96

toti

преди 3 години

За бога брате ,спрете да ядете хляб и ще фалират тарикатите ...

95

Анонимен

преди 3 години

Когато ресторантьорите ревнаха за намаляне на ДДС, Тулупа веднага им го смъкна. Когато обаче става тази гавра с хляба, него го няма да коментира. Крие се. Повече даже няма нужда да се коментира този човек.

94

ДА ВЕ !

преди 3 години

То нали и токЪ щеше да се вдигне с 2 % , Е ДА ,...АМА НЕ !Не с колко % се вдигат цените , а с КОЛКО ПЪТИ , да отговорят !А сега се чудят ,....с колко да вдигнат пенсиите !Аз предлагам , да не вдигат пенсиите , но също да не се вдигат и ЦЕНИТЕ , ЗАЩО !Защото ще дадат 120 лева / АКО ГИ ДАДАТ И ТЯХ/ , а после като вдигнат цените 2 пъти , ще ВЗЕМАТ 240 ЛЕВА ... Де е Киро на кирия ?

93

Анонимен

преди 3 години

Според Радев, най-важното е да няма санкции за Русия, това казва в всичките си интервюта когато света осъждаше това което става в Крим и Беларус.

92

Доктор Сън

преди 3 години

Радево време....

91

Анонимен

преди 3 години

Последните няколко месеца имам чувството , че цените летят в космоса. Пак си изберете дронаджия комунист

90

Stoyanov

преди 3 години

Тоя хляб на снимката е от Тошов.ото време, сега такъв хляб няма. На днешния хляб ако му викате хляб....

89

www

преди 3 години

Обичам хляб, но не трябва го ям, не защото е скъп..... За съжаление в днешни дни много повече хора умират от лакомия, отколкото от глад. Болести на съвремието.

88

Анонимен

преди 3 години

ще ядем пасти, че по-евтино

87

Dev

преди 3 години

Цените е добре да се вдигат. Българина трябва да се отучи да спестява кеш пари. Като ги загуби няколко пъти с инфлация и други хватки, може да се усети, че не става така. И току виж започнал да инвестира. Но за жалост имат толкова малко ум, че си казват "Аааа тая държава не става" и отиват навън да слугуват, че пак да пълнят в буркани :) Лека полека ще се усещат, но и много много ще изгорят. Не, че е лошо де. Ако един загуби - друг печели. Нищо не се изпарява.

86

Д-р.Гигълс

преди 3 години

Всички институции и хора правят каквото им легне без никой да им държи отговорност .Вдигат цената заради слаба реколта ,когато реколтата е добра измислят нещо друго и пак вдигат цената ,Абе да еб... вашата мама *** ,политици ,да дойде време да питате къде *** гладните ,мизерници долни .Затвор за такова ***

85

....

преди 3 години

Цената на хляба и стоките отдавна не зависи от това дали има добив или не.В една сделка участват поне 3 прекупвача, които си слагат надценка всеки за него си.Ако първия е купил да речем 1т зърно на 400лв., докато стигне до хлебопроизводителя тази цена вече ще е станала 600 лв.Със зеленчуците е същото.От зеленчуковите борси се изкупувя домат на 1лв кг., който купувате от пазара за 2лв на кг.Това си е пример за ненужно комплициране на пазара, от което страда единствено крайния потребител.

84

Не е зле

преди 3 години

Тази година бая висока рента ще вземем. В моя края председателя ми каза, че под 90лв за декар няма да има за цялата област. При нас е 110лв. Ако сте си продали земите на безценица и сте си купили кебапчета и стари немски трошки, няма какво да хленчите срещу зърнопроизводителите.

83

Бай Тошо

преди 3 години

Нали искахте демокрация и капитализъм?!

82

Waffen SS

преди 3 години

Абсолютният рекорд на добив на пшеница, е през 1982 г,който е 10,7 милиона тона пшеница

81

Анонимен

преди 3 години

Не съм видял ,да се тори пшеница,камо ли с лицемерни тонажи.Това с прекупвачите е номер, отработен във времето,с любезното съдействие на първия държавен плейбой.Много е неприятен диалога,тъй като етикета," Пазарът движи цената", е недосегаем и усвояването го защитава. Нещо прокуратура,регулатори,земеделски министерства, с подзаглавия- няма.Тогава- Кой???,ще ни спасява???

80

Жан-виденома Зима

преди 3 години

Това идва. Опашки от хора НЕ за ваксини, за храна ще се редят пред празни витрини и вместо пари ще стискат купони.

79

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ИДВА ТАКА НАРЕЧЕНАТА РАДЕВА ЗИМА

78

Анонимен

преди 3 години

До Алчен Обадиха се и хора с ловджийски пушки, други с пистолети също ще идват да помагат ке ви упукаме всичките алчни хлебари.

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - и заплатите и заплатите да регулира държавата, и цените и заплатите.