32

Дзивко

преди 2 години

Просто полетите са с приоритет пред градушките, кой разбрал, разбрал, останалите да го мислят

31

до 12

преди 2 години

До Радеф е виновенСутринта такива като теб писаха, че Радев бил кацнал за посещение в Пловдив, да това нямало разрешение за стрелба. Сега самолетът като е военен пак той виновен... Да не би той да ръководи въздушното движение? На братята американци не им се е разхождало до друго летище или не са искали да направят една допълнителна врътка в безопасна зона и това е резултата.... или пък на диспечера не му е стискало да отклони полета към друго летище....

30

Angel

преди 2 години

Самолетът беше на US Army идващ от Германия. Аха да кацне на летището в София и го пренасочиха към Пловдив. В София по това време падаха мълнии и дъжд. Самолетът се разходи до Хасково и обратно. Към 19:30 вече беше кацнал според Flightradar24. Тези полети няма да ги видите обявени на сайта на летището.

29

ХИПО ПОТАМОС

преди 2 години

Кацнал е Василл Божков от ДУБАЙ..САМОЛЕТА Е КАРАЛ РУМЕН РАДЕВ. Нали Черепа каза в ЕФИР НА САШО ДИКОВ, ЧЕ ЦИТИРАМ : ''АЗ РЪКОВОДЯ ПРОСТЕСТА, РАДЕВ Е САМО ФИГУРАНТ''' ---- МИНАЛИЯ 11 ЮЛИ В ЕФИР ПО ЕВРОКОМ !!

28

Пилот Градец

преди 2 години

Този самолет едва ли е минал през този ден облак, понеже едва ли щеше да стигне летището!РВД нали са затова? Да му посочат друг заход без да попада върху обсега на ИАБГ!Има ситуация за да се оправдае такова решение, но като всичко на тази територия мисли с *** си!

27

До 24

преди 2 години

И военните ли ги пише, я провери пак ***, щото тва че е планиран полет, не означава, че е граждански, щото казаха, че точно военнотранспортен самолет е кацнали, ама ти ходи да посрещаш по график на летището

26

Митоша

преди 2 години

До 25.В какви филми се вкарваш ве.Тръгнал да проверява графика на летището.За друго не ставате и затова по цял ден стоите пред интернет и лакомо черпите от възможностите които ви предлага

25

Анонимен

преди 2 години

Това е бунт срещу Империята. Наказанието е било обесване, както казва Тошко Африкански за баба му с теслата и крумовите закони.

24

Анонимен

преди 2 години

Всеки може да се увери като влезе в сайта на летището. Има търсачка. На търсачката за дата 28.08.2021г. изписва Пристигащи-Няма планирани полети. Заминаващи-Няма планирани полети. За дата 29 август същото изписва.Чак за тази вечер 30-08-2021г London Stansted пристигащи с полет FR1836 в 21: 20 и в 21:50 London Stansted заминаващи с полет FR1837. Самолет тип B738. Няма да ви стане номера да лъжете хората и да се оправдавате с летището. Или ако е кацал някой може с чартър да е било.Да кажат кой е!

23

Анонимен

преди 2 години

Ако самолета верно е бил натовски се доказва за пореден път, че с такива съюзници врагове не ни трябват.

22

Анонимен

преди 2 години

Племената около Пловдив вдигат бунтове срещу колонизатора. Да се потуши бунта и да се докладва на колонизатора. Местните имперски полицейски сили да разпръснат плелената и да заловят и накажат племенните вождове бунтовници.

21

Анонимен

преди 2 години

До 18... Този полет е бил засекретен щото е превозвал специална пратка за големата крива глава. Затова го няма в разписанието на полетната информация.

20

ману

преди 2 години

Абе вие нормални ли сте? Кви обезщетения ,кви кофички с разсад? Има си застраховки за тая работа. Все държавата ви е длъжна за всичко. Значи с нашите данъци да плащаме ракети,да пазят вашите чушки,и после в магазина да ги купуваме по пет лева килото ?

19

тъй де

преди 2 години

Толкова ли не можеше да се отложи кацането с 15-20 минути, понеже тези хора са вложили средства и труд още от пролетта?

18

Анонимен

преди 2 години

първо им избиха животните, после им избиха реколтата. Коя държава прави така?!? Май няма аналог в цялата вселена това чудо на чудесата!

17

Анонимен

преди 2 години

Проверих на летище Пловдив plovdivairport изписва за 28-08-2021г. Няма планирани полети. Защо лъжете хората?

16

Анонимен

преди 2 години

Значи какво се е случило те спрели да гърмят самолета кацнал градушката се изваляла и те 30 минути след това продължили да стрелят по празното безоблачно вече небе! Така нем реколтата унищожена хем ракетите са успели да уцелят само 2-3 гарги! Което може да ни засегнат природо защитниците там! 2ми българска работа ще!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Виновни са менте евроатлантиците от ГЕРБ.

14

Анонимен

преди 2 години

САЩ пак ни бомбардират след 1943 година. Пак ще правят картофена нива от София.

13

Анонимен

преди 2 години

Кой е бил в този самолет? Афганистанци ли са возили или чушки внос?