10

Анонимен

преди 2 години

Възможно затваряне може да има в София и някои областни градове, където има големи училища с над 1000 -1500 ученици. Евентуално те могат да станат ковидарници. Но в селата и малките градове ще си е присъствено обучението.

9

Анонимен

преди 2 години

До Цитат: Да, заболяването е заразно. Това изненадва ли ви? Пише ли дали някой е пострадал от заразяването или всички са оздравели?

8

Анонимен

преди 2 години

Бойкот на такова "образование" и бойкот при бъдещо обучение в електронната среда! Нямам интернет, защото нямам пари да плащам на доставчика! Готово!

7

Галин Костов

преди 2 години

Този абсолютно жалък лакей на фармамафията от сега се кани за онлайн, обмисля да бърка в носовете на нашите деца чак до мозъците по два пъти седмично защото не му пука за тяхното здраве, а за хонорара от лабораториите и вносителите на тестове. Тормозът с маските е с цел да се принудят родителите, а и самите деца да се набодат с експерименталните псевоваксини и да станат абонати за следващите бустерни дози и така до безкрай. Предлагам родителите да се организираме и да спрем децата от училище!

6

Анонимен

преди 2 години

10% но за всеки клас, а не като цяло, защото няма никакъв смисъл в това да се затварят училища в които няма във всички паралелки 10% заразени деца.

5

Цитат:

преди 2 години

,,Верижна реакция предизвика заразен с Ковид-19 учител. Той е предал заразата на 12 от 24 деца в клас, а те на своите родители у дома.Това показва доклад на Центъра за контрол и превенция на заболяванията в САЩ, публикуван в The New York Times.''

4

Анонимен

преди 2 години

Дрогари и дрогарки,днес ще има ли манифестация под свежият септемврийски дъждец?

3

Е, сега!

преди 2 години

10% от децата в клас са над две деца бе! Бива ли заради три деца с коронавирус да се минава онлайн? При грипа пускаха децата във ваканция при 30% и то не в един клас, а в цялото училище.

2

Асан

преди 2 години

Мистер Сенко мяза на Хари Потър :)))

1

Анонимен

преди 2 години

останалите ще ги жертвате