22

Анонимен

преди 2 години

До: номер 26 Прав си, да си призная честно и откровено, с ръка на сърцето, много ми е мъчно, наистина! България дава жертви на американската и английската бойна авиация, за съжаление, цивилни жертви! Но, първите самолети бомбардирали България са на Югославия! Да отдадем почит и на техните жертви! Освен това, СССР също бомбардира български градове. Мисля че няма жертви, но и Русия е била агресор и нея трябва да споменем...

21

Анонимен

преди 2 години

Утре в моето семейство ще е ден на траур. Цял ден няма да ядем и пием, ще гледаме със сълзи на очи и ръка на сърцето американския флаг.

20

Анонимен

преди 2 години

До: номер 21 Да, абсолютно си прав и абсолютно съм съгласен с тебе: Американците НЕ ВИНАГИ са добрите! Даже бих добавил, че почти никога американците не са добрите пичoвe които искат да помагат на онеправданите! Обаче, руснаците, имам предвид държавата Русия, почти винаги са лошите, винаги правят гaдocти и мизepии на останалите държави, за да ги покорят, да им "стъпят на врата" образно казано!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Сега трябва да тъжим за щатите ли? А защо не тъгуваме за американските бомбардировки над софия по време на втората световна?

18

Василев

преди 2 години

Американският балон беше на път да се спука и дойде спасителния вариант коронавирус ,защото американските правителства наливаха трилиони долари във войни и загубиха водещата си роля на азиатските пазари!Сега селяни прости, вие ще трябва да поемете на ваш гръб икономическите мерки в срледствие на короната и стабилизирането на американския долар, защото американските войници водеха мръсните войни за суровини и ценности, а вие папкахте еврофондове и нищо не излезе от вас!Агент Лайъл Фланиган!ЦРУ!

17

Анонимен

преди 2 години

По време на Априлското въстание в Копривщица загиват 1 заптие и 70 *** избити от въстаннците от страх,ще ги предадат.

16

Анонимен

преди 2 години

В американските филми се насажда едно усещане че американците са добрите и защитават мира и демокрацията, а всички които не мислят като тях са лошите. Да ама нито американците са винаги добрите нито останалите са винаги лошите.

15

ТРЯБВА

преди 2 години

Андрю има продадени книги и филми за 100 милиона долара - как е казал на Президента че има Атентат . Американците са пичове - създават си сами бози и излизат Герой с Милиарди печалби .

14

Словянин

преди 2 години

Атовете се ритат, народите страдат.

13

Анонимен

преди 2 години

Офф стига вече с тоя 11-ти септември. Умрели били 3000 души. А след 9-септември колко загинаха в България? А по време на априлското въстание колко загиват? А к о гато щатите атакуваха сърбите, ирак, виетнам, афганистан колко загинаха?

12

До: номер 7

преди 2 години

Икономът (изпаднал в паника: - Сър Джон! В трапезарията има пожар!!! Лорд Джон: - Няма проблеми, Роджър! Ще вечеряме във спалнята.

11

Анонимен

преди 2 години

Кого си мислите, че будалкате. Ние да не сме американци, излагате се.

10

Анонимен

преди 2 години

Във времената на псевдо-пандемия, тези уж конспирации звучат остаряло, но ако някой вярва че някакви "терористи", които никога не са летели по този маршрут, могат без навигация от земята, и от първи опит да намерят къде е Световния търговски център всред огромната територия на САЩ, значи е спешно за психиятър!

9

Асан

преди 2 години

А на Андрю кой му е съобщил - СNN? :)))

8

Анонимен

преди 2 години

Годишен военен бюджет от над 700млрд длр.4 отвлечени самолета. 3 небостъргача, 1 Пентагон и една гора.Мда, абсолютно ВЕРВАМ!!

7

Анонимен

преди 2 години

Буш е бил абсолютно наясно какво се случва, имаше дори филм по Дискавъри на времето, където ясно показваха престорените му реакции

6

Анонимен

преди 2 години

Кард: - Г-н Президент, тревога! Ал Кайда ни атакува.Буш: - Спокойно, Андрю! Не е нужно да преиграваш пред мен.

5

Анонимен

преди 2 години

Ако някой е разбрал нещо, моля да обясни на по тъпите.

4

tq

преди 2 години

ne e че

3

Пейо

преди 2 години

Не съм сигурен , че има нормален човек, който го интересува, каво са им, или са си направили краварите преди двадесет години.