29

до Боряна

преди 2 години

Че си безотговорен и нагъл - да. Че си искал умишлено да се врежеш в някой - не.

28

До 27

преди 2 години

В ареста, до колкото знам, а иначе в затвора си му е мястото, да. Домашен арест може, за хората които допускат грешки, тези които системно друсат и карат - в затвора!

27

Боряна

преди 2 години

Подозирам,че не си шофьор щом разсъждаваш по този начин. Никой не твърди,че са решили нарочно да де врежат в Милен и да го убият. Моето мнение като шофьор е,че ако решиш да си сложиш главата в торбата като караш в нетрезво състояние,гледаш да си по нисък от тревата и да караш с 40 колкото да де придвижиш докъдето си решил. А да се качиш на трети ден и да летиш със 150 в града е меко казано игра на руска рулетка,което само по себе си означава ,че си безотговорен нагъл убиец.

26

българин

преди 2 години

До: номер 25 Никой не те пита какво предвижда законът за убийство по непредпазливост. Важното е какво предвижда законът за предумишлено убийство?

25

До Сахо

преди 2 години

Той е в затвора

24

Сахо

преди 2 години

Жалка история, щом не могат да вкарат в затвора някой, който цялата държава видя че е виновен, значи съвсем сме го закъсали.

23

Анонимен

преди 2 години

Закона предвижда от 3 до 10 години за убийство при непредпазливост при особено тежък слуачй. Толкоз. Какво пищи тълпата - никой не го интересува

22

Боряна

преди 2 години

Да си се друсат по заведенията и къщите не между всички ни нищо подозиращи шофьори.

21

до Боряна

преди 2 години

ама това, че някой си казва така не е доказателство. То за теб може и да е ритуално религиозно убийство, но съда работи с факти. Има ли свидетел, който твърди че е обмислял да се удари. Има ли някакви други данни сочещи това ? Да не да са изкали да се приберат в квартирата да си се донадрусат ?

20

Боряна

преди 2 години

Ако караш с 40 евентуално целиш да стигнеш следващо заведение..

19

Искра

преди 2 години

Прокурори, претаковахте делото в жалки опити да се харесате на плебса. Това е убийство по непредпазливост с утежняващи вината обстоятелства. Такова е и това е единственото, което можете да докажете. Затова и не ви върви калпавото дело.

18

Боряна

преди 2 години

Да се качиш мъртъв зад волана и да си позволиш скорост 150 в града е именно умишлено.

17

До Анонимен

преди 2 години

От кое става ясно, че той е тръгнал именно с намерението да се удари ? Това, че се е друсал как значи, че е обмислял да се удари нарочно ? Много хора познавам, които са карали друсани или пияни и намерението им е било да стигнат до друго заведение.

16

Боряна

преди 2 години

Е стига де чакаха само да отшуми във времето. ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТЕСТИРА УТРЕ МОЖЕ ВСЕКИ ОТ НАС ДА Е ПРЕД НАРКОМАНЧЕТО НА СВЕТОФАРА

15

Sunny

преди 2 години

Вие дори и обезщетение му дължите. Сега, след като е ясно, че не можете да докажете умисъл, ще се наложи да промените обвинителния акт, а това моментално ще означава, че слиза на 8 месечен максимален срок за задържане. А той е там вече 16 месеца и нещо. Колко ще трябва да му платим заради безхаберната прокуратура ?

14

Анонимен

преди 2 години

Е как да не е умишлено да не би без да иска да се друсал 1 седмица и да се качи на джипа да кара със 150 в града?

13

Коко

преди 2 години

Добре де, какво толкова има да разследват по този случай?Не е някакъв сериен убиец с особено заплетен план...

12

МУСТАФА БОРИСОВ

преди 2 години

Маминка се оказа с много як чатал.

11

Таня

преди 2 години

Обвинението на прокуратурата е нелепо. Затова се бави и цялото дело. 1000 експертизи да се мъчат да докажат недоказуемото само и само да угодят на тълпата. "умишлено предизвикано тежко пътнотранспортно произшествие с причиняване на смърт". До момента нито едно доказателство не са извадили, че е искал умишлено да се удари. Няма и да извадят. Много важно, че съда го пуснал под домашен. Така или иначе остава месец и нещо до изтичане на максималният срок за задържане.

10

хм

преди 2 години

...а от прокуратурата какви още доказателства събират? Година и половина случая още не е в съда..