47

Радослав

преди 2 години

Всяка година границите се задръстват, пътищата ни са покъртително зле, КАТ не работят от години, законите важат само за част от местните, обаче видиш ли виновно било служебното правителство което е с ограничени права. Вина няма парламента през който няма как да мине и една промяна на закон. Вината е на тия които нямат правото и буква да променят в законите. 12 години 1 км път като хората не се построи, но виновни са тия които са от 4 месеца и заварват фалирало АПИ!Жалък опит на комуниста борисов

46

Totenkopf

преди 2 години

До 28 септември я камилата, я камилара..

45

не стачка а ВЪСТАНИЕ

преди 2 години

Да идем и да почистим ДАЙ със десетките им и стотици умотворения ,психо изпити който те не могат да издържат всякакви компетентности който се явяват 3-висши образования-- за какво ми е на мен професионална книжка ,като има друга книжка наречена компетентност която струва колкото една книжка ,ама се сменя по често ? Къде е това обслужване на едно гише -- какпък не са се сетили да ни подложат на езикови изпите всеки задължително да знае поне 3-езика и арабски ? Да си шофьор тука стана отврат.

44

Solar Power

преди 2 години

В България освен ББ не съм виждал скоро добър държавник ! Донякъде и Костов , но го нацвъкаха разни медийки както и ББ сега .....Мафията си плаща за цвъкането .....

43

до 47--чети и като-

преди 2 години

не разбираш или не знаеш недей просто да дразниш ,никой не му се занимава със такива като тебе....Пътищата във страната са отеснели още преди 30-години и за да няма проблеми всички трябва да се движим със 30 км/ч и да се ослушваме като гърмяни заици от къде какво ще ни изкочи -- от единия до другия край на БГ трябва да се минава за 50 часа-- това е дереджето ! За КАТ всеки знае за лакомията и дрането на данъчните и ненормалните некомпетентно написани наредби всеки шофьор знае за стотиците докум

42

Фуражки Вън !

преди 2 години

Вън некадърните и некомпетентни пенсионирани фуражки Радев и Янев !

41

Анонимен

преди 2 години

Свидетели сме на последните жалки опити на нарцистичният дебел крадец да се върне във власта!

40

наглост

преди 2 години

Ей, първо си погледнете вмирисаните и мръсни автобуси и коли и тогава претендирайте за нещо. Някои междуградски автобуси не са виждали чистене от 2-3 г... Да не говорим за културата на обслужване.

39

Mногознайко

преди 2 години

Значи жертвите били повече викате. Да така е, като карате като луди и не спазвате ограниченията, карате пияни, дрогирани, надрусани, под 18 години, без книжки, с отнети книжки, бързате все занякъде - особенно за дупката наречена столица - така ще бъде. Така ще бъде и докато съда не започне да съди справедливо и бързо. Приятно плюене Ви пожелавам.

38

Казах ви

преди 2 години

Отдавна ви казах, че сбирщината на Фигуранта са некомпетентни. Докато България потъва, те си играят на лов на вещици и търсят дипломи. Нито дипломите имат значение, нито пък изловиха дори една вещица. Ще става още по-лошо.

37

ИМА БЪЛГАРИ...

преди 2 години

ИМА ПРОБЛЕМИ.....................РУМЕН РАДЕВ ЛИКВИДИРА БЪЛГАРИТЕ - ЗА ДА НЯМА ПРОБЛЕМИ........................ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ -.......

36

Тия па

преди 2 години

той техния министър на транспорта е най-вече на комуникациите и е много зает да врътка машинките за гласуване, къде ти ще се интересува от простите камионаджии. Избори до дупка, нали за това се съгласиха протестните партии в парламента. Ама те си взимат заплатите работили-неработили, а шофьора трябва да върти геврека за да има за хляба.

35

Анонимен

преди 2 години

За 4 месеца върнаха държавата с 4 години назад във времето... За, това трябва да "благодарим" на Чорапа и фалшивите му министри.

34

Казах ви

преди 2 години

Преди 6 месеца ви казах, че Златния Век на България приключи. След 6 месеца чалгопитеци в парламента, ще е нужно десетилетие само за да настигнем Румъния. Ще става още по-зле!

33

Масовите протести

преди 2 години

Срещу кликата на зелените чорапи/бсп/и резидента вече започнаха - оставка и импийчмънт

32

да знаете

преди 2 години

Борко се изявява като добър организатор, но няма да му стигнат паричките и за протести и за избори!

31

Анонимен

преди 2 години

Ресторантьорите изобщо не са засегнати! Намалиха им ДДС-то, вдигнаха си цените, държавата плаща заплатите на персонала им, а собствениците си правят околосветски пътешествия. Познавам много такива - редуват Египет,Малдивите, Занзибар, Тунис, Гърция, Турция. И пак Египет и т.н.

30

Анонимен

преди 2 години

Тотален провал на Фигуранта и марионетките му от служебния кабинет... Хаоса и произвола в държавата са брутални...

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34, миналата година нали блокираха мостове и кво ли не. ***, мисли преди да пишеш!

28

избирател

преди 2 години

До 30-тиОтговарям рядко,но...С поста си по долу,може би глуповато,но шеговито исках да кажа,че подкрепям протестите и те ще стават по масови,с настъпване на студеното време...Ток,парно и т.н.!!!