35

Анонимен

преди 2 години

Ще източат бюджета без да създават правителство!!!

34

БайГаньона избори

преди 2 години

Ако този път ГЕРБ няма мнозинство, значи изборите са манипулирани. Толкова излагация. Такова ръфане за кокала не е виждано от 100 години . Описано е от Алеко Константинов. Гочоолу и Дочоолу на избори. И итн- като в байГаньо в банята викат"***,***,, и ни излагат по света

33

Анонимен

преди 2 години

Крюела Нинова ще чегърта портмонетата ни.

32

Анонимен

преди 2 години

Техноимпексова какво ще приватизира този път. Явно е обрала касата та Бсп и се страхува от партийния конгрес.

31

Анонимен

преди 2 години

Таз ако може ще налапа цял руски корумпиран ръждив реактор за един милиард, че и за още ще пита. Алчоността и е по голяма от вселената, пък лъже много повече, пък как краде .....

30

КНСБ

преди 2 години

Тая слага мерудия на всяко гърне,а не се усеща,че за нея самата НЯМА кой да гласува и да я подкрепи :))) Ха-ха-ха-ха ! Айде ,бегай от там,където си се курдисала !

29

Анонимен

преди 2 години

Изправи се БГ, ние си тръгваме :)

28

Анонимен

преди 2 години

Фактът, че два пъти прескочиха бариерата от 4% е потресаващ! Друго не искам да коментирам повече! Хайде повече не!

27

Анонимен

преди 2 години

ЛУД умора няма! Хипер активното поведение ме съмнява за наличието на някаква диагноза! ДАЖЕ забравя за ГАЛЕВИТЕ МУТРИ!ПЕЕВСИ ПРЕПИСВА НА ББ,СЛЕД КАТО САМА ПРИЗНАВА, ЧЕ ТЯ ГО ПРЕДЛАГА ЗА ШЕВ НА ДАНС! ЗАЩИТАВА БИТИ ОТ ПОЛИЦАЙ, НО ХОДЕШЕ НА ЦЪРКВА С КОРДОН ОТ ПОЛИЦАЙ!ТОГАВА НЯМАШЕ БИТИ!РАЗДАВАХА ИМ ЗАХАРЕН ПАМУК! НАГЛОСТ!

26

Анонимен

преди 2 години

Я да се махаш бе кюстендилско гюбрище.

25

Анонимен

преди 2 години

Гроздето е кисело, казала лисицата, като не успяла да го достигне.

24

Dedo

преди 2 години

До x --- И аз така - следващия път герБ. Само бат боко да са оттърве от грешките си и ша управлява още с напълнените чекмеджета, натъкмени от бекапето.

23

4541)6556

преди 2 години

Баба Манолова е хитра лисица иска тя да е първаДядо Бойко не пада по долу и той иска да стиска Власта

22

Гражданин

преди 2 години

Ей, тъппата и досадна коза Манолова лак типично по комунистически говори от името на всички хора. А бе, п.тко смотана, не са много хората, които са с вас

21

x

преди 2 години

Гласувах два поредни пъти за ИТН, но след като видях, че няма да я бъде, третият път ще гласувам за ГЕРБ.

20

Анонимен

преди 2 години

Манолова си приписваше успехите на протеста на майките от "Системата ни убива"а след това направи задкулисни сделки. Въпреки предварителните очаквания, никоя от майките не намери място в листата на Манолова, която избра други партньори за изборите. Цяло лято миналата година Манолова се прилепяше към протеста на майките и се правеше на техен говорител, накрая ги изостави. хахаха Ето това е Манолова фурнаджийска лопата.

19

Анонимен

преди 2 години

Ако го нямаше това неспирно говорещо многознаещо и плагиатстващо самоуверено плескало в Парламента с жалките си 14 души, щеше да има правителство.Утре ще каже това, което е отхвърлила от разговорите с БСП, че е една нова нейна идея.Няма да е за пръв път!Колкото повече мая, толкова повече отвращение от това празно квакане и ентусиазъм! Толкова повече убеденост, че това не са антибоковците и антигешевците.

18

анонимен

преди 2 години

Тази ме разсмива. Има една каруца депутати, никой за нищо не я пита, но тя казва с кого няма да прави правителство. Явно медицината е безсилна.

17

Анонимен

преди 2 години

Борбата е за власт.Най малката партия иска голям кокал лицето на Мая . Излагация, не им дреме за народа . И тази Мая беше в БСП , че и председател на парламента пък мъжът и военен министър в кабинет на БСП. Що за хора са.

16

истина

преди 2 години

Дано в следващия парламент ви няма, на никого няма да липсвате