43

Cap'n Jezebel

преди 16 години

Понеже се появиха мъжки жалби, че жените трудно се задоволяваме- ами то е като френския гараж. Аз съм мацка и мога да го правя, щото инструкторът едно време ми показа кое къде се прави. Та и аз като един инструктор ще кажа на мъжете едно-две неща. Първо: Истината е в ***. Точката Же, А, Бе и Ве ги забравете засега.Едно време баба ми ме плашеше, че имало жени, дето като се научат да мастурбират и забравяли за мъжете си. Ми нормално- как може да се сравни декадентското удоволствие от соло-секса с безрезултатното и продължително клатене. Ето и въпросът- как да съчетаем и двете. Дами, може да продължите с мастурбацията, за да опознавате тялото си и сексуалната си реакция. Жив пример съм, че предупрежденията на баба ми са глупави. Въпросът е така да се подберат сексуалните пози, че да отговарят именно на най-добрата възможност за възбуда на жената. Всичко останало, което сте видели по порнофилмите (като позата "обърната ездачка") жените го правят, защото им плащат. Въпросната поза е добра за пред камерата, но не допринася за оргазма, поне при мен и извадката ми от наблюдения. Ей тва е тайната. Колкото до точката Же- има такива неща, но чак толкова нервни окончания там не се намират. Така че правете си изводи.Мога да кажа, че техниката на мъжа е от значение. Ако той познава толкова ясната тайна за възбуда на жената, трябва да се замисли по въпроса и да промени начина си на действие. Процесът е двустранен, мъжът има задължения в него, а жената не е злостна ***, ако има изисквания. Успех!

42

преди 16 години

A koi ni e varna vekove nazad v razvitieto ni??? Koi ni vra6ta i sega???? I ti li si s tursko samosaznanie, 4e se vturna da rasi6 madrostite si? Predi robstvoto sme bili mnogo po-napred ot mnogo dne6ni "lideri", vij sega kade sme. Vij sega koi ni tap4e, i vij sega koi ni upravlqva s mrasnata si turska raka.

41

hm

преди 16 години

Ние, българите да не сме ***, че някой да ни увлича по нещо си? Турция не ни е виновна и няма да бъде, сами ще се повлечем към дъното. Айде малко здрав разум и отговорност от наша страна. Не може все друг да ни е виновен за дереджето, на което сме. Държите се като сърдити деца, на които са им взели бонбоните и мобилния телефон. Не е лесно да търсиш отговорност от себе си, а още по-лесно е да сочиш обвинително с пръст чужда държава. Най-лесно и тъпо е да кажеш, че българите сме чисти и невинни като ангели, нонстоп бити от турци, американци и прочие. Ами като се даваме, ще ни бият.

40

hahahaha

преди 16 години

когато жените се научат сами да се докарват до оргазъм - забравят за мъжете. Така че внимавай какво си пожелаваш. А на вас не ви търсим нищо, щото природата ви е облагодетелствала отвсякъде. Имате една простата, за която да се грижите, ама и тук не успявате. После обвинявате жените, че не могли да ви пипнат, както трябва. Това с точките не сме го измислили ние. Да не мислиш, че искам да съдържам цялата азбука и някой да ми я търси! Ами не, но се примирявам с този факт. А вие се старайте повече. Баба ти може и да не е претендирала за оргазъм, ала жена ти със сигурност ще го прави. Защото за съжаление на мъжете като теб, жените вече изискват и своето удоволствие от секса. Накратко - номер 34, жена ти ще иска, а няма само да дава. Жалко за иранките.

39

преди 16 години

Aide mar6 v Turciq kato si turkinq. Samo 4e dobre 6te e parvo da nau4i6 turski i da nameri6 upatvaniq, tai kato edva li nqkoga si stapvala tam. I ne zabravqi da vzeme6 sas sebe si bratqta i sestrite si - *** i pomaci!

38

преди 16 години

Verno trqbva da gi vzrivqt teq bokluci. Vsi4kite problemi idvat ottam.

