82

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 86 Тази стъпка първо трябваше да се въведе за пушачите и алкохолиците. После за хранещите се нездравословно и т.н. По-скоро е редно, когато ваксинирани постъпят в болница, да платят стойността на ваксината.

81

Анонимен

преди 2 години

Как така между другото с новината за ваксините споменават като напикани с полвин уста за генома?!?! Та тази новина е мого по-важна от мижавите ви ваксини. Който знае геномите е Бил Гетйтс не на компютрите, а на цялото човечество!!!

80

Анонимен

преди 2 години

До 89 До 84 - "В събота ( защото за събота имам инфо )" - И това е официална проверена информация ,а не е ЕЖК ? Ако е официална ,би ли цитирал източника ?

79

Анонимен

преди 2 години

ИТто, давай човек, обиждай народа, наричай антиваксърите с гадни епитети. Моооля те, продължавай! Да искам да разубеди хората за тоя бъркоч, няма да го направя толкова качествено и бързо както такива като тебе. Ти си супер антиковид прокламатор. Кефиш ме!

78

антиваксър

преди 2 години

До до 87 88 Ха-ха, тро.лът, като му поисках източник на стъкмистиката, започна да ме обижда, обичайно :) Кажете къде е публикувана тази стъкмистика или си признайте, че сте лъжец. За заплатата Ви сами ще се сетим :)

77

Анонимен

преди 2 години

До 88: С тоя правопис е ясно, че нямаш и средно. .

76

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е че се издават мамините златни. -- И дори плащаш с твоите данаци за това....

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 - "Следващата стъпка трябва да бъде : не ваксинираните заболели с болнично лечение ,сами да си го плащат !!!! " ... А ваксинираните да го плащат двойно ,а ?Май си нямате друга работа и се чудите каква глупост да измислите .

74

Анонимен

преди 2 години

А така. Ето за какво били тия пср тестове. За събиране на геном и секвестирането му. И после специално разработени уж лекарства за отделните типове геном, та да се постига ефекта, който целят висшестоящите. Не срушкаш, хоп и ти бъгват генома с най-обикновено аспиринче. Хора, да се преориентираме към природна медицина докато е време. Хубаво е че се издават мамините златни.

73

болгар

преди 2 години

Някой питал ли ни е, дали сме съгласни да ни издавате генома?Това не са ли лични данни на цялата популация?

72

До 84

преди 2 години

В събота ( защото за събота имам инфо ) 97 % от починалите са били НЕВАКСИНИРАНИ !!!Изобщо не смятам,че съм се набутал като съм се ваксинирал.Да не да стане обратното ...Вие да се набутате...

71

до 87

преди 2 години

Просто да кажем. Ти в кои среди си? Главата си режа, ако взимаш над 3000лв.. Демек в среди на бензинджии и склададжии. Как да видиш ваксиниран човек. Та ти няма къде да го срещнеш. Не си в тези среди просто. Сам си се издаде. Бачкай там за 3000лв., че баничарката чака да я заредиш с газ.

70

антиваксър

преди 2 години

До do 76 81 Тази стъкмистика от кой джоб я извадихте :) Както казвате троло.вете, дайте си източника!

69

Анонимен

преди 2 години

Следващата стъпка трябва да бъде : неваксинираните заболели с болнично лечение ,сами да си го плащат !!!! Да видиш кво става ....Ще се натрупат пред центровете катопред банкомат на 7мо число !!!

68

Анонимен

преди 2 години

Като ти пораснат свински уши, ще си дадеш платеното за пластични операции. хахахахах

67

Анонимен

преди 2 години

Как се бил набутал като се ваксинирал? Ами най-малко участваш в експеримент и то за без пари. Да не говорим, че можеш да се заразиш, да разнасяш, да те хоспитализират, да влезеш в интензивното и накрая ръц. Този щит е илюзорен - справка Израел, Испания, Германия и т.н.

66

антиваксър

преди 2 години

До до 64 71 Гербав ***, да не би да си въобразявате, че някой Ви вярва :) С 9 000 заплата, седнал да тро.ли :)

65

Анонимен

преди 2 години

До 71 до 64 - Опс ,май 0 -ли са дошли много :))))))))))

64

do 76

преди 2 години

Логично е, че сме платени ***. Та ваксинираните издържаме тази държава. Гледайки разбивките на хора и доходи, топ 5% от хората с най-високи доходи у нас са на 92% ваксинирани (както и по цял свят). Хората с топ 20% по доходи у нас са 88% ваксинирани (както по цял свят). Обслужващата ниска класа е неваксинирана (както по цял свят). Та, да, платени сме, за разлика от тебе. Ама не сме ***. Никой не ти се меси, просто те сочим с пръст колко си беден и ***. Свиквай.

63

До 67 До 67

преди 2 години

Аз викам да на избързваме! Скоро, много скоро. Милиони хора с разбити съдби няма да забравят и на всеки според заслуженото.