167

Христо

преди 2 години

Огън да ви гори,*** ненаяла се....!!!!

166

Какаляшката

преди 2 години

По Турско робство не са ни дупили така

165

Кико

преди 2 години

20 да са дните ти!

164

11

преди 2 години

Мдааа, малко е тва. Трябва едни 200% да се вдигне парното, ако следим тренда на цените на тиквите на световните пазари.

163

izh

преди 2 години

Бат'Бойко е виновен

162

Анонимен

преди 2 години

Ток, парно и храни поскъпват в ПЪТИ, заплати и пенсии се вдигат с 2-3% някой изобщо прави ли сметка как ще живеят хората? Храната в магазините на най-бедната държава в ЕС вече е на равнище Западна Европа, това нормално ли е?

161

Пян_Гъ

преди 2 години

Властта ВИНАГИ цапа! Винаги, дори и най-добронамерения управленец. Проблемът обаче е, че Радев и протестърите разрушиха държавността и взривиха устоите на демокрацията. След юмручния призив за гражданска война всичко изглежда "нормално". Нормално е да носиш бесилки, ковчези чували, да палиш полицаи, служебно п-во да сменя кадри поголовно... ОБАЧЕ ВСИЧКО ТОВА ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ ПРОТИВ РАДЕВ/ПРОТЕСТЪРИТЕ. Сега хората ще вандалстват с/у тях.

160

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам да глобим шефа на Топлофикация с няколко милиона за обида към потребителите.

159

184

преди 2 години

Та се сетих за една честна жена Десислава Иванова,на която и пъхнаха едни мъни в колата и я осъдиха на първа инстанция на 8 г,защото пречи на един приятел на Фандък-Ваклин ваклата оф ца да вихри строителство.Знаем се,мола ви са.Нидейти тъка!

158

anonym

преди 2 години

Мирише на протести

157

Парнаджия

преди 2 години

Когато една фирма работи на загуба, тя фалира, прекратява дейността си. Фалирайте и прекратявайте дейността и вие. Това как не ви дойде на акъла? Защо да не може? Защо всички абонати трябва да фалират за да живеете вие? Абонатите ще му търсим решението сами. Това става с всички аспекти на живота ни, така или иначе. Свободен пазар и свободна икономика.

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен умнокрасивия, 170, цената на парното се определя от общинския съвет. В София повече от половината общинари са от Дай България и БСП, дори Болен Сидеров до скоро беше общинар. А, за крадливостта и наглостта на общинарите от ДБ може да съдим по: кмета на Красно село, оная измамничка и крадла, и оня измамник на Лозенец с далаверите със земя, оня, в чиято територия е б-ца Иван Рилски, където дете умря от попадане под напрежение....ама Фандъкова била виновна, че общинските кметове крадат.

155

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/128"Ужасяващо за всеки порядъчен и коректен човек ДА не може да се откаже от тях..." - така е. но точно така е (даже по-зле) и в някои запдно-ес държави. Така, че...

154

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/128""катастрофално" е съществуването на тази крадлива комунистическа Топлофикация!! " - ми дай капиталистическа топлофикация бе пич. 30 години има капитализъм, пък още комунистите ти виновни.ПП. Аман от некадърници!

153

Анонимен

преди 2 години

Да закрием руското посолство и да минем на американска шистова газ.

152

Анонимен

преди 2 години

Добре ли е бе протестъри. Лежахте на Орлов мост, за да може за 2 месеца да ви закопаят с космически цени на всичко. А и нас да ни закопаят. Да ви таковам в простите криви кратуни.

151

Аз

преди 2 години

Не разбирам как търпят хората такова нещо !

150

Анонимен

преди 2 години

Парното при 20% поскъпване реално ще поскъпне с 24%. Изчислете сами. Плащаш 100 лв. парно и 20% ДДС- общо 120 лв. с нови 20% поскъпване ще плащаш 144лв с ДДС.

149

Анонимен

преди 2 години

Направо с 300% да поскъпва! Ще ти таковам аз и пишман софиянцити!

148

И

преди 2 години

Ама как ни будалка Александров? Снасяйте 20% и чакайте Годо, т.е. поевтиняване.