26

Драгомиров

преди 2 години

Не се карайте! Веднага да се извика Янка Такева! Тя ще реши въпроса с ваксинацията на учителите! Щом досега решаваше всички въпроси в образованието, значи и този може да реше! Защото иначе какво става - тя се нагуши с всички възможни проекти, взе милионите от образованието, Красимир Вълчев ходеше след нея като сянка, послушник в манастир! Я сега баба Янка да даде нещо от себе си, защото ако утре Борисов се върне, тя пак ще управлява! Нека го заслужи! Не съм ли прав?

25

Анонимен

преди 2 години

Не пипай децата мушморок! Над 90% от БГ-учителите са срещу задължителното ваксиниране! Ваксинацията е личен избор, още повече за настинка, която има летален изход >1%. За останалите: подкрепете тази петиция на учители и родители - нека знаят какво ги чака - як отпор! https://peticiq/202122?uv=37964092

24

Обективно

преди 2 години

ВАКСИНИРАНИТЕ УЧИТЕЛИ СЪЩО ЩЕ ПРЕДАВАТ ВИРУСА. ФАКТ. А НЕВАКСИНИРАНИТЕ БОЛНИ ЩЕ СИ СТОЯТ ВКЪЩИ И НЯМА ДА ПРЕДАВАТ ВИРУСА. АКО МОГАТ ДА РАБОТЯТ С ВИРУСА - ЗНАЧИ ВИРУСЪТ НЕ Е ТАКА СТРАШЕН. И КОМУ Е НУЖНА ТОГАВА ВАКСИНАЦИЯТА?!?!

23

Анонимен

преди 2 години

Абе я се ШИ-БАЙТЕ бе, който го е страх да се ваксинира и точка! Аман от фашистки изцепки без връзка с главния мозък!!!!!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Четири варианта предложил? Може би: Алфа, Бета, Гама, Делта ! Така ли му наредиха ?

21

Анонимен

преди 2 години

То мерките не са заради учителите тях кучета ги яли.

20

Анонимен

преди 2 години

Не може да има присъствено, без стриктни мерки-маски и тесване за ученици и учители!! Ако не са съгласни на тестване и маски, тогава онлайн , докато премине четвъртата вълна. Гимназиите могат да учат онлайн, справят се сами-големи са, нямат нужда от родител до тях, както при малките. Насилствено ваксиниране на учители- това вече е прекалено!! И хайде стига с това присъствено, децата от летен лагер се изпозаразиха и ги спряха, а ако са в училище, ще стане мазало!

19

Анонимен

преди 2 години

100% ваксинация на всички учители! На 6огото не му харесва, на полето с мотиката! Стига сме ви плащали болнични и рехабилитации.

18

Офф

преди 2 години

Това мрънкало що се прави? Било различно сега? Нищо не е различно, просто ни подготвят за он лайн обучение! Нищо не направиха с ваксинацията, пълен провал!

17

Анонимен

преди 2 години

Тези ваксини още ли не са ги изхвърлили? До кога ще ги пробутват? Много крими е цялата история.

16

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Вярно, че производителите са освободени от отговорност за страничните ефекти на ваксините, но защо учителите са освободени от изключително слабите резултати от матурите и огромния брой ученици, които ходиха на поправка по български език най-вече? Ваксинирайте ги - ако учениците в един клас имат по 4.50 на матурите ваксинирайте учителите им задължително.

15

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинирам с продукт за когото производителя не носи отговорност. Нещо неясно?

14

Анонимен

преди 2 години

Ако тръгнат да ваксинирват принудително всички ще стане страшно за ваксинаторите, поради тази причина зашочват от една или две групи докато накрая тихомълком не постигнат целта си.

13

Да им турят ваксини

преди 2 години

Що са толкова чудодейни да им турят ваксини на всички учители, които не искат уволнение без право с доживотна забрана да не практикуват преподаване.

12

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Учителите днес мнозинството са бившите двойкари и тройкари в училище, които не са успели да намерят нормална професия - какво може да толкова може да стане като ги ваксинират? Ако имаше заповед учителите щеше под строй да водят децата за ваксинация, но тях и техните деца не може, защо ли?

11

Анонимен

преди 2 години

В един момент може здрави хора да ги определят за психично болни, както сега казват, че здрави хра са болни, а пък хора с няколко сериознни придружаващи болести са здрави и умират от ковид.

10

Въпросите все повече

преди 2 години

Мястото на децата е в училище.20 % от тях вече трайно и сигурно завинаги са извън образованието.Как ще се реализират, какво ще работят, кои ще ги издържа след време?Какво бъдещо поколение създаваме !Не може да е позволено да ходят на фитнес и кафе, но на училище не!Или не са ни необходими образовани хора!Голяма част от учителите им хареса дистанционното училищно образование за сметка на скъпите присъствени частни уроци! ДОКОГА!

9

Анонимен

преди 2 години

Който иска може да се ваксинира и да се пази, както иска. Какъв им е зорът и другите да се бодат?

8

не разбрал

преди 2 години

Учителите всъщност болни ли са бе, Денкаж?!

7

Анонимен

преди 2 години

Производителите на ваксини защо искат информирано съгласие(не носят отговорност за продуктът си) след като са толкова сигурни в безопасността на ваксините? Ваксинираните учители нали са защитени или не? Последно защитени ли са от заразяване и предаване или не? Омръзна ми от лъжи.