33

На следващите

преди 2 години

избори Дончева ще бъде кандидат от...?

32

Анонимен

преди 2 години

Баси и схемаджиите! Тя е безобразна, ама ние сме с нея и тя е с нас! Народът ще забрави и пак ще ни избере, като нещо ново, щото старото е на мода или щото е куку и не помни!

31

Явор

преди 2 години

Народе ,опомни се (говоря на всички наивници)проумейте, че всичко зависи от нас.Видяхме какво могат тези на промяната-нищо-пълен хаос , нагли.и.безотговорни-трошат милиони от нашия джоб през 3 месеца и изобщо не им пука,политически невежи.Не можеш да очакваш нищо добро от улични самозванци.Проумейте ,че такива като този ,а като него са много мислят само и единствено за собствения си джоб и екстрите които получават.Опомнете се!

30

до №34

преди 2 години

Казала също, че Хаджигенов е действащ агент на ДАНС. :D

29

Смях

преди 2 години

Не разбирам защо този адвокат се учудва. Те нали са политици и бивши депутати. Такива са им разговорите, а и не само техните. Не разбрах вчера какво и колко пъти гласуваха и прегласуваха. Само си изгубих времето, за да гледам прякото включване на извънредното заседание на парламента. Най-големият смях беше като показваха резултатите. Регистрирани 132, гласували 214. Тези, които не са се регистрирали защо гласуват.

28

Анонимен

преди 2 години

Затова гласувам за Боко, не защото ми харесва. Ами знам че всичките други са по-зле от него. Боко поне магистрали правеше и заплатите вървяха нагоре.

27

Василев

преди 2 години

Славуцата и ИТН са инженерингов проект, зад който стоят ченгетата кукловоди от ДПС и руската енергийна мафия!!!Татяна Дончева е вълк единак, който се възползва от невежеството на престъпници иниската екпертиза на българските правораздавателни служители и го осребрява като прави пачки!Трябва да се знае, че тя е вътре в л.айната и знае всичко, как се държат на каишка послушни прокурори и съдии, как се удрят бизнесмени, как се правят поръчкови дела, как се плаща по веригата!Агент Джон Бламон!ЦРУ

26

типичен адвокат

преди 2 години

винаги готов да ти забие нож в гърба

25

Анонимен

преди 2 години

Ето това е промяната за която гласувахте, банда корупционери чисти престъпници.

24

Анонимен

преди 2 години

Когато разследват наши хора е поръчково,голяма логика и ново ночало.

23

Тони

преди 2 години

Този недвусмислено намекна,че могат да участват в проекта на Киро харвърда. Миналата седмица нали с Бабикян обявиха,че ще правят някакво движение .Как си представяте тия мошеници да се оставят ей така,къде ще намерят заплати 10-15 бона за нищоправене а само да лъжеш и да разтягаш интриги

22

Анонимен

преди 2 години

WTF! Сега точи ли.ги да се присламчи към нов проект. Като го изритат отново ще се вър.галя по жълтите павета, ще пали полицаите със слама, ще разнася ковчези, ще провесва бесилки, ще гори маски на Орлов мост, ще замеря сгради и хора с яйца, свински уши, пъдпъдъчи яйца, развалена риба..тонове риба, тоалетна хартия, домати.. Ще цели с прашка МС и ще прожектира филмчета до шадравана. Няма друго какво да прави.За адвокат не става. Съветва клиентите си уж бити до колоните на МС,да не свидетелствот.

21

Василев

преди 2 години

Каква е работила за Мулти, работила си е занаята, това не я прави престъпничка, ти какво работиш, по тази логика и ти си на веригата Магнитски, ако се проследи дългата ръка на Мрака, ако следваме първичната елементарна селска логика!Напротив това й дава правото да говори истината, защото има опит , и се е сблъскала с реалността, как функционират институциите, какви са ни бизнесмените, как се удрят чрез интелектуални силови бухалки каквито държавните институции!Агент Джери Майлс Палиджар!ЦРУ!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Между другото Дончева какво прави във Виена.Той и оня Маджо някъде на запад беше доколкото си спомням.

19

До 16 Василев

преди 2 години

ОТ ПЯН ГЪ: Василев, с това мнение за ТД ми падна в очите. Досега ми беше, ако не друго, поне забавен. Да подкрепяш г-жа Мулти обаче е вече доста сериозен гаф. Няма да ти обяснявам коя е, за кого работи и т.н. Ти не може да не знаеш, но щом си ОК, добре. Ясен си ми...

18

Стоян

преди 2 години

До Щерю - Пропуснал си най- големия им безобразник - Бабикян!

17

?!?

преди 2 години

Частен и безобразен щеше да е ако си говореха как са въргаляли по време на почивката. Тук става въпрос за обществен интерес и престъпление с него. Омаловажаването на факта няма да помогне. Нито като обвинявате прокуратурата. Защото ако можехте с радост бихте подкупили и нея.

16

Анонимен

преди 2 години

Отиде си партийката им. Всичко което може да се прикрепи към други партии се разграничи и разбяга. Срам голям.

15

Василев

преди 2 години

Татяна Дончева има акъл повече от цялата измислена партия ИТН, която има за цел да свърши мръсната работа на ГЕРБ и ДПС!!!Татяна Дончева е смърт за всякакви послушни калинки, които попадат всеки ден в държавните институции на България!!!Тя е заплаха за статуквото, а не послушните калинки от ИТН!!!Агент Кели Маршал!ЦРУ!!!

14

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боку натиска яко...бутони в Банкя.Пипона Слаффчу баят бе натискан по...главата,да торпилира протесния вот.За Гешефф да не...говорим;тоя получи...цицина от натискане,за това ходи с...каскет.То не бяха...спец-прокурори,то не бяха...клошари,абе цал набор от...бутони.За Парламента е...ясно;там...натискането на Атанасова и Бикоф е постоянно и...успява човека;овладял е...натискането.