86

оф

преди 3 години

До 89 -това не е ваксина бе човешко. Как не ти го побира мозъка? Тези препарати нямат никакви характеристики набваксина. Те не са ваксина и не се прави на умен като не ти се отдава.

85

Анонимен

преди 3 години

Тия пак влизат в сценарий ,май не разбраха от ЕС разрешават или забраняват ,защото от там идват паричките ,това е популиско изказване ,разбираме ги искат да върнат доверието на хората ,че по следни много гафове направиха

84

Демократ

преди 3 години

Никои не говори за испитани ваксини а за експерименталните такиваНа основание на какво някои ще си прави опити с мен - не живеем в хитлеристка германия

83

Анти каквото и да е

преди 3 години

Интересно, че всички противници на ваксините, са млади хора.Единственото обяснение за мен е, че те не са се сблъсквали с болестите, срещу които има задължителна ваксинация.Не са виждали осакътено дете от полиомиелит (паралич). Или по лошо.Няма страх от дребна шарка. Заушката не е проблем (само да нямате момче и да искате внуци)За бременните и рубеолата няма да говоря!А не виждате последствията от тези заболявания и да не се плашите от тях защото.: родените преди вас са били по-умни!

82

Анонимен

преди 3 години

Това е добре, но могат и повече - по гербаджийски маниер в заключителните разпоредби да изменят и НПК и да вкарат 10 хиляди лева глоба и 5 години затвор за работодател, който изнудва работниците си да се бодат

81

Анонимен

преди 3 години

Слави защо не се лекува при Мангъров? Защо Слави предаде Мангъров? Господарят на Тошко Африкански се ваксинира. Чалгарите, Слави, Тошко станаха "ваксинирани антиваксъри"

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86 Теб питаха ли те когато те ваксинираха срещу детски паралич? Нали "ваксинирането трябва да е доброволен процес"?

79

Анонимен

преди 3 години

Евала! Само за това бих гласувал за тия шоумени. Ваксинацията трябва да е доброволен процес.

78

Анонимен

преди 3 години

До хм "разрешени за употреба не означава задължителни. И ракията и разрешена за употреба, но не е задължителна." С ракия не се защитава общественото здраве - с ваксини се. Малка разлика. Тошко се "опира" на "невалидността" на ваксините (под какъвто и да бил претекст). Претекста му е изцяло антиваксърски. ЕМА, СЗО, ЦДЦ и т.н. не споделят мнението на Тошко. Аз знам кой има експертизата в случая и това не е Тошко.

77

хм

преди 3 години

До 77 - разрешени за употреба не означава задължителни. И ракията и разрешена за употреба, но не е задължителна.

76

Скънк

преди 3 години

Ако ваксинираните НЕ ПРЕНАСЯХА ВИРУСЪТ, тогава разбирам. Има хора, които просто не искат, защото не е необходимо. Вирус има- ок, но за какво да се ваксинирам, след ккато имам достатъчно аргументи против. Изключете конспирацията.

75

дада

преди 3 години

Чудесна идея, но да не пишат, че е доброволна само докато е експериментална. Все пак това не е ваксина, а препарат за третиране на Ковид. Истинските ваксини не допускат заразяване и пренасяне на зяраза от ваксинираните.

74

Анонимен

преди 3 години

ИТН се опитва да направи антиваксърството официален закон. От руските *** по форумите това го очаквам, но не знаех, че ИТН така явно се идентифицират с тази група хора, че вече не се свенят и официално да го правят на законодателно равнище.

73

Менгеле

преди 3 години

Айде да видим на другите партии какво е мнението за ваксините и какви мерки ще предприемат, дали за задължително ваксиниране или пък обратното. Тамън ще се разбере кой е взел пари за да набоде хората и да поддържа огъня в изкуствено създадената пандемия, която по всички личи, че е просто един нов грип!

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71 "Ама то като не пише задължителна, значи е доброволна. Или искате да създадете прецедент и скоро да махнете и имунизационния календар?" Ами, тя целта е същата: да измират хора. Дали ще е заради една липса на ваксинация или друга е без значение. Тошко се изказва по медицински въпроси на тема, която е отдавна изяснена: ваксините са официално разрешени за употреба.

71

да уточним

преди 3 години

До Анонимен.. Не е точно така...Европейското законодателство е над националното!!!! Разбира се ,че тук става дума за Конституцията...но колко му е да извъртят някой закон,,който привидно не противоречи,,,но да дава двусмислено тълкувание....и айдеее в ряката. Пък и веднъж Аамет Доган..се бе изцепил,че Конституцията не е "свещена крава"...демек...всичко може

70

Анонимен

преди 3 години

до 62 ; Абсолютно точно - смешни напъни на Тошко да вдигне рейтинга на ИТН , след като се 0акаха тотално !

69

Анонимен

преди 3 години

До 73: Четеш избирателно. Порови още малко, може и да го намериш.

68

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКое е регламентирано в Конституцията, бе, герботрол? Може би говориш за това: Никой не може да бъде подлаган принудително на лечение и на санитарни мерки освен в предвидените от закона случаи. Но явно си прекалено ограничен, за да прочетеш и последната част. АКо ваксините станат задължителни, разни хора ще висят по дърветата.

67

Като си

преди 3 години

спомня, коя бяха сложили от ИТН за министърка на здравеопазването - мисля че това предложение е нещо предизборно или за отклоняване на вниманието, че нещо взе да им пари изодзаде с тея всекидневни скандали.