148

Анонимен

преди 2 години

Тоя Мангъров и като лекар не струва и като човек! Напълно е изкуфял и е време да го махнат от всякакви длъжности. Да си седи в къщи и там да развива идиотските си теории. Като някакъв слепок дрънка глупости наляво и надясно, вместо да отиде в болниците и да види неговите последователи как умират. Според анкетите, 99% от тези в интензивното, не малка част от които и умират, не са носили маски, "защото няма епидемия, и няма такъв вирус". Тоя им помпа малките мозъчета с боза и готово.

147

Дон Буда

преди 2 години

Ние крадем милиарди, вие се ваксинирайте, че сте от нашите *** гласоподаватели

146

Случаен минувач

преди 2 години

Преди 6 дни д-р Сър Пичук написа следното, което много ми хареса: Първо ваксинираме с ваксина, която е убила всички инжектирани животни и после лъжем, че има супервирус - умно, но не чак толкова... Супервирус не се е появявал от милиони години или дори от десетки милиони години т.е вероятността да не е от ваксините е милиард пъти по-малка от тази да станете милиардер от американското тото.

145

Анонимен

преди 2 години

Гледайки физиономиите на антиваксърите от снимките, чудесно нямаме нужда от тях.

144

Случаен минувач

преди 2 години

Ситуацията с ваксините напомня филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето троши камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И започва да поправя прозорците. Да, ама един се сети за какво става въпрос и подгони него - стъкларя. Така че хората трябва да разберат кои са "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

143

Анонимен

преди 2 години

Вижте войната по пътищата, хулиганите, крадците, побойниците, лъжците.Там какво ще се прави? Ваксини там са по-нужни!Докога престъпността няма да се ваксинира?

142

Случаен минувач

преди 2 години

Естествено, че съм против задължителната ваксинация! Това е новият фашизъм на 21 век! Всеки трябва да има свобода какво да прави с живота си. Както виждате, и във Франция и Германия хората се надигнаха на протести.

141

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е герой! Който има лошо здраве, да се ваксинира,ако иска. Той го е казвал много пъти. Обаче на прокл-етия човек не му отърва... Той се прави на глух и търси вината в другия, а не в себе сии...

140

Явор

преди 2 години

Този измамник и манипулатор е за съд. Продължава да създава фалшиво спокойствие. В историята ще остане като измамник, манипулатор и потенциален убиец, може би. Историята няма да му прости на Мангъров и така е правилно. Съдът не бива да го жали, но това е по-сложно.

139

Маке-ариец

преди 2 години

Гане вика - има лечение и го крият, вика да си четял в Интернет а не да си глуп.АК! Ако някой Гане има поне малко акъл, да си направи сметката кой всъщност е глуп.ака!

138

Маке-ариец

преди 2 години

Гане вика - има лечение и го крият, вика да си четял в Интернет а не да си ***. Ако някой Гане има поне малко акъл, да си направи сметката кой всъщност е ***!

137

Анонимен

преди 2 години

Богатите са за ваксините. Обаче крадливите и лъжливи богати, които живеят на гърба на честните хора.Хората без съвест по-точно. А който няма съвест, няма и мозък достатъчно и чувствителността му е колкото на пън...

136

Свобода или смъртъ!

преди 2 години

не предават протеста защото робите ще се осъзнаят и надигнат! По цял свят ври и кипи! За какво ми е такъв живот?! Хвърляме маски, каски и никакви гадости като недомислени ваксини!!! Ако не мога да имам досегашния си живот, по-добре да умра! Не съм котка, нямам 9 живота!

135

Живко

преди 2 години

Жалко че продажните медии не пропуснаха никаква предварителна информация за протеста! Жалко че се проведе в работен ден! Въпреки това съм готов да дойда от Варна за да демонстрирам гражданската си позиция против пълзящия фашизъм в България! Стига протеста да се обяви по отрано!

134

Анонимен

преди 2 години

Има лечение и го крият. Прочетете го на страницата на dr vladimir zelenko md. Има и видеота с интервю на доктора. Не бъдте глупци.

133

Анонимен

преди 2 години

Мнагъров изнесе много добра реч.Жалко е че не пускате клипове който не са снимани от bgonair в този сайт

132

До 162

преди 2 години

Ти ненормалнико си за затвора директно.

131

Анонимен

преди 2 години

Браво. Един смел мъж, сме като останалите страхливи *** и хленчовци. Само така ще преборим мрачната фашизоидна пасминаа.

130

Анонимен

преди 2 години

До: 148 (Карамански) Ми ти ако си поне толкова готин колкото Мангъров и имаш по-железни топки от него - брули ти по 200 кинта хората бе! Що не брулиш а само завиждаш?

129

Анонимен

преди 2 години

До: 161 Какъв "ред в държавата" те тресе па тебе бе??? Осъзнай се накрая!!! Затъваме все повече в блатото!!!