63

Германец

преди 2 години

Живей така, че *** да има нещо напротив. Успех, Кристалина :)

62

Анонимен

преди 2 години

Който предлага решението е създал проблема. На чист български...глобалистите създадоха и пуснаха ковида като супер страх, за да набиват ваксини. Чрез тях ще ви контролират за стъпка две.... да не се противите като ви слагат мозъчния имплант. Чип няма. Вижте какво разработва Илон Мъск...строят умни градове като концлагери в САЩ. Скоро и настоящи ще пригодят. Откъде мислите Хитлер имал тези идеи?! Освен това тези с рнк ваксини тяхното ДНК е собственост на Фарма и глобалистите. Събудете се.

61

Анонимен

преди 2 години

Гнусна твар ,тази не се пише ,че е българка ,а,, гражданка на света'' и ,,европейка'' !

60

Димитров

преди 2 години

Сижалявам я г-жа Георгиева, че до пенсия, а може би и след това, ще и се налага да е радиоточка говорител на юдомасоните. Дано успее да си върне душата обратно.

59

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани си противоречат....хем ваксините ще ги спасят и са безсмъртни, но пък неваксинираните ще ги заразят от нещото, от което са защитени. От какво бе? Нали сте защитени от ваксините, че няма да се заразите. Как хем сте защитени, пък ще ви заразят. Или имате или нямате защита...или по-скоро толкова сте наръфали пропаганда, че няма грам логика у вас да помислите, че се *** с вас. Въртят ви плочите, вие вярвате. После неваксинираните ви виновни, че сатанистите провалят икономиката.

58

Анонимен

преди 2 години

Сталинка отдавна е маша в ръцете на глобалистите ,ако някой някой си мисли ,че милее за България защото е от там жестоко се лъже.Сталинка отдавна е прислуга на Сатаната и обслужва само неговите идеи.Затова Сталинке аз и милиони мислещи хора като мене НИКОГА няма да се ваксинираме с отровните ви ваксини!

57

Анонимен

преди 2 години

Благодарим ви слуги на Сорос. Имаме нужда да знаем накъде ни водите, за да тръгнем в обратна посока.

56

Анонимен

преди 2 години

Колко много "интелектуална" енергия се хвърля от т.н. "антиваксъри" за да се оправдае поведение, което няма как да получи рационално обяснение. Хаайде раберете го. Светът работи различно от вашата защитна допотопна реакция на отрицанието. Няма как да стане без ваксини, без мерки, без активо отношение. Няма как да се измъкнеш поединично. И накрая ще загубиш - нито прехрана, нито здраве.

55

dakotabg

преди 2 години

До 43 Георги:Ако съм разбрал правилно,надупи се и към мен!

54

ваксиниран

преди 2 години

до 63. Да ама вие неваксинираните заразявате по 68 ваксинирани от един неваксиниран и затова ви мразиме защото заразявате нас ваксинираните и искате да умреме. Скоро ще организираме прайд в София в защита на нашите права.

53

Германец

преди 2 години

Имаше една приказка за вас българите и казана в ада... мдаааа. Успелите и кадърните трябва да бъдат смазани.

52

Христо Христов

преди 2 години

Един от българските върхове на посредствеността. И нечистоплътна!

51

Анонимен

преди 2 години

Някой да ми обясни злобата на ваксинираните моля! Нали са защитени, телата им са всемогъщи и са способни да издържат на всеки вирус и неговата мутация, защо тогава не оставите антиковидваксърите да се разболяват и умират! Тъкмо ще има повече за вас. И пространство и работа, и каквото ви е кеф. Оставете ни да се разболяваме и умираме. Радвайте се, че ще останете само умните и красивите на тая Земя, а всички ние *** и грозни ще ви лишим от това да ни гледате.

50

До 39

преди 2 години

Не бе - не хващаш 5G - направо излъчваш в 8G формат и в пакет печелиш безплатен абонамент за всичките Диема Екстра, HBO и т.н. само трябва да си настроиш телефона правилно - първо го търкаш 1 час в косата си и като щръкне вече направо си на терена на Барцелона в холограмен вариант. Ако искаш други телевизии търкаш телефона на друго място.

49

преди 2 години

До Анонимен 50Не се мъчи да разсъждаваш, не ти се отдава

48

Анонимен

преди 2 години

Безродна твар. Това че си се продала, не значи че може да изтъргуваш и българите.

47

Анонимен

преди 2 години

Георги, обясни ми защо в САЩ да може да не си ваксиниран срещу едра шарка, както и срещу другите 2 вида, но не може да живееш без ковид ваксина? Дали пък едрата шарка ако хване великото им население няма да го умори точно за 20 дни на 60%? А ковид убива максимум 4% ! Та къде е логиката да задължават за нещо, което се кара като грип, но не и за нещо което избива поголовно? Пари? Едва ли. Производителите на ваксини са всички с награда майка Тереза.

46

Анонимен

преди 2 години

Не убивайте вестоносеца.

45

Варненец

преди 2 години

На Пресконференция във Варна увещаваше журналистите, че трябва да приемаме емигранти от Африка, че да имало работна ръка. Слугиня на Сорос.

44

Анонимен

преди 2 години

Споко, всички около нас ще се ваксинират, а тук всички антиваксари ще беснеят. Не се умира само от ковид и от липса на пари също!