196

Анонимен

преди 2 години

"Преболедувалите да се имунизират" - по голяма глупост не бях чувал скоро...

195

Обдарен

преди 2 години

Сектантите антиваксъри също бих ги ваксинирал с кеф! :)

194

Анонимен

преди 2 години

Давайте там по 20 лева на ваксинираните и да млъкват!

193

Анонимен

преди 2 години

А починалите дъл да не ги ваксинираме и тях за всеки случай?

192

85464

преди 2 години

на тоя добре му плащат, иначе щеше да забележи като много други че най ваксинираните са най зле

191

Анонимен

преди 2 години

Болниците са празни, всичко е една голяма лъжа. Мазна и опашата. Никой не познава болни или умрели от ковид, защото не съществува такъв вирус.

190

354

преди 2 години

Никога тези стерилизиращи продукти.

189

Теодоро

преди 2 години

Този доктор е жалък мошеник Няма ковид има грип жалки маймунопитеци

188

астора

преди 2 години

Аз предлагам който пенсионер не се ваксинира да не му увеличават пенсията

187

ай стига

преди 2 години

Мидъл фингър за тоя и за всичките му апапи

186

Анонимен

преди 2 години

"Всичките ми познати и роднини, които оцеляха от болестта се ваксинираха. Такива са препоръките в целия свят. Само мангъра твърди обратното. Рнк вируси и особено коронавируси не правят траен имунитет, камо ли доживотен. Който лежи на тая кълка ще бъде много лошо разочарован." ----- ---- ----- ------ ------- ------- Ами щом не правят траен имунитет, значи и ваксините ви толкова "трайно" ще ви пазят. Ама вие лежете на тая кълка, че сте предпазени, лошо няма.

185

304

преди 2 години

Не знам какво се налага и какво не, но ще споделя нещо от личния си живот. Вече съм на 57 г. и когато съм ходил на прегледи при лекари са ме изкарвали болен от какво ли не. Когато бух на 21-22 г. ми казаха, че съм болен от рак. На 27-28 ми разправяха да не се натоварвам, защото съм имал стеснена дясна предкамера на сърцето. Та, така си живея вече с тези болисти, че не им обръщам внимание. Някакъв си Ковид се плашел от ваксини. Ами, то си е тяхна работа на вирусите от какво да се страхуват.

184

Анонимен

преди 2 години

CNN съобщиха за по-новия щам v3.9154, наречен Ню-Ню. За щастие вируса започнал да се свива и да поддава пред силните имунни системи и устойчиви психики на хората.

183

до 198 от славянин

преди 2 години

Препоръката е едно, а личното решение е съвсем друго - моето лично решение по въпроса го взех преди 28 години - приключих с всякакви ваксини и фармахимия! Ако тогава бях продължил да следвам препоръките на онези с белите манти щях отдавна да съм в другия свят!

182

Нека

преди 2 години

да се ваксинира този доктор, та да види, за какво става на въпрос и да мирне.

181

Анонимен

преди 2 години

Всичките ми познати и роднини, които оцеляха от болестта се ваксинираха. Такива са препоръките в целия свят. Само мангъра твърди обратното. Рнк вируси и особено коронавируси не правят траен имунитет, камо ли доживотен. Който лежи на тая кълка ще бъде много лошо разочарован.

180

Анонимен

преди 2 години

Събота сутрин. Кунчев легна болен от мъка, че случаите значително намаляват. Витанов ближе рани на Халкидики, че стана за смях на кокошките. Кантарджиев още не е поел необходимата порция шкебме-чорба. И кой, кой... пускат някой от Б-отбора агитатори-пропагандатори. Дето се вика, спокойно, имат дълга резервна скамейка. Важното е да не бъдем оставени без сутрешната доза ковид-тормоз и сплашване.

179

Мария

преди 2 години

Няма смисъл от коментар. Този човечец е от главния щаб. Той е приел да агитира за ваксините и мерките и нявярно се досещате защо.

178

IT-спец

преди 2 години

този да вземе да си прегледа пак датата, гледах интервюта с няколко чуждестранни специалисти които казват че преболедувалите нямат нужда от ваксиниране, имали имунитет за много години, дори и до живот, нека само който е в уязвимите групи да се ваксинира, останалите оставете да си го прекарат стандартно.. от Израел има публикуван доклад че преболедувалите имат по добър имунитет..

177

Анонимен

преди 2 години

Такива дето се разпореждат какво трябва да правя и какво не трябва да правя винаги правят такива изказвания от далечно разтояние през телевизията и медията. На живо естествено никога няма да го кажат