До др0гаре плоскоземи Знаем, че си с два. Единия ти е постоянно отзад. От приятелите ти афроамериканците.

26

Анонимен

преди 2 години

Aлтерниращия е бавноразвиващ се, не му обръщайте внимание. Умен е колкото едно пиле.

25

от 44%

преди 2 години

https:// francesoir.fr/societe-sante/australie-trois-fois-plus-de-deces-rapportes-vaccins-vs-covid ;извинявам се, не са 98%, а 89% обърнал съм цифрите, също не от 1978, а от 1971 до сега, текста е: "deaths from all vaccines since 1971 Reported deaths from Covid vaccines account for 89% of all deaths ."

24

до 42 Алтерниращ вег

преди 2 години

твоята статистика е за последната седмица, ето ти статия дори във Френските медии, т.е. Европейска, показваща това което написах: https:// francesoir.fr/societe-sante/australie-trois-fois-plus-de-deces-rapportes-vaccins-vs-covid ; както са написало от 1978 до сега убитите в Австралия от други ваксини са 2%, т.е. за 43 години и останалите 98% за последните 6 месеца от КОВИД ваксинация!

23

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

от ваксината ми порасна втори.....ща слагам по двама от вас за по бързо.....вансеремУс.

22

до 37

преди 2 години

снощи имаше новина 13-годишно момче получило инфаркт и умряло на място. не искат да кажат ваксинирано ли е било, но в България по официална статистика на здравно министерство 12 000 деца между 12 и 18 години са ваксинирани!

21

Помните ли

преди 2 години

какво казваше Роналд Рейгън - "наистина трябва да се разтревожите, когато чуете Ние све Правителството и сме тук да ви помогнеме" - мъдрец беше Роналд! За това и казваше Вярвай или Доверявай се, но Проверявай - нещо, което в момента няма - никой нищо не проверява. За Бога в България, дори никой не проверява, че внесените КОВИД тестове, наистина тестват за вируса - всичко е на доверия, а производителите им - нечувани гаражни китайски компании, но паричките за едни - валят!

20

ганЮ сланината

преди 2 години

и от кардиолигия разбира напъвайки се във външната тоалетна.

19

анти идиоти мрете

преди 2 години

бързо и на групи.

18

Фактите Говорят

преди 2 години

Миокардита, който масово поразява момчетата с ваксина, Лекарите ви лъжат, че е бил Лек - няма такова нещо като Леко Възпаление на Сърцето. Статистиката показва, че 67% от хората с Миокардит умират до 5 години. Така, че в следващите години много млади мъже ще си отидат от Миокардита, който Ваксината им е причинила. Освен това дори на Флаконите на Ваксините пише - Страничен Ефект - Миокардит. Допълнително, колко Удобно е, че този Страничен Ефект поразява само Момчета!! Момичетата - за Талибаните!

17

кенгуру самотно

преди 2 години

антиИдиотщината вървяла и по жУвотните.

16

32 анти идиот

преди 2 години

трябва да те е страх заТъпотата ти най-вече.

15

до 32 от Австралия

преди 2 години

тука излезе публикация, 98% от умрелите от ваксина в цялата история на Австралия са от КОВИД ваксина, до момента за няколко столения убитите от ваксина са едва 2%, останалите 98% са убити само за 6 месеца от КОВИД ваксина. Поради същата причина, в момента в Австралия убитите от КОВИД са 3 пъти по-малко от тези от ваксината. Това е безумие и няма как да се нарича по-друг начин освен геноцид - медиите са купени и мълчат, само малки независими публикации изнасят истинските данни, страшно е....