30

Анонимен

преди 2 години

Уауууу, как сега забелязах тази статия за Кирчо......хахахахаха :))) Я да видим ко обещава "месията", разбрахме за фирмата фантом за ел. коли, да видим друго какво ще "привлече"....хахахахаха :)))

29

Не мисля а гледам!

преди 2 години

До Мисля... От много мислене , герб докараха държавата до всички ПОЛЕДНИ места в ЕС , по всички показатели !Мисленето ти не съвпада с видяното !Все по-добре ще е от *** на герб !

28

ясна е рабоАта !

преди 2 години

Ще има гласове и от герб , и то доста . Пожелавам им успех !!!Дано с ИТН да сглобят нещо , 10 пъти по-добро от герб !''Вожда'' на герб продължава да си прожектира самостоятелни филми , и да ръси поредни простотии !

27

Мисля

преди 2 години

че тази партия на Кирчо и Асанчо я помпа някой приватизатор от близкото минало дето отдавна не е приватизирал и е зажаднял за приватизация и яко грабене. А те самите доказано имат проблем с различаването на законното от незаконното - склонни са към доста широки тълкувания, грубо казано мошенничества и измами. Щом могат до нарушаване на Конституцията да стигнат - смятай за какви нарушители става дума!

26

Анонимен

преди 2 години

не

25

Анонимен

преди 2 години

до 19, Петър Стоянов ха ха, и кой ще гласува за плюнката, мина и замина модата по него няма връщане назад

24

демократ

преди 2 години

Много хубаво се справят, направо отлично се справят и .... цените литнаха. Някой вярва ли на тези дрън дрън? Толкова се самозабравиха тези медии, че си мислят, че ако кажат, че е ден през нощта и овцете ще им повярват. И аз не разбрах какво ровиха и намериха толкова дето не било както трябва. Едно голямо нищо.

23

питане !

преди 2 години

До Истината... А отново ли герб да ги гушне ? Нека и други да гушкат !

22

Анонимен

преди 2 години

Какво, толкова са "направили" тези двама убавци...? Някой вярва ли на думи без покритие...? Никой освен тях... не знае, каква точно е истината за "работата" им... Или има още такива глyпаци, които вярват на казаното от мoшеници?

21

2PaChanges

преди 2 години

Отборът на Радев е отборът на промяната. Отборът на Борисов е о/т/борът на калинките.

20

кико

преди 2 години

Моята социология от разговори с кръга от познати сочи, че нова партия начело с Кирил Петков взема поне 50 процента от гласовете.

19

Веско

преди 2 години

До Калеко Алеко . . Kaк не ви омръзва да повтаряте глупости! Царя никога не е казвал, че ще "оправи" някого за каквото и да е време. Изгледайте видеото внимателно, има го в мрежата. И да, свършиха нужното.

18

Ханонимен

преди 2 години

Абе къде го видяхте това одобрение, тоя висок рейтинг??? Тия тъ ппаци се компрометираха за има няма 2 месеца, еле па Киро-язовиро с гражданството ... смешници!

17

Анонимен

преди 2 години

За ужас на оядените и корумпирани герберопитеци и сродните им мафиоти от БСП и ДПС движение на Петков/Асенов ще отнесе всички на изборите. Този факт не им дава мира и сънуват кошмари нощем. Промяната идва и скоро ще я усетят, колкото и да обикаля Тиквеника по платените паланки.

16

Анонимен

преди 2 години

Медиите и социалните мрежи яко промиват мозъчетата на кратунковците, които гласуваха за реваншистите, комунистите и чалгопитеците...

15

Гроби Таласомо

преди 2 години

Двамката са представители на онази имбесилна прослойка от електоралните добици, за които антиподът на Бойко требе да е човек завършил на Запад, владеещ езици, т.е. комуникиращ успешно с Началниците западняци, т.е. на прослойката имбесили, за които Западът е всичко добро, а България - сичко лошо на светът. Те не потърсиха да заменят Тиквата с нещо по-добро от България, защото по презумция в България сичко е лошо.

14

Еврозона 2021

преди 2 години

Този пък чак сега е разбрал, че във войната между Румен Радев и тиквата от Банкя, г-н Президентът спечели категорична победа. Както и бизнеса в страната победи калинките от администрацията на Борисов. Честито на хората, които направиха промяната в страната.

13

Честно казано

преди 2 години

като го видях Кирчо как първото за което се хвана, като стана министър беше банката и веднага разбрах ,че е комунист. Тия не могат да търпят банка нефалирана.

12

Анонимен

преди 2 години

Двама мошеници имали потенциал, Прокопи яко плаща за реклама.

11

Анонимен

преди 2 години

Тия мошеници са персона пердута