312

Случаен минувач

преди 2 години

Затова наистина трябват мажоритарни избори!! Да видя аз, аджеба, за кого гласувам! Да ми се изправи, да го видят хората, да преценят колко му е акълът! Във всяка партия има достойни хора! Мразя по принцип БСП, но например Крум Зарков е достоен човек, не може да се сравнява с Нинова. И в Герб например - за Борисов и обкръжението му няма да гласувам, но все пак и там ще се намерят честни хора. Затова - мажоритарни избори! А не партийните лидери да си редят листите както им е угодно!

311

Случаен минувач

преди 2 години

И двете спорещи страни са прави. Герб е мафиотска структура, но от друга страна - на Тошко Африкански му липсват първите 7 години.

310

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 376 "Радев трябва много, много да го е срам за подкрепата от такива хулигани като Тошко Йорданов и върти опашки (фурнаджийски лопати) като Мая Манолова." Каква "подкрепа" - нали тъкмо То, юмручкото, ги СЪЗДАДЕ! така си спретна САМО четири партийчета-послушковци в Говорилнята, ама нещо им се мръщи, та си прави още едно - чисто пРЕЗИЛдентско партийче - затова ни докара до ХАОС и бузезходица, за да ни курдиса до вечна еднолична му...ьо-ДИКТАТУРА!

309

анализатор

преди 2 години

Тошко е прав.ГЕЛБ-сборище на престъпници.С малки изключения,симпатизиращите на ГЕРБ са шлаката от народа.От най-ниско до най-високо ниво-хора,с престъпни нагласи,безчовечни,нагли,злобни,безцеремонни,жестоки.Целта-да крадат от народните пари.Предстоящи събития-арести за гробаджийски активисти/крали до безобразие/ от най-високо,до най-ниско ниво.Неизбежно е,ако искаме нормалността да се върне.А за тези дето гласуват за ГЕРБ-чудя ви се на акъла.Колко болен мозък да имам,за да ги поддържам ГЕРБ?

308

Анонимен

преди 2 години

Радев трябва много, много да го е срам за подкрепата от такива хулигани като Тошко Йорданов и върти опашки (фурнаджийски лопати) като Мая Манолова.

307

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Я предлагам у всеки жилищен блок по градовете и по всички села ората да си образуват партии и да ръгнат да одат я за депутати я за министри, я за премиери или президенти. Така де, нали е демокрация и всичко е позволено и законно. Така че юруш за борбата за Кокала...

306

Анонимен

преди 2 години

Разликата между ГЕРБ, президентските юпита, сестра Галева, оня с прашките, Дебеланчева с огромната чанта са огромни- а заявиха, че чагъртат защото носят промяната- да така е, ПАРЛАМЕНТЪТ СЕ ПРЕВЪРНА В ПОЗОРИЩЕ.

305

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се въведе образователен ценз за депутати.

304

Анонимен

преди 2 години

Всичко случващо се в момента работи в полза на Герб, ще има неприятно изненадани сценаристи.

303

пияница мистик

преди 2 години

До ха-ха === Когато гея Славуца, без жена, деца и семейство дойде в парламента, тогава и Борисов ще дойде.

302

ха-ха

преди 2 години

Ех Десиславо, значи за шефа ти бибитко може всичко, може да си прави квото иска и да не е проблем, да не идва в парламента, да не ходи на работното си място, а да кръстосва магистралки и да се показва само чрез преки включвания от джипа. Значи за него всичко може, дори този същия джип в момента му е под ръка и от седмица вожда ти кръстосва с него и си прави предизборна кампания. Значи той може да прави всичко квото си иска, а Радев не така ли? Е, не си познала!

301

Анонимен

преди 2 години

"Де са милиардите, дет ти ги дадоха на тебе?" Щом вече и малцинствата са го научили Лойко, значи положението с корупцията е изтървано отвсякъде. Сиганката с право го пита за милиарди, не за някакви си милиони. Но затова пък прокуратурата нищо не го пита. Нито за записите, нито за снимките, нито за очевадните престъления и злоупотреби, нито за обръчите от фирми, лица и обстоятелства. Филм трябва да направят - Коза Ностра и Кръстникът ряпа да ядат...

300

ВЪН ОТ НС

преди 2 години

БАЙ ЧАЛГА И КОМПАНИЯ ДА СИ СТОЯТ В КАБЕЛАРКАТА 7/8- ТОШИТУ И СИЕ СИ ИМАТ РАЗГОВОРИ НА ЧАШКА И ДО КАТО СВЪРШАТ СА ПИЯНИ ЗАЛЯНИ КАТО ОТ СЕЛСКАТА КРЪЧМА- ТА КОЙТО ИСКА ДА СИ ГЛЕДА ТАМ- АЗ ТАКОВА ДОЛНОПРОБНО ПАДЕНИЕ НЕ ИСКАМ В БГ ПАРЛАМЕНТ- ТОВА Е ПОЗОР. ДА ПРИБЕРАТ И ПРАШКИТЕ НА ДРУГАТА ПОЛИТИЧЕСКА УРВЕНТИЯ.....

299

Анонимен

преди 2 години

Панаири, панаири .. Чехльовци и Герб се правят на "зелени" човечета ...

298

Гореща новина

преди 2 години

Боко моко Тиква миква това е положението протестърчета ! Начело с Галева и Пинокио пак ще лапате пожарникарския маркуч ! А баджанаците Радев и Свиленски в историята...

297

Станислав Трифонов

преди 2 години

Много прав е г-н Тошко. Тези от Герб го наричат Африкански, но не са прави. Цяла забележка си е отнесъл човека в къщи. А Бойко Борисов дали си е намерил членската книжка от БКП ? На следващите избори ще се кандидатира за депутат от тази вече несъществуваща партия. Честито на политическите лидери. Дори и правителство не могат да съставят и изберат. Защо са ни тогава разходите за заплатите им ? Като не си вършат работата, Радев ще ги разпусне. Да му мислят после как ще си плащат сметките.

296

Анонимен

преди 2 години

Тоя Тошко е личния подарък на Слави за Бойко. Стари приятели са и се очакваше да си правят тайни подаръци, но с такъв дивак никога не съм очаквал да го зарадва чак толкова.

295

Анонимен

преди 2 години

Гербавите не трябва да се нападат вербално, а да се арестуват реално!

294

Анонимен

преди 2 години

Боже господи този човек няма ли майка да го беше възпитала? Падението няма край... Този и Хаджигенов скоро ще почнат да предизвикват колегите си на боксови мачове сигурно.

293

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав е Тошко! Това, че шайка криминални престъпници са се самопровъзгласили за партия не значи нищо! И аз мога да твърдя, че съм атаман на донските казаци, но те не са и чували за мен и реално не съм такъв. В нормални времена и наличие на държава, тия гербави типове щяха да бъдат арестувани, а дейността им забранена. Ама това е само при наличието на нормална, а не поръчкова прокуратура и независим съд.