56

сминдух енд чесън

преди 2 години

Не е прегръдка ,а сношение с елементи на перверзия.

55

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

нищо не сте разбрали. Кузманчо(34 г ) с това интервю си прави дебюта да влиза в ГЕРБ -хем по млад,хем по гиздав от Тома Биков (40 г.) Същото говорене , същите лафове.Ласкателства към Борисов..подсещания за покана на килимчето при вожда Винету !

54

Време за промяна

преди 2 години

Промяната ще я направят хора като Кирил Петков.

53

Има такъв метод

преди 2 години

Наричя се феноменологическа редукция. Махаш всичко излишно слой по слой и стигаш до същността. Та като махнеш всичко случайно и несъществено от ГЕРБ, ДБ, ДПС, СДС, БСП и ИБГНИ, получаваш кадри на ДС и БКП.

52

Време за промяна

преди 2 години

Бойко с патерици изкара три мандата и ни държа на дъното на ЕС - най-бедната и корумпирана държава. Който е направил коалиция с него е отишъл в небитието. И т.н. реформатори (днешните ДБ) минаха от реда си и не вярвам да се закачат втори път на същата въдица. Мина му времето на Бойко.

51

Анонимен

преди 2 години

Троляци и да се ***.те от оплюване Кирил Петков е бъдещето. Само му вдигате акциите

50

Зозо

преди 2 години

Тоя на какви медикаменти е?

49

Анонимен

преди 2 години

Гроб не е партия, а ОПГ!

48

Пян_Гъ

преди 2 години

Последно: партии като БСП и ДБ убиват автентичния смисъл на понятията "ляво" и "дясно". Нито БСП е лява партия, стремяща се към реален социализъм (че те въведоха плоския данък!), нито пък ДБ са десни и консервативни (на фона на джендърската им идеология и войната с/у род, нация, идентичност). Затова българският политически ландшафт е зала с криви огледала. Само че такъв като мен няма да го поканят в телевизиите да обясни за какво ВСЪЩНОСТ СТАВА ДУМА! ТАКИВА КАТО МЕН ПРЕЧАТ НА ВСИЧКИ!

47

Анонимен

преди 2 години

Абе кой е тоя Кирил, че не ми се търси в нета информация?

46

Красен

преди 2 години

Единствената ценност за "Демократична България" са парите! Хората на олигарха Иво Прокопиев от ДБ нямат други ценности!

45

Общите ценности

преди 2 години

Са властта и парите.

44

Пян_Гъ

преди 2 години

Ще го кажа и по друг начин. Няма как спонсорите ти да са от мрежата на Сорос и "Америка за България", а ти да си десен политик. Е, няма как - може да си само "десен" :) Това са ултралеви неолиберали, воюващи срещу нормалния човек и средната класа. Те са тези, които застават зад Обама, Байдън, клана Клинтън, Камала Харис и т.н. Троц-кизъм в американски вариант. СМЕХОТВОРНО Е ПАРТИЯ С ТАКИВА КОРЕНИ ДА Е ДЯСНА! АМА КАК ПЪК ЕДИН ЖУРНАЛИСТ НЕ ГО ВИДЯ И НЕ ГО КАЗА!

43

ДБ + ГЕРБ

преди 2 години

Ей тва е приказва вече.

42

Анонимен

преди 2 години

28 каква партия на Кирил Петков те гони бе? Нали за да я регистрира, трябва да покаже документите си за гражданство. Ти да не мислиш, че ще стане депутат с двойно гражданство, при условие че вече има едно нарушение на Конституцията. Мечтай си.

41

Пян_Гъ

преди 2 години

До Анонимен 39 - "ДБ и ГЕРБ могат да направят коалиция само и единствено ако ДБ се откъсне от орбитата на Прокопиев": Абсолютно си прав. Явно следиш нещата, но това НЯМА КАК ДА СТАНЕ. По-вероятно е да стане чрез отлюспване на разумната част от ДБ и присъединяването им към ГЕРБ. Сигурно "дясната", а всъщност лява партия ДБ е единствената в ЕС, която воюва с/у друга партия (ГЕРБ) от същото политическо семейство. Точно това обаче показва, че ДБ са крайно леви!!!

40

Реалист

преди 2 години

В България всичко опира до омраза между личности. И затова сме на тоя хал.

39

Стоян

преди 2 години

Айде е още един фантазьор.Имам чувството,че всички са превъртяли.Хляба от септември се увеличава с 20%.ток,парно пак увеличение,топла вода,и на никого не му пука,все едно това което се случва е в Румъния,Сърбия но не и в България

38

Анонимен

преди 2 години

Ее не! След изказването на вашия министър Кирил Петков, който обяви че застава зад Радев, вие как я виждате тая работа? С Кирил и Асен в редиците ви, които пристанаха на червените кхмери не знам какви общи точки виждате.

37

Пян_Гъ

преди 2 години

"Прегръдката на ДБ с ГЕРБ била неизбежна": Тази неизбежна прегръдка на ДБ не е с ГЕРБ, а с БСП. Ком-у-нист при ком-у-нист отива, не при десен.