46

бай Ставри

преди 2 години

Надцакването продължава. Сега остана да приемат , минимална заплата 1000 лева , 10%-ят данък да падне на 5 %, а ДДС -то от 20% да го намалят на 10% . ИДВАТ ИЗБОРИ.

45

Анонимен

преди 2 години

Халал да са му на Бойко парите от шкафчето, само да се върне да спаси България.

44

Анонимен

преди 2 години

Бойко ако върне парите от шкафчето...може и да се върже бюджета...

43

Анонимен

преди 2 години

Единствения начин да си върнем някаква нормалност e 'има такъв народ' да бъдат изгонени от парламента !

42

Анонимен

преди 2 години

До СюзеренаЧак пък толкова......хахахаха :) Иначе си прав/а, сега е момента, надпреварват се кой ще направи повече, ама Гербиджа е с леко предимство.....хахахахаха :) Да насрочват нови избори, ама протестните не искат, мейби те и Чалгаря нема да ги има, затова ги устройва сегашния формат :))

41

Топгънър!!!

преди 2 години

Ха ха ха!В комунистически китай не само не се плащат пенсии на никой,но работния ден почва в 6.00 ч. и трае 12 часа в държавния сектор и 16 часа в частния!Така наречената "обедна почивка"трае 30 минути!Не се изплащат пенсии на никой -щото ако се изплащат на 460 млн.то бюджета на КНР ще експлоадира!пп-Както вече писах живял съм 7г. в Шанхай като шахпредставител на европейски клуб и им знам и кътните зъби!Кокорчо за това се ококори-БГ бюджета "гърми" до Нова година!!!

40

Микее

преди 2 години

Завчера ревеше че европейските пенсионери пътували, а българските гладуват, днес го играеш контра. Деменцията ли те друса? Не се коси за приходите, ти няма да си на власт.

39

Сюзерена

преди 2 години

Утре 08.09.2021 моля да вдинете и минималната заплата на 1000лв. Така и така сте започнали сега му е времето.

38

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ЗНАЧИ , ЗА КУПУВАНЕ НА ДЕПУТАТИ...ПАРИ ИМА-----АМА ЗА НАС ПЕНСИОНЕРИТЕ ПАРИ НЯМА!!!.....ЗНАЧИ ---И ВАС НА ИЗБОРИТЕ ДА ВИ НЯМА!!!!!.....ТОВА ЩЕ Е "ПРОМЯНАТА"!АЙДЕ МЪНАТААААА.....

37

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АСЕНЧО ЦЪКЛЕВ СЕОСРА , КОГАТО ДАНЧО МЕНТАТА ВЗЕ ДУМАТА ЗА ПОМОЩТА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ.....А , ФИГУРАНТА ЩЕ ОПЛЕШАВЕЕ ОЩЕ ОТ ЯД....)

36

Анонимен

преди 2 години

Те ГЕРБ управляват парата, те вдигат пенсиите, за което им благодаря :))) Не видехте ли във видеото как *** "протестните" партии.....хахахахахах :))) Жалка история, Радев ако не насрочи нови избори, ще стане още по-жалка историята....:)) Не забелязвате ли, че и дума не се споменава за нови избори, държат кокала до край "протестните"....хахахаха :)))

35

Топгънър!!!

преди 2 години

Ха ха ха!Кокорчо се ококори щото знае това,което писах по-долу,бре!ККП на КНР не плаща на никой пенсии,просто защото иначе трябва да плаща ВСЕКИ МЕСЕЦ пенсии на около 460 милиона китайци навършили 65 години!Ква ще да е икономиката на КНР-бюджета им ще ЕКСПЛОАДИРА ако всеки месец се плащат пенсии,бре!Ама вие си хвалете Китай!Ха ха ха!А иначе няма по дива ЕКСПЛОАТАЦИЯ по Света отколкото в Китай(не съм бил в КНДР и не знам там как е!).Ето за това Кокорчо се ококори за БГ бюджета!пп-Както вече писах

34

Мда

преди 2 години

Смъртоносния вирус е тук , пък господата без маски?Why?!

33

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ВЕЧЕ ЗНАЕМ---КОЙ МИСЛИ ЗА НАС ПЕНСИОНЕРИТЕ....ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ!НЕМА ВЕЧЕ "СТАТУКВО" ...И ТЕМ ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ.....УМРЯ МАРКО!!!!!

32

Радослав

преди 2 години

1. Това изкуствено вдигане на пенсии кара още повече хора да крият доходите си! Защо да плаща високи осигуровки като накрая ще взима същата пенсия като тоя който си е крил доходите и си ги е харчил докато е работил! 2. От 12 години твърдя, че герб е младежкото БКП, е ето на видя се вече от всички!3. Не е коректно парламент пред разпускане да гласува разходи които следващите да умуват от къде да плащат!4. Пенсионерите, ама скоро няма да има работещи данъкоплатци които да изхранват държавата!

31

Анонимен

преди 2 години

БСП, ГЕРБ, ДПС - Дано Направят Коалиция.

30

Haha

преди 2 години

Тия утре ще се сбият :D баааахтиму ***. Това е един ден след най-големия български празник - Деня на Съединението.

29

Анонимен

преди 2 години

Сори червеняци, това е истината, провалихте се.....хахахаха :))) Да бехте извикали некой с бизнес в чужбина, разбира се ако се навие, в предвид, че тука има само хиени....хахахаха :)) Кирчо, "Уплашения поглед", човек само като ги гледа и почва да драйфа.....хахахаха :)) Забравих Славчо, ама той вече е никой, за мъртвия или добро или нищо.....хахахахаха :)))

28

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, за заплати на депутати винаги има, но за бедния пенсионер никога няма. Ами намерете, развийте инфраструктура привлечете инвеститори. Ама вие сте спрели инфраструктурните проекти ли, ами тогава крадете по-малко, ахахах.

27

Анонимен

преди 2 години

Радев и хунтата му оставка