52

Long Kiss Goodnight

преди 2 години

Гледала ли си този филм лейтенант за детската учителка Чарли, която всъщност е била топ атентатор преди да и се случи случка от една скала и си е загубила паметта каква и защо е била, поради което когато я намерили и намерили работа под нова самоличност. В конкретния случай малко е различен сюжета. Прилича малко на Следващите три дни!Дълга целувка за лека нощ!

51

Лейтенант:

преди 2 години

Има една поговорка ... имам други хора да защитавам и с други хора да воювам .... Пожелавам успех в начинанията и когато човек са му помогнали някога , добър жест е да върне жеста .... Ключовете бяха два нали лейтенант? Хубаво е счупиш маркера ...

50

Имаш маркер:

преди 2 години

Двама души са направили нещо много неприятно, двама съм хванал, а колко са ти си знаеш, но имам един съвет - счупи маркера, защото на мен честно казано ми е писнало! Режим въжето!Маркера е изпълнен!

49

Анонимен

преди 2 години

Споко, няма опасност да бъде пак.

48

Ха!!!!!

преди 2 години

До Давам пример: Ако 24 часа в денонощието за един месец, си непрекаснато с маска, ще пукнеш от липса на кислород и набълбукан със собствения си издишван СО2. Плюс собствената си воня от устата. А с двойна маска мъките ти ще свършат и по-бързо.

47

Анонимен

преди 2 години

Има песен - "Циркът отново е тук!" Нема лабаво.

46

Трябва да се напише:

преди 2 години

ЧОВЕК БЕЗ МАСКА - МЪРТЪВ ЧОВЕК.Точно така трябва да се напише с тирето, а не човек без маска е мъртъв човек. Без значение дали някой болен е бил без маска и е заразил други без маска. Маската е профилактиката, която спасява живота - ако някой без маска е болен, но ти си с маска шанса е 99 % че ще оцелееш, ако не си бил в непосредствена близост. Ако някой болен е с маска 99 процента е вероятността той да не зарази друг човек, който е в непосредствена близост. Не ми дреме за имотната Севда!

45

Или друг надпис:

преди 2 години

Доста брутален, но може и да проработи:Човек без маска - мъртъв човек!

44

Севда Имотната

преди 2 години

Стига де! След като Ива Николова има самочувствието да е първа дама на Бойко Борисов, защо Мелания да няма самочувствие?

43

Давам пример:

преди 2 години

Сложете следните надписи:Ако всички ходим с маски 100 процента от нас 24 часа в денонощието за един месец този вирус ще изчезне и няма да има болни и смъртни случай!

42

Това е успешен модел

преди 2 години

Удря директно в причинителя на болестта - хората болни от нея възприема като злощастно стечение на обстоятелствата. Те не са неговия проблем - болестта е и нейният причинител. Круш смачква по всякакъв начин комара преносител на жълтата треска и маларията и отрязва главата на болестта. И следва оздравяване - бавно, мъчително, но сигурно, но на някой е твърде късно да се помогне!

41

Втора истина:

преди 2 години

Ошвалдо Круш е повече терапевт отколкото доктор по медицина. Променя манталитета на цял едно население на цяла една държава като информира за естеството на проблема и как да го предотвратим. Той не отрича, че има проблем, но е осъзнал същността му и как да го победи. Третира причините, а не симптомите и не им позволява да разболяват - профилактика.

40

Истината е такава:

преди 2 години

В човешкото тяло има 600 вида бактерии дето мирно в симбиоза си съжителстват с него - ползата е и за двете страни. В енергийното тяло също е така - вкоренени вярвания, знания умения - някой от тях са като онези 600 вида бактерии - ползата е двустранна.Други са паразитиращи, разболяващи и дори смъртоносни - научиш ли се да убиваш тия *** си свободен и най-вече здрав човек.Толкова за теорията и практиката!Взимам по 20 лева на час по третата професия да знаеш!

39

Някой хора питат

преди 2 години

Мен си ми е добре да съм опитомено животно що трябва да го изрязвам.Твоя си работа е на такива не може да се помогне. То е като пациент с възпален апандикс ама вика: Ще ми мине. Верно е - може да ти мине мое и да умреш! Най-вероятно ще умреш и даже няма да разбереш. А може и вече да си мъртъв ама да не знаеш!Въпроса е защо трябва да боледуваш?

38

Ха!!!!!

преди 2 години

"Според мистериозни източници, които наскоро говориха пред CNN" Ха-ха-ха. И *** същило статийка от тези тъпотии. Егати журналистиката. За смях ставате. Преди дни в стрмежа си да съсиппят едно действащо лекарство срещу ковид, пуснаха статии по всичките тези "факт-чек" мейн медии, че хората измирали от него в някаква болница. Пак от мистериозен източник. Лаяха за това с дни, докато се оказа че пак лъжат като ц.......и. И мистериозния източник се оказа фалш. Ама *** и за това не е чула.

37

Какво е белега?

преди 2 години

След някакво нараняване тъканта зараства, но не е оригиналната - различава се от другата. Но белези остават и след операция.

36

Има голям дебат:

преди 2 години

Кое е по-важно терапията и профилактиката или тежката медицина и лекарства и операции.Аз уважавам хирурзите и ортопедите- нещо като се счупи го намества го или някви образувание изрязва го или ако някой те е наръгал или гръмнал зашива и оправя щетите. От теб си зависи натам лечението дали ще е напълно успешно. Ошвалдо Круш пък доказва, че и с профилактика може да се победи една болест, когато другите методи не са налични!

35

Не че нещо

преди 2 години

Коя точно е Мелания ?! Ако не беше Тръмп. Бедно момиче, което имаше риск дори да "работи" покрай магистрала. Хайде малко по обективно.

34

Това ми е работата

преди 2 години

Имам си и диплома. Отиваш в болницата - забил ти се е кърлеж. Доктора го маха и ти полежава приятен ден!

33

Анонимен

преди 2 години

Според мен Мелания ще се кандидатира за жена президент и ще бъде подкрепена от Тръмп.