34

Анонимен

преди 2 години

Украинците са окупатори на Киевска Рус.

33

Въпрос

преди 2 години

Кримската война 1853-56 е била между Британската, Френската и Отоманската империи плюс Кралството на Двете Сардинии и УКРАЙНА ли?

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 A как да разбираме думите на окраинския военен министър, че иска ла се разходи с танк по Червения площад и по Арбат? Да стоят и да гледат ли руснаците? Бой по xoxлопитеците!

31

Анонимен

преди 2 години

А Москва как нарече Украйна? Исторически руски земи, както е написано в статията. Само тази фраза, изказана от официален говорител на президента, е вече заплаха за националната сигурност на Украйна. Но имперският реваншизъм на Кремъл да възстановява СССР е заплаха за всички около Русия. А Путин и шайката му за малко щяха да инициират военно присъединяване на Украйна през март. Още една причина за стремежа на Украйна към НАТО.

30

бай ганю

преди 2 години

суверенна държава има право сама да избира към какъв алианс да принадлежи а ако москва не желае негативизъм и враждебност спрямо себе си от други държави то това зависи от самите действия на русия нима русия очаква че след агресивни военни действия и присвояване на украинска територия ще има позитивизъм и добронамереност спрямо нея?

29

Анонимен

преди 2 години

Украйна-измислена държава без минало и бъдеще. Поредния нескопосан проект на западните ни партнери

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36Твоята Русия нищо нямя да си връща. Защото нищо не й принадлежи. По-скоро, очаквай да се разпадне. А друга част вече е събственост на Китай

27

Анонимен

преди 2 години

Слава Ураiнi!Да живее България!

26

Слава Україні БРАТЯ

преди 2 години

БРАТЯ!

25

ха ха ха - Левински!

преди 2 години

Зеленски на посещението му в САЩ го прекръстиха на Левински! Случайност? Какви услуги предиставяше станжанката Левински на президента на САЩ? "Пентагона приветства с добре дошли президент Левински (Зеленски) и министър Техеран (Таран).

24

до 41

преди 2 години

От к'во те спасиха комунистите ?

23

Анонимен

преди 2 години

До Оня , който е написал, че Русия ни била "освободила" Твоята любима майка Русия , единственото което е направила, е да ни ОКУПИРА.Освобождението си дължим на нашите революционери - Левски, Ботев , Раковски, и омразният за вас русофилите ЗАХАРИ СТОЯНОВ.Така , че на ОКУПАТОРИТЕ СИ нещо не дължим ! Понятно?

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38Какви неблагодарници сме, все ни спасяват комунистите и все се дърпаме от тех......хахахаха :))) Разкрихме ви, че сте червени (аз го знех отдавна, просто сте много плитки), поне това стана ясно за публиката....хахахаха :)))

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - А българите като са в ЕС и НАТО защо бегат да мият улици и да пpocтитуират на Запад?

20

Никаква опасност

преди 2 години

Защото Русия ще изчезне от картата на света преди Украйна да стане член на НАТО и ЕС.

19

Анонимен

преди 2 години

България днес съществува само и единствено благодарение на Русия - Русия два пъти спасява България, без Русия днес нямаше да има България и български народ.

18

Анонимен

преди 2 години

Другаря Путин от КГБ, първо да се запита, що неговите сънародници искат да бегат, при положение, че са най-богатата на природни ресурси страна у свето :)) Как пък Норвегия, Швеция, Финландия с такъв неблагоприятен климат правят чудеса, обаче за Раша не може, говорим приказки за лека нощ......хахахаха :))))

17

Анонимен

преди 2 години

Русия ще си върне и Донецк и Луганск. Маргарита Симонян вече говори открито за това по руските медии. А останалата Украйна да си я прибере ЕС да я храни.

16

Анонимен

преди 2 години

Утре е велик български празник. Обаче, за редакторите на ДНЕС.РУ не е нищо особенно. Те продължават да бълват най-важните за тях новини от любимата им Русия. Същата тая Русия , която е била СРУЩУ СЪЕДИНЕНИЕТО. Продължавайте днес.Ру редакторчета..Дерзайте!

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23...Путин трябвашв да говори преди да анексира Крим и да изпрати наемници в Донбас.Значи нищо не е станало и хайде сега да говорим.Ме става тя така...