141

Брррр4ч

преди 2 години

Бай Шиле не изглежда добре, явно идва от ваксинация и сега му се плетат кълките...да види как е....убаво ли е като кара другите са се бодат.

140

мамин сладък

преди 2 години

До Анонимен 167Точно така, въобще не е 95%, както някои *** тук пишат. А най-дълготраен (напрактика вечен) имунитет имат изкаралите ковида, затова и при тях вероятността да се разболеят е нищожна.

139

Ханонимен

преди 2 години

Така озаглавена статията е ок. Не е някаква бясна пропаганда. Аз все пак още не мисля да си слагам, но статистиката е показателна, ваксината е многократно по - безопасна от вируса. Дали след години обаче няма да изскочат някакви проблеми засега не е съвсем ясно ...

138

Анонимен

преди 2 години

Е как така тогава според офицялни данни от щатите англия и израел казват че ефективноста на файзер и модерна е 66%

137

Georgiev

преди 2 години

До 163Що, ти разбираш от ваксини и се доверяваш само на своята преценка и прочетеното във фейса ли? :)

136

Анонимен

преди 2 години

Куги ша одиме дъъ прутестувъме?

135

гогич

преди 2 години

До Анонимен 154И при ваксаните 1000 може да заразят 1000, а при неваксинираните около 7% влизат в интензивно и смъртнистта е 1-2%, на практика като при ваксаните. Аи вече е доказано че ваксата предпазва (евнтуално) от тежко разболяване, като вероятността е същата като при неваксинираните.

134

Georgiev

преди 2 години

До 160:А защо не Вашите аргументи? Все тая...живи и здрави:)

133

Анонимен

преди 2 години

До МИ5Дам,и умрелите ваксинирани също умирали по-леко.

132

Georgiev

преди 2 години

До 156Допитах се до лекари и хора, които се занимават с проучване и разработване на ваксини. Не от статийка във фейсбук.

131

Georgiev

преди 2 години

Аз наистина не разбирам хората защо ги е страх да се ваксинират? По-изчистена ваксина от тези едва ли има към момента. Но в крайна сметка не трябва и да са задължителни. Нека сам си прецени, според сивото вещество, с което разполага.

130

Анонимен

преди 2 години

Това си го знаехме - ефективност на ваксините 95%, означава точно това, от 1000 ваксинирани може да се заразят 50 и го изкарват леко, за разлика от неваксинираните, при които от 1000 неваксинирани може да се заразят всичките 1000 и някои умират, други го изкарват тежко и т н. Това отдавна е известно.

129

Анонимен

преди 2 години

Преди казваха, че понеже е ново и непознато заболяване са променени критериите за обявяване на пандемия. Ами вече не е ново- запознахме се. Две години ни баламосват.Болните- да се лекуват, здравите да работят. Ако искат ненатоварена здравна система да спират парите за първа линия.

128

Parcuc

преди 2 години

Да се разбира от ваксинираните 75% се заразяват , демек бай шиле, от 1000 - 750.

127

Анонимен

преди 2 години

А колко ваксинирани се заразяват безсимптомно и си размахват гордо сертификатчето?

126

Абе

преди 2 години

При А и В грипа преди за седмица се разболяваха по 300-400 хиляди души и проблем нямаше, най-много епидемия?1Хайде тоя умник да ми даде сега определение какво е епидемия при условие, че се опитват да ни убедят, че при 300 на 100 000 било пандемия.Всичко е купено за да тормозят хората, затова няма един истински специалист който да се изявява по медиите! На истинските, дори нобелови лауреати им се затварят устите!Истината рано или късно излиза и ще го питам тоя къде ще се крие?ПРЕСТЪПНИЦИ!!!

125

Анонимен

преди 2 години

А от 1000 НЕвакснати се заразяват около 100 !!!!Та какъв е смисъла от ваксините ???????

124

Dedo Ivan

преди 2 години

Бай Шиле, от кога цел на ваксинирането е да се заразиш, но "да не изкарваш тежко заболяването"!?!? Ама няма ли кой да му поиска дипломата за хабилитиране на този човек? Той е паразитолог, а не вирусолог. Какви изследвания е провеждал в областта на вирусологията? Къде е публикувал резултатите? Някой в света позовавал ли се е на резултати от негови изследвания? Как е станал професор? Кога?Що за наглост!

123

добре

преди 2 години

Мисирките от пропагандата да се ваксинират немедлено!Проблема не е мой. Трябва ли ако някой се е обесил щот така му казали по ТВ мисирките и Аз да се беся?

122

Анонимен

преди 2 години

И ако ваксинирания и разболял се случайно даде фира, ще е много по леко, от неваксинирания.