255

северсломакедонец

преди 2 години

До Щерев и кога това ? след 1913 или 1918 или 1925 ? Десницата и династията проиграха България от алчност и простотия пък после комунистите им виновни ...

254

северомакедонец

преди 2 години

До Анонимен Принц Кирил е бил регент висше длъжностно лице и е - подлежал на съд. като например Гьоринг....Това със съда е решено в Ялта и Подсдам, а България до 1948 г ако не знаеш е окупирана и под управленеи на съюзническа комисия и без мирен договор. А кирил е на всичкото от горе и доказан рушветчия и корумпе.....

253

Веско

преди 2 години

ДБ се държат като деца...

252

Дени

преди 2 години

Поведението на ДБ е показателно за цялата им политическа дейност

251

До 276

преди 2 години

Да наречеш Цола "почтена", си е чиста перверзия! Спомням си , как е била със смъртна присъда, и нейни роднини са ходили да молят Коста Лулчев да ходатайства да я помилват! Той ги помолил да напишат молбата и лично я занесъл при Борис , което и я спасило! След Девети, тя лично е отишла в Съдебната палата и заявила, че щом е бил съветник на Борис, значи трябва да бъде ...разстрелян! Това може само комунист да го направи,най-гнусната мутация на човешката природа!

250

Койчо

преди 2 години

Най много против 9 сеп. са децата и внуците на така наречените комунисти.Защото истенските комунисти ги избиха преди и след 9 сеп.Това е положението

249

До Цола Драгойчева

преди 2 години

Хкрементче, не цапай името на една почтена жена, героиня в антифашистката борба! А твоето Румен Грипенов Решетников е щампа, която кърти с тъъъпотията си! JAS-39 Грипен е превъзходен самолет и само ' могат да съчинят, че той е по-лесна плячка за руснаците от факания F-16! Шведите даваха и много офсети на който го купи. А руснаците няма да пратят пенсионирания Решетников, когото ще разпознае всеки, да им свърши секретната работа! По-скоро някоя...датчанка хубавица! Но акълът ви е толкова!

248

Асен

преди 2 години

Христо Иванов - Бойкикев, известен и като Пинокио, да не би да се е отрекъл от майка си и баща си.

247

Анонимен

преди 2 години

Димитър Пешев, организирал защитата на българските евреи, е осъден на 15 години затвор, отбеляза Атанасов..... Познавам и Димитър Пешев, и "генерал" Атанасов. Пешев е бил в затвора 1 (една) година, за това, че е обявил война на САЩ и UK и е гласувал ЗЗД. А Атанас Атанасов, "генерал", завършил Уест Пойнт и Сен Сир, съм го пляскал по врата с думите "Изгони дяволчето от себе си!" и той не знаеше как да се държи! Народният съд и учреден по искане на Съюзниците и разтурен пак по тяхно искане! История

246

Радослав

преди 2 години

До Д Б: а герб са младежкото БКП в което се събра най голямата *** от националните предатели от БКП! Само национален предател може да гласува за тумора БКП и разсейките му бсп и герб! Тези партии са изградени от роднини на тия от маалите които се чудят как без 1 ден работа да краднат милиони и цял живот да живеят на гърбът на данъкоплатеца! Това са комунистически партии мечтаещи за мързел, издигане чрез червена книжка и роднински връзки!

245

Цола Драгойчева

преди 2 години

До Христо Христов/Ристе, баба, помоли Румен Грипенов Решетников да ти издейства виза от Губернатор Митрофанова и заминавай да поднасяш цветя пред мавзолея на обратния евреин, умрял от сифилис. Октомври наближава!

244

Радослав

преди 2 години

Комунистите от герб пък да реват против комунизма е като американец да реве за японците загинали от атомните бомбардировки! Цялото герб е пълно до пръсване с дърти БКП-ци които се издигнаха с червени книжки и слугинаж на бившите големи!

243

Странно

преди 2 години

Тез от ДБ вчера бяха готови да гласуват правителството на БСП, днес напускат залата. Май им е трудно да се самоопределят.

242

ЗАРАДИ РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СТАНЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА.....

241

До Христо Христов..

преди 2 години

Румен Радев-... комунист... или.... атлантик е..???............. Кажи бе Христов....

240

Красен

преди 2 години

Най-добре за цяла България ще бъде, когато проекта на олигарха Иво Прокопиев - "Демократична България" напусне завинаги Народното събрание!

239

Поправка

преди 2 години

И европейска страна и българите не ги считат за европейци поради което цената ни не е европейска.

238

Поправка

преди 2 години

https://youtu.be/WdxnlmbaMQUБлагодарение на Симеон 2 и Бижутерския му син гръмнал с платинена сачма с рицин Георги Марков България не е европейска цена.

237

докато ги има БКП-ДС

преди 2 години

България не е европейска сттрана!!!!!!!!!!!!

236

благодарение на БКП-

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА!