63

Централно отопление

преди 2 години

Срещу крадливата топлофикация решението е: Бърза и касова Преватизация.

62

Румен

преди 2 години

Пак ни лъжат . Първо така наречените абонати в София са около 400 Хил. Не 1мил.Второ, от тях има и постоянно живеещи извън Бг. останали само на сградна , при изключени отоплителни тела . От десетки години. Реално те не консумират тази услуга, но я плащат насила.Трето. Има апартаменти празни. Собствениците ползват един имот другия е със спрени радиатори.Истината за дружеството е никой не знае

61

Реалист

преди 2 години

Какви 1 млн софиянци, те не са повече от стотина хиляди. Другото е селяния и гастарбайтери.

60

Анонимен

преди 2 години

До 65, да помня 80те. Не беше масло и мед от кранчетата. Ходихме на море с 2 щайги пълни с консерви и всяко лято между блоковете леличките другарки варяха буркани със зимнина. Мразя миризма на печени чушки заради чушкопека на другарката Маркова от долния етаж. А пък за да си купя дънки, тате на черно обмени долари с един бензинджия. Още ги помня. И лудата радост, когато ги купувахме от корекома. Останаха долар и нещо и тате ни купи тоблерони. Пазехме си опаковките със сестра ми цяла година.

59

Изнервен

преди 2 години

Ей, тази лудетина умора няма. Баси досадното същество, не може да диша ако не тормози някой с разпити и разследвания. Само папата още не е извикала на разпит.

58

ЩАСТИЕ

преди 2 години

А дано ДА ОСТАНЕМ за ПОСТОЯННО БЕЗ ТОПЛОФИКАЦИЯ, за да НЕ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ зависещи от Валутните БОРСИ, времето за деня и кефа на фирмите, които искат да трупат пари на гърба на нещастните бедни работещи хора.

57

ИТН и БСП слава!

преди 2 години

браво личи че управляват комунисти. пак ще гласувам за радев и за служебния кабинет- само успехи един след друг

56

Анонимен

преди 2 години

Ох добре че е пАрно, ами ако оставахме без пОрно? Ужас ужас

55

Анонимен

преди 2 години

Като види избори Галевица и почва с простотиите, ужасна е тая кукувица.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46Щом са те изпитвали за комсомолка през 1989, значи не си била дете и със сигурност си спомняш какво е било в средата и края на 80-те. Децата на прехода са родените след 1989. За поколението, което беше на около 18 г.-25 г. през 1989 г., май важи китайската поговорка, че е проклятие да живееш в интересни времена, защото сме се нагледали на всичко.

53

гост

преди 2 години

На мен ми е мъчно за "ЧЕСТНИТЕ" топлинни счетоводители

52

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Закриване и нарязване на ТОПЛОФИКАЦИИТЕ ВЕДНАГА!!!

51

Пенсионер

преди 2 години

Стоя си на студено и ползвам бойлер.

50

Програмист

преди 2 години

Луна президент!

49

Анонимен

преди 2 години

Вземайте се със Ристо и Гуньо адвокатина сега и отивайте да хвърляте развалени яйца по себе си. Олио, ток, вода, парно колко стана ?

48

Анонимен

преди 2 години

от НА ПО БИРА и НАП ОБИРА има голяма разлика другарко червенушкова , но вие старите новички може да ни предложите единствено втория вариант!

47

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво се случва , но всичко наистина поскъпна ударно за последните седмици.Гледам вече промоция на луканка от 35 лева на 30 лева в голям хипермаркет. Промоция на краве сирене на 14 лева за килограм, кашкавал по 20.Тези се самозабравиха.

46

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА уж тази година имаше рекорден добив на пшеница, а хляб, банички, всичко лети в небесата. Да благодарим на летеца, само миговете ни не летат. От 3 изправни изтребителя, потопиха единия и 3 месеца не могат да му разчетат кутията. Експерти сър

45

Анонимен

преди 2 години

"Служебното" мЕнистър на екологията Личев каза, че такова нещо няма и договорите на Топлофикация са си тип-топ. Жална майко на "жалните ти пет мамки", ти защо саботираш "свещените крави" на прьозидентчо? Или така си караш, като всички м....вци - измисляте си поредната лъжа и я тръбите из пресата в вувузели и тъпани?

44

СМЕХ....

преди 2 години

Еми, нали това е "ПРОМЯНАТА" ***....нали това искахте...Кво пак РЕВЕТЕ НЕКАДЪРНИЦИ смотани....??!