167

Сата НАТО

преди 2 години

Реално съществува и вариант, при който са се разбрали с Борисов да прокара мораториум, а след това като ни осъди, да си делнат парите.

166

Сата НАТО

преди 2 години

Той не ни е осъдил защо не сме му върнали имотите, а защото са му били върнати, а ГЕРБ са му забранили да си ги ползва. Което е просто връх на мало умието. Сега ГЕРБ трябва да платят обезщетението. Тези герберасти, които са гласували мораториума, де факто са гласували противоконституционно и са нанесли щета на държавата, поради което са държавни престъпници.

165

Русия

преди 2 години

Сталин е виновен, че забранява на Димитров да ги пипа. Иначе вожда щеше да приключи Кубиргити кат тварската фамилия ф Русия.Кстати на тия са отнети заграбените имоти заради нанесенити злини срещу българти.Тая Мишка що не съди НРБ при Бай Тошу?Щот ТЖ щеши *** прати при предателя английския агент Георги Маркуф, ама саму чи с чадър ф ***.

164

От Дир бг

преди 2 години

Бай, Симо Мадридски - измамник;- пропаднал комарджия, заложил ордените на баща си- агент на ДС срещу финансова издръжка- докаран на синджир в БГ от Държавна Сигурност чрез връзката Стоян Ганев, Спас Русев, Доган- измамил и окрал българският народ- сега осъди и държавата в Страсбург и българите ще плащатДа не се изпълнява решението на съда!Радев да му вземе българското гражданство и да го изгони от БГ !

163

Иво

преди 2 години

Mафиот

162

Симо Втори

преди 2 години

се прави на невинна жертва, очаква май да бъде канонизиран приживе за светец, мъченик и страстотерпец (в този случай - човек, който не е от народа, който не е пострадал за Вярата Христова, но е бил мъчен или убит от "своя народ"; страстотерпецът отвръща на "ударите" с " мълчаливо добродушие, като прикривайки се с добродушието си се надява на Божията воля и справедливост, сиреч възмездие за "враговете му"). РПЦ канонизираха братовчеда му, сега е ред на БПЦ да канонизира Симо Втори за светец.

161

циник

преди 2 години

Г-н Сакскобурготски, Вие не сте Българин, Вие не сте и Цар, Вие сте ЛЪЖЕЦ и КРАДЕЦ. Поредната в редицата панайрджийска мечка - НДСВ, която едни хора извадиха в удобен за тях момент, тъй както стана и става с ГЕРБ, РЗС, Атака, ББЦ, АБВ, за да хвърлят прах в очите на народа и да отупат тоя брашнян чувал - БЪЛГАРИЯ. За мен Вие сте Г-н НИКОЙ, МОЛЯ ВИ не ме, не ни занимавайте със своята особа и не плюйте по нашата родина БЪЛГАРИЯ!

160

От Дир бг

преди 2 години

А ти нищожно човече си помисли, че найстина си цар и ти се полагат държавни имоти.Използаш ситуацията, че имаме други проблеми и не ти обръщаме внимание, но нещата могат да се променят. Ако беше благороден, щеше да даришна бъдещите български поколения всичко, което ти принадлежи, за да те помнят, а не да искаш държавни имоти и да съдиш държавата. Празен човек с жалки и ниски страсти в комплект с цялата ти рода.

159

От Дир бг

преди 2 години

Никое направено добро, не остава безнаказано! " Царо" НЕчестити, колко жалко, че не постъпиха с теб и фамилията ти както с братовчед ти Николай II. Позволиха ви да напуснете страната и да се размножавате, за да може сега да съдите наследниците на онези добри хора и да искате да вземете последния залък от устата им. Дядо ви беше фалирал немски благородник, комуто народът осигури бъдеще и благосъстояние, да не се срамим пред Европа.

158

Анонимен

преди 2 години

Срам за България си, крадлив дядка!

157

До 183

преди 2 години

Пишеш тези глупости, защото явно си на Саксобурготски дупелиззеца

156

Анонимен

преди 2 години

Да.. Правил трябва да има осъдени. Това са тия който ни го натресоха. И самия дърт... С за откраднатите175 мил. Долара. Така че г. Да дето му лижете з. Ка това горе писаното се отнася за вас

155

дедо Поп

преди 2 години

Имуществени претенции ? Как? Никога няма да имамПред Кеворкян 2009 г.https://youtu.be/D6bPWBTxWdA

154

царят е гол

преди 2 години

Хитър Дедо ни оправи за по-малко от 800 дни. Още боли.

153

Анонимен

преди 2 години

,,величеството,,продължава да ни оправя!!!

152

Майна

преди 2 години

В интервю ПРИ КЕВОРК ТОЯ ОТРЕЧЕ ПОНЕ ТРИ ПЪТИ, ЧЕ СЕ ВРЪЩА ЗАРАДИ МАТЕРИАЛНИ ОБЛАГИ!! СРАМ СРАМ СРАМ!!!

151

О хо хо

преди 2 години

ГНУС МЕ Е ДА ЧЕТА ЗА ТОЯ !!! ДОВЕДЕН ОТ ДС - ДОГАН ПО- ТОЧНО, ДА СИ ОПРАВЯ ПОЛОЖЕНИЕТО НА СЕМЕЙСТВОТО! БОГ ГЛЕДА! ДА НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ Е НЕЩО!!!

150

Обективно

преди 2 години

БЕЗСРАМНИК Д.ОЛЕН! С ЧИИ ПАРИ СА НАПРАВЕНИ ТИЯ РЕЗИДЕНЦИИ, ако НЕ НАРОДНИ?!? ПОЗОРНА СОБСТВЕНОСТ!! СРАМ И ПОЗОР ЗА АЛЧНИЯ КОБУРГ!!!

149

ПроСоТо

преди 2 години

"Бившият премиер и наследник на българските царе Симеон Сакскобургготски осъди България.."..Не разбрах:..-На кои БЪЛГАРСКИ ЦАРЕ е "наследник" тоя бе?!..Кога саксите,кобургите и готите са били "царе" на българите?!.....Тоя гнусенвехтар и аз,както много други, го приветствах,когато ДС,Гарелов и Ко. до довлекоха в България..За съжаление, държа се отвратителноидолно,ГРАБИТЕЛСКИ и типично за КРАДЛИВИТЕ и АБСОЛЮТНО НЕМОРАЛНИ монархични елементи!...Язък ни за ИЗГУБЕНИТЕ С НЕГО ГОДИНИ!

148

Далавераджии

преди 2 години

Сега стана ясно защо се е завърнал наследникът на Кобургите - династия, довела България до национални катастрофи. Доведе така нар. ЮПИТА, създали измислената партия НДСВ, просъществувала докато беше във властта и имаше какво да грабят. Един си поигра с външния дълга на България и стана милионер, след това построи хотели по морето, които днес са празни, но продължава да *** от държавния бюджет, заради ковид кризата, друг осребри поста си, а великият "цар" осъди България! Каква низост!Как