16

Средногодишната

преди 2 години

Дневна смъртност през 2019 г е 350 души. Да кажат колко е сега и разликата ще бъде истинското число за Ковид смъртност.

15

dmx

преди 2 години

А тъй като около 40 процента не се заразяват и без ваксина, то ефективността е достигнала някъде около нулата

14

Анонимен

преди 2 години

Астра Зенека на колко % защитава?Защо само за една ваксина данни има?

13

До 15

преди 2 години

Точно заради ваксърите се случва това. При не ваксинираните на вируса не му трябва да мутира.

12

Анонимен

преди 2 години

Заради ВАКСИТЕ възникват мутации, а не заради неваксинираните. Това отдавна е доказано.

11

Анонимен

преди 2 години

Заради неваксинираните възникват мутации, които ще се научат да заобиколят ваксината. Това е резултата на страховете ви!

10

Мъдуран

преди 2 години

Добро утро Ваксъри! Кой ще боднем днеска?

9

Анонимен

преди 2 години

Грубата реклама води до обратен ефект. А в България лекарите-депутати от ГЕРБ използваха случая да правят политика. Вождът им управляваше пандемията и ни докара до втори по смъртност в света.Това е и причината голяма част от българите да не искат да се ваксинират. Асоциират вируса с лъжите на ГЕРБ.Иначе е ясно че вирус има, както обаче е и ясно, че не е толкова смъртоносен, колкото го изкарват. От грип умират много повече хора. Само че за това не се повтаря всеки ден.

8

Анонимен

преди 2 години

Целия щаб от некомпетентици гледа какво правят в другите държави и правят същото ама абослютно същото. В другите държави обаче има и леглова база и медицински персонал а нашия щаб вместо да се грижи за хората се държат като рекламни агенти на Пфайцър Нищо чудно от Пфайцър да им дават процент от печалбите за рекламите.

7

Анонимен

преди 2 години

Имунната система все още е 98% ефективна за предотвратяване на сериозно боледуване на COVID-19, и дейста отлично и срещу делта хрема.

6

Анонимен

преди 2 години

Докато платените клакьори на бялата мафия, облечени като държавни хигиенисти, министри и всякакви популисти ни убеждават повече от година, че ги е грижа за здравето ни и затова от сутрин до вечер ни убеждават да сме отговорни към другите и към себе си и да се набодем с експериметални препарати, които се тестват върху живи хора, страната ни вече 30 години е първа по смъртност в Европа. Дневно умират по 300 българи и то не от Ковид а от рак, съдови заболявания, диабет и т.н.Лично аз от старта на Ковид-истерията питам защо нито едно правителство, нито една служба за националната ни сигурн

5

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от ваксините , защото споменаха за нов щам, който заобикаля всички ваксини . Искат да направят хората зависими от ваксините , като наркозависими ..

4

Асан

преди 2 години

Гроздомицин 100% ефективност :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните имат 58% срещу делтата и дори 100 % срещу делтата шанс да оцелеят, след ваксинацията шанса им се смъква до 42% само. Ще чакаме българската ваксина.

2

Асан

преди 2 години

А на Спутник е 99,999 % :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Глупавите ваксинирани се заразяват лесно с Делта и го разнасят още по-лесно.