64

Повтарям:

преди 2 години

Всичко е закупено. Е сега ми обяснете примерно как нямам Fallout 4, като съм го купил дигитално и то G.O.T.Y едишъна Game of the year edition.И си го играя в момента. Не всичко се продава на диск гледайте внимателно.. Търси се Intergrade za PS 4

63

Анонимен

преди 2 години

Я кеф,хотелиерчетата че започнат на плач за парички от държавата ,гадове всички сте милионери за вас един голям мамул

62

Анонимен

преди 2 години

Имаме озонова защита, казал някакъв хотелиер. Каква е тази защита? Защо ттози експерт не е в някой щаб заедно с Ричи Аребегай? Толкова специалисти спят по улиците у нас, срамота..

61

Анонимен

преди 2 години

До Добре деЕ как, нали сервитщора на Костов има хотел на Златните, ония отнесения Милен Велчев, големия експерт във вуншния ни дълг има хотел и той (не на Златните, малко по надолу), но нали ще пращаме маке на Луната, всичко е възможно в БГ.......хахахахахахах :)))

60

Добре де

преди 2 години

Нали 30 години ни говорят за пазарна икономика и независимост на икономиката от държавата. Сега като са празни хотелите, защо да не фалират и да се пренасочат средствата от туризма в други сфери, например промишленост и селско стопанство, а искат държавата да се намесва в пазара и да ги спасява от фалити с нашите пари, които събира чрез данъци???

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56Те сега много внимават, щото българина стана много чувствителен......хахахаха :))) Понякога прекалява от "чувствителност", но хотелиерите си го заслужиха това през тези 30 години.....хахахахаха :)))

58

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

ДА ЗАТВОРЯТ ЗАВИНАГИ!

57

Анонимен

преди 2 години

До ??? В момента съм на почивка в България, супер е...

56

Анонимен

преди 2 години

До ... Не знам дали сам си вярваш, но 920 евро за 10 дни прави по 92 евро на ден, дори да го делиш на три, при двама възрастни + дете на 7 години не става по 17 евро на ден, както твърдиш, а по 31 евро, или 62 лв., на ден за всеки, вкл. детето. След като лъжеш за това, защо да ти вярваме за друго, още повече почти всички сме почивали в Гърция, и знаем как е: има и хубаво и лошо....

55

Морска жътва е сега!

преди 2 години

Пейте рoбини!Грей и ти слънце...

54

Анонимен

преди 2 години

бг е държава на мутри, ще те лъжат в сметката, на банкомата, навсякъде, фалшивия алкохол на всяко казино правено в подземията им, за което се знае от създаването им и т.н., бг е по зле от афганистан, само дето се управлява от друго име, европейско му викат мутри, иначе талибани е реално

53

Нямаш левче за WC ?!

преди 2 години

Като приемем Еврото ще бъде евтино.

52

...

преди 2 години

тъкмо се прибирам от Гъция! 10 Нощувки! 920 евро! Сега ше ревнете скъпо е, но това е за двама възрастни плюс 7 годишно дете! Със вкючени закуска и вечеря! Хотела имаше 2 бесейна забавления за деца и други! така, че да речем, че се пада по 17 евро на ден на човек това е със закуска и вечеря! Е НЯМА ТАКАВА ЦЕНА НА БГ МОРЕТО!!!!!!!!!!!!!! Всичките са в пъти по-високи! Няма да говоря, че на всеки два дни ми сменяха чаршафите и кърпите в стаята!!! Ай сиктир най-евтино било в БГ! ЛЪЖИ!!!

51

???

преди 2 години

Колко ли българи се прецакаха да отидат на "почивка" на море в България? Не разбрахте ли, че пари да ви плащат, пак няма сте на плюс от такава "почивка"?

50

Анонимен

преди 2 години

мутрите не са ли доволни от сезона?

49

не говорете

преди 2 години

няма смисьл с румьнци не гворим

48

Анонимен

преди 2 години

Хубавите месрта за почивка се отличават с това, че дори и без някаква атракция, те пак са хбави места за почивки, когато говорим за хотели, ресторанти, обслужване, забавление, транспорт и други услуги.В България, ако няма море, 90% от курортските ни хотели са УЖАС!!!!

47

Реалист

преди 2 години

Мястото на Живко Костадинов от Варна не е в ПППППсихиатрия , а в ПППППолитиката !

46

и като

преди 2 години

се прибрахте ре6ихте и колите да откраднете да си избиете морето налидолен ***=дерасТ

45

аз

преди 2 години

за тях пари нямам