38

Анонимен

преди 2 години

Eee ще ревете за ТръмпТози дядка Байдан само пречи на америка

37

SS

преди 2 години

Не гледайте Сащ ,гледайте ние да сме добре.А не сме.Кризата,плюс пандемията и мигрантската вълна тепърва ще ни удари.Какво да правим ли ? Както винаги по традиция всеки ще се спасява по единично.

36

Илия

преди 2 години

До 123Напълно съм съгласен, макар наема да дава много свобода привидно си е друго да имаш свой покривв (пък дори и да отнема десетина години да се изплати). Каквото и да стане знаеш, че имаш покрив над главата си. С банка винаги можеш да се разбереш за допълнително разсрочване или временно да спреш да плащаш - те нямат изгода да продават апартаменти като цяло. Друг е въпроса, че цените особено в София са достигнали извратени размери. "Панелката", която си взехме за 50к евро, сега върви на 70+

35

123

преди 2 години

Нали беше много готино да живееш под наем и да си се меcти където си пожелаеш? Да нямаш никаква собственост и всичко да е на кредит. И тук започват да вървят на там нещата... Ако не са панелите от соца, 90% да са бездомници, при тези доходи и тези цени...

34

Анонимен

преди 2 години

Лишиха хората от всякаква собственост. Всичко е под наем и се плаща. Алчност до безразсъдък. От баира личи, че това ще свърши с катастрофа (с или без ковид). Фактически съвременният човек е по-заробен от крепостния селянин. Няма начин да се изкъпеш без да си платиш, няма начин да направиш нищо без да си платиш.

33

Брей

преди 2 години

Гледам коментиращите прекалено много са се загрижили за САЩ. Само където САЩ е 340 милиона, а не 5 милиона. Не се притеснявайте за американците. Ще се оправят. Гледайте си кочинката.

32

Анонимен

преди 2 години

Нашите антиваксъри тук, пък твърдят, че няма пандемия и вирус... Чудя се на кого да вярвам...?

31

Анонимен

преди 2 години

Не се учудвам. От години капитализма учи хората,че наемането на жилища е по-изгодно от собствеността им. Това проповядва и днес Клаус Шваб. След като е собственик на средствата за производство златния милиард сега взема на хората и собствеността и така да ги контролира още по-добре. Като се има пред вид и манипулирането на хората от т.н. "социални мрежи", собственост на същия милиард хората се подготвят да станат движещо се месо. Девизът от 200г. е един- човека е нищо, печалбата всичко.

30

Анонимен

преди 2 години

"Над 3 милиона души може да останат на улицата", а не като в бг, в бг положението си е едно и също, а там заради ковид 3 милиона ще останат най вероятно

29

Анонимен

преди 2 години

до 31 "и тук има..." а там е по време на ковид, разликата я виждаш нали?

28

титан ник

преди 2 години

на мисьлта

27

Demonaz

преди 2 години

И тук има много българи без възможност за храна и дом,но важно е напишем за бай монкей и брат му олд джи нига в америка. Пет пари не давам за тях. Колко народи оставиха без дом.

26

Анонимен

преди 2 години

скоро ще видят, че по страшно от това да си без дом и без храна няма, ще забравят и ковид и ще изметат цялата власт

25

Анонимен

преди 2 години

Да дойдат у нас.Има стотици пустеещи села с празни къщи.Ще им дадем по една мотика хайде на полето.И за тях добре и за нас.

24

Анонимен

преди 2 години

Много хора смятат,че няма здравна криза породена от вирус а има криза на управлението на СветътМного икономисти доказват,че има криза на капитала а не световна пандемия породена от вирусДруги се съмняват,че covid19 е изкуствено създаден вирус,с който се цели световна икономическа криза,чрез която да се изчистят дълговете на фактически фалирали Държави,защото криза с долара и еврото няма,въпреки милиардите загуби на бизнеса в САЩ и ЕСНикой няма представа как ще се развие Светът в следващите годин

23

Анонимен

преди 2 години

Абе какво го мислят тези демократи. Обявяват национализация, всички жилища да са държавни и настаняват безплатно в тях де що има изпаднал църняк и латинчо. Дават им купони за храна на корем и държавата яко ще цъфне и върже. А белугите ще бачкат, за да плащат масрафа. Ама ха, едно време са били робовладелци и сега ще бачкат и ще траят.

22

Анонимен

преди 2 години

Понеже тук някой написа колко хубаво било в Путинова Русия, то като отиде в Крим Медведев и пенсионерките го наобиколиха и го попитаха кога ще има увеличение на пенсиите и как да издържат с 8000 рубли на месец. На което Медведев им се усмихна и им каза "Пари няма, но вие се дръжте"... Доста руснаци живеещи в Крим вече съжаляват че Русия превзе Крим. Освен липсата на пари в руският Крим се усеща и липсата на свобода. Вече не можеш да говориш каквото си искаш. Правят сравнение с преди...

21

Анонимен

преди 2 години

Това е играно в Англи след Ограждането. Бездомник, хванат да скита, първия път са го глобявали, втория път са го бесели директно на първото дърво. Така всички безимотни са се принудили да станат слуги за единия хляб. Непотребни хора.

20

Пак до 15

преди 2 години

В комуниалките в Русия има една баня и тоалетна обща на етажа, обща кухня на етажа. Като обикновено е голяма мизерия, защото никой не чисти. Една стая в такава комуналка е 4000 рубли на месец (90 лв.) и така на живеещите в комуналки пенсионери в Русия им остават по 4000 рубли (90 лв.) на месец с които трябва да изкарат месеца.

19

До 15

преди 2 години

Ами поне не лъжете. В Северна Корея няма частна собственост на апартаментите. Партията (комунистическата тоталитарна партия) притежава всичко. Може винаги да те изгони от апартамента, защото е неин. В Русия пък не е като в България, и има доста пенсионери живеят пода наем. И понеже пенсиите в Русия са мизерни 8000 рубли=180 лв. (масово са по 8000 рубли, а минималната е 7000 рубли, което е 157 лв.), то пенсионерите не могат да си позволят да живеят в нормално жилище под наем, и живеят в комуналки