25

Финансист

преди 2 години

За охрана се плаща, а в държавата няма пари за патриарха и Гешев ! То дори и в бюджета няма, а през следващата година съвсем няма да има. Който се страхува, да плаща заплати на охранителите си. Така както си плащат Бойко Борисов, Сланислав Трифонов и останалите мутри от 90-те години на миналия век. Там ще си останат такива като тях, въпреки че се преструват на политици и си имат собствени партии. Честито на депутатите от 47-то НС.

24

Анонимен

преди 2 години

Никаква охрана за главен прокурор! Това е престъпна организация и и се полага не охрана ,а затвор.

23

Анонимен

преди 2 години

Гл прокурор без значение дали е Гешев , мешев или хаджи Мравин , трябва да се охранява доживот , ако искате да има истинско обвинение в държавата. Всичко друго е лажи да те лажим. А Тошко е много висок , цели 1.55 и поведението му е точно такова , злобен пинчер.

22

Анонимен

преди 2 години

'Тримата големи" са Боко, Делян и Доган. Да се върне охрананата на Тримата големи, Тримата тенори, Тримата от запаса и Тримата ***.

21

Анонимен

преди 2 години

Патриарха е духовния баща на нацията.И тази охрана е символ по скоро на почит и уважение към Църквата.

20

Анонимен

преди 2 години

И ако утре се случи случка с моя патриарх кой ще поеме отговорност? Никой! Между другото, с идващото от Афган, вероятността за "танц на сабите" се увеличава.

19

Анонимен

преди 2 години

Адвоката на мутрите ли беше.

18

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Наа Гешев и Борисов като влязат в затвора охрана няма да им е нужна, бай Ставри ще ги охранява

17

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

До 13 колкото и охрана да има това няма да попречи да го убият ако искат, в нормалните държави администраторите са слуги на народа и нямат охрана!!!!

16

О хо хо до 116

преди 2 години

НАУЧИ ПРАВОПИСА НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ПРЕДИ ДА РЪСИШ АКЪЛ НА КИЛОГРАМ ОТ ИТН!!!

15

Сата НАТО

преди 2 години

Специално Гешев няма какво да го мислим. Той каза, че получава огромна заплата и сам може да си наеме фирма. Какво са за него 4-5 хил на месец за охрана.

14

Анонимен

преди 2 години

Пенсьонер които е от листата на БКП дава акъл . Хайде няма нужда !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Хммм, да ни каже адвоктина кк се справят другите прокурори без охрана ???Ролята на главния пеокурор Гешев е да се занимава с контрола и менажирането на другите. Това от самосебе си означава че той не се занимава с дела и като такъв риска е много по малък като цяло .Ако погледнемми другите европейски държави ще видим че персонална охрана няма. Ще повторя за по бавните персонална охрана няма !!!

12

Край

преди 2 години

Маринела - не познавам Рангелов но с оценката ти ХаджиГуньов Адвокатина съм съгласен на 100%. Креслив некадърник който е много далече от правото.

11

Край

преди 2 години

Днес заплашиха тази семпла женица и тя го снесе направо. Хем тя никога ничии интереси не е засегнала за 5лв. даже - толкова е незначителна.Властта трябва да бъде с охрана. След като слезнат от власт премиера и министрите и гл. прокурори също. Здрава охрана. Преди 25 г. убиха бивш премиер - Луканов. Сърбите убиха Зоран Джинджич. Тия приказки за колелетата и метрото да се возели ги оставете за децата.

10

Маринела Цветанова

преди 2 години

Познавам адвокат Рангелов лично. Изключително ерудиран, умен и възпитан човек. Пример за това какъв трябва да бъде един истински адвокат. Точно противоположното на това, което е адвокат Хаджигенов. За мен Хаджигенов е позор както за адвокатската професия, така и за юристите като цяло. Жалко е когато подобни неграмотни лyмпени пипат и променят законите, все едно това е устав на търговско дружество. Задължение на българската държава е да осигури защита на своите ръководители, които и да са те.

9

Сата НАТО

преди 2 години

България е идеално нормалната държава. Всичко около нас е леш, освен може би Румъния.

8

Анонимен

преди 2 години

Отклоняването на темата към такива маловажни неща като охраната и служебните коли, е работа на кривомуцунестата итънарка Ива Митова, впоследствие на Тошко. Те всячески вършат услуги на Гешев., като вулгаризират принципните искания на протестния блок. Това са едни платени кресльовци, които изземват позицията на автентичния протест.

7

Анонимен

преди 2 години

България НЕ Е нормална държава. Изборите и парламента го доказаха безапелационно..

6

Анонимен

преди 2 години

Държавата където се осигурява специална държавна охрана на педофилите.