195

Анонимен

преди 2 години

На 5 септември 488 нови случаи, а вчера 6 септември 2005 нови случаи - над 4 пъти увеличение.... Същото е и при починалите.

194

до Мангъра

преди 2 години

Естествения подбор не прави разлика между ваксинирани и неваксинирани, точно щото е естествен. Оцеляват приспособимите, а не ваксинираните.

193

до 233

преди 2 години

дезинформацията е предназначена да манипулира публиката на рационално ниво чрез оповестяване на противоречива информация или такава в подкрепа на неверни заключения. От моята камбанария по отношение на короната ,медийната среда работи по-този начин, Ако от твоята изглежда по-различно сподели. Вече повече от година 6 от 10 новини са обвързани по-някакъв начин с това колко страшна е короната и каква панацея са ваксините, и информацията е доволно противоречива. Ако не виждаш връзката, язък.

192

славянин

преди 2 години

Сглупилите да влязат в болница да ги ''лекуват'' от коронавирус обикновено не излизат живи, ако си стояха вкъщи шансът им да останат такива е несравнимо по-голям от на първите!

191

до Гражданин

преди 2 години

Всеки, който се мисли за по-умен от другите, всъщност е доволно ***.

190

Мангъра

преди 2 години

Днес още 200 фена на Мангъра по малко, давайте в същият дух... благодарение на естественият подбор материалът взе да се подобрява.

189

До 224

преди 2 години

Смяташ, че лесно ще ни дезинформираш, че всичко което върви по телевизора е дезинформация. Пробвай пак, но не забравяй, че само от телевизора се информират малко хора. Има много източници на иноормация

188

Анонимен

преди 2 години

Не съм срещал интелигентни хора сред страхуващите се да се ваксинират. Защо ли?

187

Анонимен

преди 2 години

И при други ваксини има втора, трета, четвърта и т.н. доза. Това не е нещо необичайно.

186

Анонимен

преди 2 години

Надявам се, че между ваксинираните хора има интелигентни такива. Нека с ръка на сърцето да отговорят пред всички - как си обясняват факта, че се налага трета, дори четвърта доза за ваксинация? Елементарното логическо мислене изисква да се направи извода, че това не са никакви ваксини и не предпазват от нищо. Така ли е? Стига сте повтаряли като папагали едни и същи недомислици. Просто помислете логично.

185

Анонимен

преди 2 години

Това е резултата от ниската ваксинация. Още ли има изненадани?

184

до реалист

преди 2 години

Разликатата между информация и дезинформация е малка, но съществена.Това, което върви по телевизора определено спада към втория вид , най-малкото щото отговаря на дефиницията за такава.

183

Павел

преди 2 години

99 ЛЪЖИ И 1 СЪМНИТЕЛНА!

182

до 216 от славянин

преди 2 години

Ти от набодените ли си!? Явно да! Тогава какъв ти е проблемът!? Психиатричен!? Явно да!

181

Анонимен

преди 2 години

Където в България се носят маски и се спазва дистанция, новите случаи са малко, и обратното - много са там, където страхувашите се да се ваксинират се надяват да са безсмъртни.

180

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

179

Анонимен

преди 2 години

Най-зле в последните дни са във Френска Полинезия, като там имат най-много починали на човек от населението в света за последните дни, както и много заразени. Това не е учудващо след като те достигнаха 30% напълно ваксинирани чак към 20 август 2021 и са далеч назад от много държави по света. Те стигнаха до 2745 нови случаи за един ден на 23 август 2021 при население от 283 хиляди човека.

178

Анти Вакса

преди 2 години

Битката продължава.

177

Анонимен

преди 2 години

леля Пепа, не ми трябва да знам в края на другата година, отсега ми е ясно че ти е нужен специалист

176

мрете бе

преди 2 години

Най-висока смъртност, 16% ваксинирани. Ние сме най-идиотското племе на тая Земя.