65

Анонимен

преди 2 години

2-*** българи се цензурира....особенно ***....хахахахах:))) Ей, взех ви акъла, сори за това.....хахахахаха :))) Добре, вече ще пиша 2, не 2-***.....хахахах :)))

64

1 политик по-малко=

преди 2 години

1 хляб повече

63

Анонимен

преди 2 години

До коментар 41: татковците и работещите млади хора са на този свят, благодарение на сегашните пенсионери-техните майки и бащи, баби и дядовци! Учиш и работиш, благодарение на тях! Така че не бива да си не благодарен, защото и ти ще остарееш, евентуално.Светът не започва от теб!

62

Анонимен

преди 2 години

"Ние предлагаме в закона да се вкара текст, че ваксините срещу COVID-19 са препоръчителни и имат доброволен характер...", обясни Йорданов." Тошко уж хем е против задължителната ваксинация, хем ще пише в закона, че е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА! С една дума си прокарва текст, че ще насърчава пропагандата за ваксините, но иначе бил против принудата. Търси си гласове човекът. Предложението им за министър на образованието бе най-голямата ваксърка. Тогава не бяха против задължителните ваксини. Чудна работа!

61

Анонимен

преди 2 години

До 2лупРомеите са по добре от нас, щото съберат ли се 2-*** българи в Чужбина.......знаеш какво следва.....хахахахах :)))

60

Анонимен

преди 2 години

Реформата в пенсионната система не се прави за един ден. Това е много сложна материя. Принципно в момента, един работник със своите осигуровки издържа един ученик, един полицай, един военен, един индиец, един депутат, един съдия и един прокурор. Изброените не внасят нито лев в осигурителната система и са на гърба на работещия. На всичко отгоре същите вземат най-високите пенсии при пенсиониране. Хайде, учениците ги приемаме, но другите? Е, кажете ми, как да стане реформата?

59

Не разбирам

преди 2 години

Чакат от парламента да гласува бюджет, от който да получават компенсации за Ковид, а гонят депутати, които искат да говорят с тях. Прилича на гербаджийска постановка. Трактора и Пашата не се ли виждат в калабалъка?

58

Анонимен

преди 2 години

За пенсиите не се разбраха, но за да си вдигнат заплатите бяха едино

57

2луп

преди 2 години

Нещо за работещите освен терминал 2 ще има ли, или само за ромеите и пенсионерите мислим?

56

Anonimen

преди 2 години

Пенсионерите изгониха внуците си в чужбина, за да могат да работят за прочутите 610лв. на Тиквата. Пенсии + заплати за х,а,й,л,а,ш,к,а работа. Добре се живее в БГ.

55

Анонимен

преди 2 години

По принцип, ако си мислите, че парите са от умрелата ни икономика, значи самите вие сте умрели.....хахахахахах :))) Та кой верва, че малкото работещи у БГ, плащат пенсиите, първо какво работят въобще, второ какъв бизнес въртят, трето, че никой не ги осигурява според заплатата, тоест все за минимална дава.....да продължавам ли с абсурдите.....хахахах :)))

54

Виж за

преди 2 години

депутатските заплати как бързо се разбраха и за машинно гласуване дето нийде няма такова по мащабите си - световно машинно.

53

Нема начин

преди 2 години

Парите за пенсии ги окрадоха дрогарето преди повече от 20 години, сега пенсии се изплащат от данъците на работещите. А ако съм умен млад човек, ще бегам оттука с 300, защото освен за трима пенсионери, ще трябва да бачкам.и за две ромски майки, демек правят ме работещ беден.

52

тъй де

преди 2 години

Ако бяха тяхните, щеше да се разберат.

51

Нане

преди 2 години

До вуте...вуте, я преди да станем Нане бех Вуте, ти чий го дръвиш тука...На баце ти е мек...Он само *** у барсельоната, та детето на бикини некъФ друг и го струпал...

50

С тоя бюджет

преди 2 години

дето си е един предизборен ПР и едно пре е би другарче накрай ще стане като в приказката - И вълкът гладен и агнето изядено. Питам пак - кой малко умен реши да прави актуализации в това НС дето всеки ден някой забива нож в гърба на друг.

49

Рудолф

преди 2 години

Ще чакаме Коледни чудеса?? Дали да захапем въдицата?Коледни празници- 24, 25 и 26 декември. Почива се от 24 до 28 декември включително.

48

Анонимен

преди 2 години

Еми требва да питате мутрите, бюджета никога не е стигал за пенсии.....хахахах :))) Вземете от "ИТ-тата" в Днес, писаха, че взимат минимум по 50 бона на седмица, така че знаете откъде.......хахахахахах :)))

47

ВУТЕ

преди 2 години

Нане, Нане пак си кръцнаал и по секторите и по кръчмите си има пари, няма пари за *** и кокорчо

46

хаха

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС имат 90 депутата. . .А ДПС като избраха Митева за председател на парламента, защо тошко не каза , че имат годеж с доган