35

VERY СЪС-ПИШ-ЪС!!!

преди 2 години

Така си е, умее ги той тия неща Славито, който по 1 утвърден шоуменски начин се стреми да бъде любимець-13 на целокупното ни БГ заблюдено общ-во, ФАКть! И да добавя - в тази хубава връзка ще цитирам специално за аудиторията току-що чутото яко прозорливо и съвсем подходящо за целта изказване на Г.Киряков за амплоато му на умело скроен тотален популист: Ако 30 годин си изпълнявал ЧАЛГА, то не може сега да се очаква от теб да запееш някоя оперна АРИЯ, нали - нема такъв РЕАЛен начин, така си е!"

34

Анонимен

преди 2 години

Значи! ако някои ГЕРБЕРИ си мислят,че поради егоизма на ИТН се объркаха нещата.И не можа да се състави правителство.И че ДАЙТЕ СЕГА ДА "ХУКНЕМ"Пак да "гласуваме" за ГЕРБ и Борисов.Ама много грешат!-:) Служебното правителство,разкри ДАЛАВЕРИТЕ НА МУТРЕНСКОТО " УПРАВЛЕНИЕ"12 годишно!То схеми,ти пируети на крадене!-:((Българина имаше предостатъчно време,да осмисли нещата! ГЕРБ КРАДЦИТЕ.НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ!Ще сме без правителство,колкото време е нужно още!!!НО ГЕРБ ПРИКЛЮЧИХ С ВЛАСТТА В РБ!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Да живее царство Чалгария! Рицари Кючекиери, воювайте за селската аристокрация и за маймунархията! Слава на царина Софи-Марина!

32

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! Кой харесва марионетките на Чорапа от служебния кабинет...? Maлоумниците комунисти и никой друг.

31

Анонимен

преди 2 години

ЕПа тея са чалгари ,кви да са -популисти много ясно

30

Надблюдател

преди 2 години

Цялото "послание" на Слави беше..."дайте да пре*бем политиците! Проблемите започнаха, когато той самият стана политик, и трябваше да се вземат решения и да се поеме отговорност! Оказа се , че го тресе зверска политическа импотентност! Слушка си кукловодите, ама и това не върши работа! Поне се надява да осребри заслугата, че е навързал толкова много балъци!

29

Анонимен

преди 2 години

Итн не са сатанисти, а народа е неграмотен и суеверен.

28

ПроСоТо

преди 2 години

човека е напълно прав!...Само с едно уточнение:..-Така нареченото "итн" НЕ Е ПАРТИЯ!!!!!..То е опит,и то ТРАГИЧЕН,болни същества да си направят ШОУ на гърба на хората,ИМИТИРАЙКИ "политиканстване"!..НЯМА В ИСТОРИЯТА случай,в който кандидат за Премиер да се е ИЗБИРАЛ НА...КАСТИНГ!!!!..ПсихаряСлавейко ви се изсмя в лицата,хора!...Верно,че после острига павианчето си,но...трагедията си остава.."А вий,вий сте идиотн!"../цитирам Ботев...Уточнение за неграмотните../

27

Анонимен

преди 2 години

do 30 Истукан или изтъкан все тя! НИКОЙ НЕ СЕ ВЪРЗА НЯ СЛАВИ! Просто НЕ ИСКАХМЕ ПОВЕЧЕ МУТРАТА БОРИСОВ! И ще гласуваме ПАК ЗА ВСЕКИ,КОЙТО Е ПРОТИВ НЕГО И ГЕРБ Крадците! НЕЩО НЕЯСНО????

26

Анонимен

преди 2 години

И Президента Радев е същия популист.

25

Анонимен

преди 2 години

Има такъв ъкомпот и той е бомбаж. Отива при джибрите.

24

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли откъса с интервюто на Слави от Василев? Вежди са му нарисували. Не вижда. Гледа като къртица. Болен е. Не разбирам защо си причинява всичко това Трифонов.

23

Анонимен

преди 2 години

Преведено означава - ИТН са най-честните или открити лъжци!

22

Истукан

преди 2 години

Мен ми е чудно как се вързаха хората на глупостите на Слави Трифонов?

21

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Славун работи за...авера си Тиквун.Който не го е разбрал,да...гласува пак за него.

20

MaйMyнaтa

преди 2 години

Дасккале бе, ти си многу як моэък шъ энайш

19

Даскала

преди 2 години

Не знам тоя Стефанов дето е писал тия глупости,колко е компетентен но ще бъде голям кеф Слави да направи правителство с Нинова и рязко да си вдигне скапания рейтинг Да почакаме и да видим!

18

Анонимен

преди 2 години

Много важно, че мразиш чалгаря. И затова всички трябва да правят каквото ти харесва. Айде у лево такива кафяви комунистчета кто теб. Важна е на изборите какво ще покаже народът. Не разни *** на комунистите. Аз пък мразя протестърите. Ама не зова да бъдат забранени.

17

МРАЗЯ ЧАЛГАРЯ

преди 2 години

Чалгарите трябва да бъдат изолирани все едно ги няма .Не коментирайте никакви писания за и от тях.

16

Шмайзер

преди 2 години

Най-после открихме Америка. Популистите на са прости, но знаят какво искат простите хора. И им го обещават.