33

Анонимен

преди 2 години

До IQ 3.14 - ще видите смешки зимата когато газта мине 1000$ и дойде сметката за парното и тока.

32

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонименкое кранче, на опг Питер ли? не ставайте смешни с тия третокласнически опорки. в момента в който врътнат кранчето, в сирия и ирак ще влезне чуждестранния легион и тръбата дето спецназ гру я взривиха на влизане, ще почне да бълва.

31

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонименkoe е било нормално, факта, че целия СИВ спонсорираше безуспешните опити за териториално разширение на таджикската сср ? тия опорки ги е писал некой милениъл

30

IQ 3.14

преди 2 години

До АнонименРФ може да помете на михайловград центъра. днес са анулирали договора за ракетни двигатели рд180. а за "плановото изтегляне" от афган *** питай некой руски ветеран колко е било успешно и как мисията си е заслужавала. ако оживееш, сподели впечатления

29

Анонимен

преди 2 години

Няма да са плашите . Тия имат хероин за няколко бримбилиона долара ;) Те ши са опраят ама ние ще изчезнем . От 50 годи са във воини и станаха 39 милиона а България е под 6 милиона. Това е реалността .

28

IQ 3.14

преди 2 години

сащ без много да му мислят го набиха на европа и русия, резко абдикирайки от полицейската си роля. джурмалясите, обаче, така и не вдянаха и не задават правилните въпроси. а според тая статия с тая илюстрация първите два въпроса трябва да са : 1. кога ще започнат износ на ислямска революция? 2. защо на талибаните автоматите са китайски.

27

Анонимен

преди 2 години

Пратете Славуца да ги закрие

26

Анонимен

преди 2 години

никой не са победили, просто направиха за смях САЩ

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - не СССР, ами САЩ се провалиха в Афганистан. А РФ днес може за минути да помете и изтрие от лицето на земята и САЩ и цяла западна Европа.

24

Анонимен

преди 2 години

Да ги повикаме за две години.Да се справят с нашите жени.

23

Анонимен

преди 2 години

Знаят да управляват повече от ИТН със сигурност.

22

Анонимен

преди 2 години

Всъщност след като СССР се провали в Афганистан, сега РФ е уплашена и по всякакъв начин ще подпомага съседни на Афганистан държави, само и само диваците от Афганистан да не тръгнат към РФ.

21

Анонимен

преди 2 години

Афганистанците как плащат за трансфер в ЕС, с долари или с опиум? Те освен опиум нещо друго могат ли да произвеждат?

20

Ко?

преди 2 години

"Афганистан е една от най -бедните нации в света" ?! Такааа, какво показват фактите. Почти всеки афганистанец може да извади 10 000 долара за го прекарат нелегално до някъде в Европа. Ами, не са чак толкова много българите, които имат такива пари в наличност.

19

Анонимен

преди 2 години

Талибаните не паднаха от небето. Това са синовете и внуците на мацките с къси поли окупирали учебните заведения на СССР и САЩ някога. Жените в Афганистан искат да са с бурки и да не ходят на училище. Същото искат и неолибералните лесбийки в САШ, които сега са на власт и пробутват Истамбулската конвенция.

18

Хю

преди 2 години

Мирната религия може да управлява само някоя пълна дупка застроена с кули и високоговорители. И хареми с много жени на един мъж. И с това се изчерпват дейностите. Е и бизнеса с опитяти.

17

Анонимен

преди 2 години

САЩ са на първо място в света по брой затворени на глава от населението и на първо място по разходи за въоръжаване - харчат за война повече от 26те страни след тях взети заедно.

16

Анонимен

преди 2 години

За пръв в историята на запада голям геополитически играч или играчи не могат да бъдат унищожени с военни действия както беше по-рано. Путин неведнъж каза - дайте да се договорим. Но запада не си е научил урока от историята,ВСВ и всевъзможните "христови" походи, не може да се откажат от доминиране за да разговарят наравно с геополитическите противници. И така докато някое дете не им каже "кралят е гол". А днес тази фраза звучи така "а пистолет имаш ли"? Западът вече окончателно загуби военната си доминация, а след нея губиш всякаква друга доминация.

15

П.Табаков

преди 2 години

Оставете ги да се оправят сами. След 1 година ще ....видим...

14

Анонимен

преди 2 години

"Партиите на протеста" трябва да ги преименуват на партии на разрухата. Цената на всичко се качва, всички инфраструктурни проекти са спрени, инфлацията е невероятна.