138

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Ако мога да преразкажа един популярен лозунг над лагерите за изтребване на юдеи "Ваксинирането ще ви направи свободни " . Лагери ,пещи не са необходими .Всеки един които не се ваксинира просто ще е затворен в жилището си ,нямадаима право на пари , храна ,работа образование защото отказва да е част системата.Пандемичния статус на света просто позволява ограниченията на права ни от корпорациите собственост на елитите .Ваксината не е нужно да е ефективна ,тя просто ще е средство за естествени човешки права .Който е неваксиниран ще е отритнат от системата.Това беше конспирация,дне

137

Черен кос

преди 2 години

Защо няма статистика на фалшивите имун. паспорти

136

Anonimen

преди 2 години

Не е вярно, че повече хора, повече покупки от Амазон и Windows. Възрастните и болните нито купуват от Амазон, нито активират Windiws, нито екскурзии, не внасят осигуровки, нито стягат дом, само потребяват пенсии и медицински услуги, които са скъпи и ги плащат частните им здравни фондове. А заемат и апартаменти по центъра и по градовете. Затова изчистиха възрастните, и никой не може да ме убеди в обратното

135

Анонимен

преди 2 години

до Solar Power ....Ток,вода и топло не плащам от 7 години. Трябва да ми плащат за да ги ползвам. Подсигурен съм както писах и сега единственото което ме вълнува е да живея по дълго за да си харча паричките. ---///--- какво значи "по-дълго"?

134

ДА

преди 2 години

До Гошш---А ,по-скоро ще е,какви 20!?

133

ДА

преди 2 години

Мдаааа-Оруел-1984!!В действие!А ние само наблюдаваме,все едно не сме от тук!Докато ни стигне!

132

Anonimen

преди 2 години

За какво му са на Гейтс и тези зад него повече пари? Той вече иска контрол над хората, (не говоря за чипиране, нямам доказателства). По-скоро вече искат лесен достъп до ресурси, чисти въздух и вода, да не се блъскат в тълпи където и да отидат. Парите са хартия, вече искат планетата. И колкото по-малко се противят хората, толкова по-лесно ще стане.

131

Анонимен

преди 2 години

Е да, ама Франция не е Саудитска Арабия!

130

Анонимен

преди 2 години

че мен какво ме интересуват глупостите на другите или ми го пробутвате като вид заплаха

129

До Гошш

преди 2 години

Еми то дотогава и ти че си умрел от пиенье, ама това е друг въпрос

128

Анонимен

преди 2 години

Solar Power - ТОВА НЕСКОПОСАНА РЕКЛАМА НА СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ ЛИ Е? АКО ПОВИШАТ СЕГАШНАТА ВЪРХОВА ЕФЕКТИВНОСТ (КПД) ДВА ПЪТИ ИЛИ НАМАЛЯТ СЕГАШНИТЕ ЦЕНИ ТРИ ПЪТИ, МОЖЕ И ДА НАМЕРЯТ ПРИЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ. ЗАСЕГА НЕ СА КОНКУРЕНТНИ НА ОСТАНАЛИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ !

127

Гошш

преди 2 години

До 20год. всички ваксинирани ще измрат! Честито на ваксинираните.

126

Ваксинирал се

преди 2 години

А тука кога?

125

Анонимен

преди 2 години

Той е офгрид, нищо не работи, печели от акции. Само му липсва общуването с публиката. Дали да продължаваме да му обръщаме внимание?

124

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Скоро няма да ни питат "Как се казваш? " а "Къде е твоя ковид пас?". Ковида не е медицински проблем, това е политически социално икономически ! Хората няма да имат свобода /не че са я имали , имаха илюзията за свобода/ Хайде сега пейте Одата на радостта ( който стана химн на ЕС )Пейте на Скорпиънс Вятъра на промяната.. това СЪС СВОБОДАТА беше една илюзия.Дойде време за глобалния тоталитаризъм . Смеехте се на конспирацията за жигосването,за паспортите да се придвижавате, ограничения при отказ за изпълняване .Е днес те са реалност . Честито.

123

Анонимен

преди 2 години

До Solar PowerКак ще лекуваш един от многото варианти на грипчето, само болната ти фантазия може да обясни, отивай да плескаш с ръце на балкона, белким се излекуваш от шизофренията.....хахахаха :)))

122

Solar Power

преди 2 години

Market share на windows не ме интересува. Както написах аз съм офгрид от 7 години. Ток, вода, топло не плащам. Вероятно лесно би се досетил,че съм и с линукс :) Това пък не ми пречи да притежавам акции на windows и apple. Хората по света се ваксинират ще живеят по дълго и ще си купуват разни неща и аз ще печеля. Тук по скоро бих казал,че marketshare на България е нисък и дори като пазар... така,че малко антиваксъри които са си заминали няма да развалят профита ми :)

121

Анонимен

преди 2 години

ПРОДАВАМ ВАКСИНА ЗА КОВИД ОТ ОТПАДЪЦИ ОТ ЧРЕВНИЯ ТРАКТ НА КОСТЕНУРКА. 100% ЕФЕКТИВНОСТ. ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД - 6ч. ОЗДРАВИТЕЛЕН ПЕРИОД - 36ч С ВИСОКА 39-40 ЦЕЛЗИЯ ТЕМПЕРАТУРА. ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВЯНЕ 42-48ч ОТ ПРИЕМАНЕТО НА ДОЗАТА ПЕРОРАЛНО. ЦЕНА ПО СПОРАЗУМЕНИЕ.

120

Мик Джагър

преди 2 години

Не случайно консерватора! Борис Джонсън боледува от Ковид, раздели се с предпоследната си жена, ваксинира се, хвана по-млада, родиха веднъж дваж, пак боледува. Всичко е реклама и манипулации.

119

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Конспиративните ти теории не работят. Имам вече роднина в Германия които си имат дете :) Както ти казах, НЕ четеш ! Колкото повече население има по света и колкото по дълго живее, то толкова повече кинти за Гейтс, кока-кола, audi, apple и т.н. :)Кой е луд да си трепе клиентите хехехеххеех :) Само във вашите глави е възможно това