46

Запомни добре:

преди 2 години

Поговорката няма добри богове не е точно вярна. Всъщност трябва да знаеш как да разговаряш с тях. Трябва да разбереш следното всеки от тях има собствени интереси, понякога влизат в разправия помежду си, но друг път имат общ враг! И въпроса е следният Демир иска да спре една война, а Арес иска да набие каските на тия дето я водят, защото е особено ***. И ако възприемеш идеята, че боговете са оставили този избор на хората...

45

Ако си още жив:

преди 2 години

Значи си направил правилния избор! Защото сляпата вяра не води до никъде ... А всеки правилен избор може да бъде направен само от необикновен човек! Който да може да осъзнае всички взаимовръзки и осъзнаваш какво се случва в действителността.

44

лелеееееееееееееееее

преди 2 години

Ох колко глупаво племе! Как решихте, че са за борба с Ковид?Не може ли да са ЯХБЗ войски (ядрена, химическа, биологична защита)Всеки изминал ден се убеждавам в липсата на ум, мисъл и познание в племето ни! После се питаме защо сме бедни. Само за справка КНДР произвежда собствени смартфони ARIRANG. Ние произвеждаме охранители и про....тки!

43

Голям

преди 2 години

Комунистически цирк ! За Вожда обаче сигурно не са намерили нужния размер !

42

Анонимен

преди 2 години

Това са невменяеми хора.

41

Анонимен

преди 2 години

"Този път вниманието привлече специално звено, с което предполагаемо Пхенян иска да покаже на народа си, че въпреки че страната твърди, че няма случаи на коронавирус, продължава борбата срещу разпространението на пандемията."----------------Или просто както винаги разпространявате фалшиви новини и това е просто звено на химически войски.

40

Кина

преди 2 години

До АнонименДа, въпреки, че ми се повръща от тях, готови са да се справят с бактериална, химическа война... дори и с психотропна, но това реално не им помага да евоюлират - май за нова и ги оставят да си сшяпат в своята си действителност.

39

Браво

преди 2 години

Дайте линк да го гледам, много са зарибяващи. Но по-велики са китайските паради. Ако гледате китайския парад, ще ви побият тръпки, а много българи дори, ще се размечтаят по бай-тошово време. Китайците правят това, което бай ТодАр и бай Хрусчоф не са си и мечтали.

38

Мнение

преди 2 години

Парада може да е цирк, но определението "скафандри" изстрелва на върха на циркаджийството автора. Спрях да чета до скафандри, защото от смях не можах да продължа....

37

ХАХАХАХ

преди 2 години

Доказателство, че всичките тези паради са цирк за глупаците. Смятай сега какви гамени анализатори ще се вържат на тези дъждобрани.

36

Анонимен

преди 2 години

Когато всички ревяха по телевизията единствената национална за смъртта на ким чен ир тогава беше нещо свръх забавно направо три дни се смях това малко по концептуално пак е извратено но не е като онова за което изпращат цели родове в лагери на смъртта ако не плачат това е дивия комунизъм за които се борят и бкп днешна бсп

35

Анонимен

преди 2 години

Аналена като стане канцлер ще спре Северен поток 1 и 2, ще затвори всички заводи в Германия, ще наложи ограничения 130 км/ч по аутобана и всичко ще бъде зелено и птичките ще пеят, а Германия ще спре да купува руски газ и нефт и ще поддържа гражданските движения в Русия които ще свалят Путин, защото Аналена е права - тя е на правилната страна - за свобода и демокрация и зелена икономика, това са западните ценности.

34

Анонимен

преди 2 години

Цената на електроенергията в Германия нарастна с 300% за последните няколко месеца.

33

Анонимен

преди 2 години

Показват на света, че са подготвени за бактериологичната война, която се води.Още ли има хара, които да си мислят, че ковида се появи случайно и то от прилепи?

32

Анонимен

преди 2 години

В западна Европа вече спират газта за домакински нужди, по скъпа е от електричеството.

31

Анонимен

преди 2 години

Герб завинаги.

30

Анонимен

преди 2 години

"Повечето от тях обаче са средство за увеличаване на вътрешната подкрепа, особено в трудни времена, когато страната е засегната от недостиг на храна". Глупава пропаганда. Ако народът не живее добре, никакви паради не могат да подкрепят управляващите. И там няма недостиг на храна, в България има недостиг, но не на храна, ами на средства хората да си купят храна и затова ровят в кофите за огризки от храна.

29

Анонимен

преди 2 години

Може и да е в Ада но тоя диктаторът с нищо не са различава от него както бсп не се различава от бкп така че името е от значение когато делата са различни друрарче

28

Анонимен

преди 2 години

Дори световният терорист САЩ се съобразяват с тях, а България всички я подритват като мpъcна изтpивалка и българите живеят в мизерия като страна от третия свят - без икономика, без армия - слуги и миячи на улици за западняците.

27

Анонимен

преди 2 години

Не знам за изнежения разлигавен като медуза запад, но тези имат по голям шанс да се съхранят.