16

Deep Zone

преди 2 години

Големият проблем не е ковид, големият проблем е постоянното тровене на хората- всеки ден и час- основно с храната, въздуха и т.н. Не ми се мисли, ако удари като едно време чумата с 50% смъртни случаи какво виене ще е, като сега при 3% ковид се пишат едва ли не имената на хората. 23-годишната. бас ловя, че е била яко фет-ес, надумкана с изкуствени ***, после защо на мен се случи.. Като си оте*ал тялото си и си го оставил на самотек, директно си на мушката на всички вируси..

15

хмм

преди 2 години

Като някой друг случай е починала от ваксината но парадоксално я пишат от ковид.

14

Анонимен

преди 2 години

12 точно радевите червенотиквеничета сега искат да въведат влизане в театър и заведения само с ковид паспорт. Виж изцепките на Минеков. Ъпдейтни се човек. Пък после вярвай на който искаш, свободен човек си.

13

Тео

преди 2 години

А я дайте за същия период колко хора са си отишли от онкологични заболявания? Или те не са интересни? Ковида е модерен. Едни ден това ще ни се върне тъпкано!

12

анонимен

преди 2 години

създавате негативно отношение към възрастните хора, това първои второ - това са измислици

11

Анонимен

преди 2 години

8 верно ли? А защо не пише дали случайно не е бодната с някой мега успешен препарат? Ако не е имала заболявания от какво е умряла точно? Тромб, сърдечна недостатъчност, миокардит, инсулт? Защо не пишат и това? Че то умрял от ковид може да значи и минава на червено, блъска го кола човека, а той бил с хрема и ковид. Ама умрял от ковид. Защо не пишат точно от какво умират хората? Ковида предизвиква нещо, например инфаркт. Ние искаме да пишат точно какво е предизвикал ковида за всеки един мъртъв.

10

Анонимен

преди 2 години

Ковид няма - аз вярвам на Радев :)

9

антиваксър

преди 2 години

И защо не направихте аутопсия?

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - съжалявам за загубата, но... "намериха го" - ти къде беше, скъпи синковец или скъпа дъще, да се погрижиш за баща си, след като даже не си и разбрал(а)....

7

Анонимен

преди 2 години

Единия от тия на 74 беше баща ми. Получи инсулт и го намериха след 10 часа, явно е имал корона ама не е знаел. Смешници.

6

Анонимен

преди 2 години

Това че в системата няма въведени данни за придружаващи заболявания бе означава, че не е имала такива

5

Кузмич

преди 2 години

Олииии

4

Защо?

преди 2 години

Няма статистика колко от починалите са били ваксани с отровата?Кунчо излезе със статистика само за една седмица,а през другото време мълчи като .тка!

3

Анонимен

преди 2 години

жена на 23 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; Ето това пише в системата, а не "без болести". Гнусни манипулатори...

2

До Кретен

преди 2 години

Да ***, пестят от пенсии пък раздават пари за компенсации за затварянето като луди!!! Ей като ги мислите тези конспирации, поне малко логика търсите ли бре!!!

1

Крети

преди 2 години

Всички правителства играят цирка ковид , за да пестят от пенсии, колко пари ще останат само в хазните.