37

клъц клъц

преди 16 години

А за тези башибозуци призоваващи към цензура и *** секс с представители на най- задръстената псевдо европейска държава - смърт!!! Или поне да си ходят у азия да си се цензурират и да си развяват порядкити тип "преди 1000 години в европа" и да се мислят за велики. Не били винови?!!!!!!!! Турция продължава да увлича Българшя надолу към невежеството малоумщината и по -далеч от прогресивните народи... както винаги е било. Мика им е *** да знаете а баща им ***, американски негъро индиански недъгъв ***

36

клъц клъц

преди 16 години

Ами не е чудно. В ислямския свят обрязват масова момиченцата преди пубертета..... без клитор май е трудно да изпиташ удоволствие, ако си мацка, да не говорим за психичната травма. *** гнусните *** деибах

35

преди 16 години

Коментара на 34 се отнася за 32

34

БББ

преди 16 години

Писна ми смотани жени да прехвърлят вината на мъжете! Били виновни мъжете защото на жените не им било хубаво..Айде стига де!Ами направете си го вие да ви е хубаво, защо някой друг трябва да ви е виновен, че сте смотани!!!!!!!!!Трябвало да ви търсим някакви си точки..някакви си тирета..Ами Вие да не би да ни търсите някакви точки бе.На нормалните жени просто няма какво да им се търсят някакви си точки, кой си го може, си го може!!

33

Rumi

преди 16 години

Kato se gordee6 4e si turkinq , iz4ezvai v Turciq i tam se gordei kolkoto si iska6 !A za irankite kakvo da kaja........nqmam dumi. Problemat si e tehen, 6tom se pod4inqvat na svoite si zakoni i religiq 6te si nosqt posledstviqta.

32

преди 16 години

abe vie ste mnogo zadrasteni.spored men vseki ima pravo da se oblicha i da hodi kakto si iska egati rasistite ste i spored men problema e v iranskite maje koito neznaqt kak da zadovolqt edna jena.nali vse se govori za svoboden izbor kvo mislite che samo vie ste hora li egati prostotiqta rasaite tuk po dobre ne pishete i parvo se poglednete v ogledaloto i se vijte posle pliuite po ostanalite narodi koito nishto ne sa vi napravili

31

преди 16 години

Няма смисъл да я питаш, написала е коментара си вчера.Тя напълно заслужава това, което е описано в статията.Даже по -добре по цял ден на верига да я държи любимият и..Явно така и харесва.

30

LOLcat

преди 16 години

"Лично аз съм туркиня и се гордея с това."Момент за изясняване. В БГ ли живееш? Виждам, че български вече говориш. От поколения ли е тук родът ти? Значи си българка, ако е така. Просто изясняване. Ако не е така, кажи си.

29

Врапеца

преди 16 години

Аз съм бил с една иранка тука в София, тя беше студентка..много е хубава и много е гореща, и колкото и да прави секс все остава гладна :D

28

Fogus

преди 16 години

Колко болни мозъци има по тоя свят!!!99% тука не сте в час бре,верно не сте нормални.

27

преди 16 години

Всички мисюлманки това заслужават, даже им е валко-всеки ден по 30 удара с камшик в името на аЛаХа.А за тези помии, дето си предават вярата по 300 на ден.

26

Християн

преди 16 години

Тоя "християнин" е съвсем изтрещял. Не е лошо да има цензура, защо трябва да четем псувни на хора, на които мястото им е в психиатрията?

25

xexexe

преди 16 години

Изказването ти въобще не е Християнско, замисли се над истинските ценности на Християнската религия и тогава хули и нареждай хората.И аз съм от хората които споделят мнението, че сегашните Турци с нищо не са виновни за миналото и в края на краищата всички сме хора.

24

преди 16 години

Като ти чета коментара може да си всичко, но не и християнин ... за какъвто се изкарваш! Аман от криворазбрана религиозност и парадиране!