14

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой тук от Шумен?

13

Христо Христов

преди 2 години

До 14"така ще направим, иначе ще направим" - също кат комунистическите вождове в брюксел, нали... или те говорят на "ще направиТЕ"

12

Ха-ха

преди 2 години

До СТРАНДЖАТАПо-добре виж знанията на Банкянското си гуру!Бая далече са от тия на Радев,който впрочем е учил и в САЩ,а не в ковачницата за кадри Симеоново...

11

Христо Христов

преди 2 години

"Първо, помощниците на Япония трябва да бъдат преследвани" - а у нас ще преследваме брюкселските помощници.

10

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

На всеки комунистически вожд му е такава работата, само лае "така ще направим, иначе ще направим" но той самия нищо не прави, кара другите и като не се получи нарочи някого да го разстрелят че бил виновен и си продължава така докато дойде демокрацията и му резне простата петолъчка...

9

До 9

преди 2 години

Да ве прав си, Русия е земен рай. 160млн. богати и щастливи руснаци. Страшна работа е, само там има газ, света без газ не може да функционира, ама дали Русия може да съществува, без да продава полезни изкопаеми. Отговорът е ясен, не. Единствените реални приходи на РФ са от износ на земни блага и за жалост те пълнят джоба на няколко хиляди олигарха с антураж, а средния руснак .... в тоалетна.

8

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

"Той беше мъж на волята, не на знанието."И ТУКА ИМАМЕ ТАКИВА - ЗНАНИЯ НУЛА НО ИСКАТ ДА КОМАНДВАТ! РАДЕВ НАПРИМЕР.

7

do 10

преди 2 години

Не баща му, става дума за дядо му. Все едно - тук да управлява малък тошко. То верно че имаме един друг - африкански де.

6

Анонимен

преди 2 години

Почти бях на път да се разплача кат четях за баща му на Кимчо. Дай боже никога тая шизофрения у нас пак.

5

ретро

преди 2 години

Северен поток е пред откриване и вече всички забравиха за изтривалката Навални...

4

Живко от Варна

преди 2 години

Хора, моля ви помогнете ми да живея добре и да съм властен мъж ! Моля ви ! Трябва и да имам приятелка !

3

Анонимен

преди 2 години

случайни хора не се издигат в този свят до върховете. измишльотини. и китаюгите по върховете са наследници на неслучайни хора. тодор живков е копле на ферди мравката, а порко копле на тодор живков.

2

Жиб.

преди 2 години

Ким Чун явно следва ислямското летоброене, както съвецките хора на времето. Затова вместо 80 години ги пише 102, но тия измами да ги разправя на робите си

1

Анонимен

преди 2 години

Аре стига сте гледали в чуждото канче. И те като Източна Германия, ако се наложи си имат влекач в случая Южна Корея . Гледайте в нашето канче, че сме гОла вОда.