14

ББ

преди 2 години

ама велев...ти "бизнесите"ти и фабриките ти...наследствени ли са,създал си ги от нищото...или с...приватизационни...демек ограбени от Народа ни...нима пенсионерите не създадоха благата които продавате на скрап бре...къде си на международните борси?милиардери не произвеждащи и не продаващи нищо на международните...не плащащи данъци...само гласове...точещи обществени и ЕС...е това си е...мафия..та "съюзниците"ни..съучастници ли сте..Народите ни отказват да бъдат въвличани в съучастие в мафиотски

13

Анонимен

преди 2 години

Велев,е засрами се,беше ти лесно когато заплатите бяха по 200 лв,плащаш малки осигуровки,а твоята 5000 лв.примерно.Произвеждаш високотехнологична продукция изнасяш,и колко плащаш на специалистите?Такъв вой когато увеличаваха минималната,няма накъде.Профсъюзите пречели,били излишни,българите били мързеливи,е що да не са за 200 лв.Не може доходите да растат,цените да растат,а пенсиите ниски,защото навремето заплатите били колкото дневна ставка в Западна Европа,а и колко твои колеги укриват доходи

12

Татян Дончев

преди 2 години

Увеличението е... фандък за електората. Да се сеща за кого да гласува.

11

Съединението прави..

преди 2 години

А увеличението на депутатските заплати съа задружния вот на депутатите от ВСИЧКИ партии - ГЕРБ , ДПС, БСП, Мутри, Чалга .... какво беше ? А задружния отказ да си намалите субсидите ? А когато си подновихте автомобилния парк щото колите ви станаха на 3 г. и остаряха ? А увеличения бюджет на Народното събрание ? А създадените вече над 100 комисии, подкомисии, и "експертни" съвети в които участвате и които ви се заплащат отделно от тллъстата депутатска заплата ? А безплатните луксозни квартири ?

10

Анонимен

преди 2 години

Капиталистите, като мрънкалото Велев, искат да живеят в социализъм за тях, а народът и работниците да живеят в техния див капитализъм..........................Нека капиталистите да живеят в техния див капитализъм, а народът да живее в социализъм................Край на държавните подаръци на дивите капиталисти, които вземат от социума.................Нека капиталистите да консумират от тяхната манджа, без държавата да ги прави все по-богати.

9

Брррр

преди 2 години

МАСОНСКОТО ДС ИСКА ДА УБИЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЧРЕЗ ГЛАД!! БРАВОС! ТАКА НИ СЕ ПАДА, ЩОМ НЕ НАПРАВИХМЕ ЛУСТРАЦИЯТА!

8

Обективно

преди 2 години

АМИ НАПРАВЕТЕ Я 100 ЛВ.

7

Гневен

преди 2 години

Тези,които заграбиха индустриалните предприятия на държавата ни за без пукната стотинка имат наглостта и да дават акъли! Тези същите,които плащат мижави заплати на работниците и ги осигуряват на минимална заплата или изобщо не ги осигуряват им се досвидяха мизерните 300лв,за изнемогващите от глад и мизерия възрастни хора! Абсолютна лъжа е,че ниските пенсии са на хора,които не са работили и не са се осигурявали или са ниско квалифицирани! Това са хората,работили при друга система преди 1989год!

6

London

преди 2 години

Малко да се вдигнат заплатите и почват да реват като ***. За това не остават хората в БГ .а когато се вдигат стоките се оправдават големи разходи имали, *** ви

5

Щирлиц

преди 2 години

Къде е онзи "бизнесмен" някой си Василев,който искаше да премахне класовете за прослужено време?Тоя от снимката да не му е рода?ДГД.

4

Христо

преди 2 години

Браво! Абсолютно е прав. В нормалните държави няма минимална пенсия. Ако не си се осигурявал, ще трябва да работиш до края на живота си. Най-справедлива е системата на САЩ. Трупат ти се вноските за пенсия, инвестираш и когато спестиш над милион и двеста хиляди се пенсионираш. Ако си под 40 годишен, ти трябват 5 милиона долара. Общо взето, там още в училище се учат да инвестират и има много 18 годишни лапета с по 50 хиляди долара инвестирани в акции.

3

анонимко

преди 2 години

Ако,така наречения индустриален капитал,осигуряваше работниците си на действителните трудови възнаграждения,средната пенсия щеше да е значително по-висока.Но нали е по-добре да си спестите плащанията,за да има за повече "екстрички" в живота Ви.

2

Анонимен

преди 2 години

Ами вземи я ти тогава таз пенсия...

1

Анонимен

преди 2 години

Каква изненада...купуването на два милиона гласове на пенсионери е акт на безсилие и липса на всякаква политическа,икономическа и социална логика ...