210

Анонимен

преди 2 години

Нещастния Чашков се чуди как да свали Гешев. Една задача да му възложи партията майка и той да я иска. Чашков, Няма да има нов имот за тебе.

209

Анонимен

преди 2 години

Да го охраняват винаги всеки може да бъде елиминиран.Въпрос на организация, проследяване, на грешки , на битовизъм, на оборудване, на кадрите от охраната и прочие.На време също и търпение.Може след мандатът му да стане.Кой е казал сега.Ще ходи на почивка. Нека живее с трън в га щите докато е жив тоя про с так.

208

анонимен

преди 2 години

Преди няколко дни председателката на НС Ива Митева след като слезе от бронирания автомобил на НСО, десетина метра до президентството, я охраняваха три горили.От Митева нищо не зависи, никой няма за какво да я заплашва, а чрез ненужната охрана се представя за голява работа. Нейната работа е като на председателка на ОФ квартална организация. Не трябва и тя да се охранява. Това са пари на вятъра. НСО да се закрие.

207

Анонимен

преди 2 години

А, само три ли ! Ми мутренските структури - Делта гард, Ипон, мутрите......Всички сарайския структури са впрегнати да го пазят, щото сделката е ясна - кой ще ги пази тях от правосъдието в съдебната зала, когато се наложи и стане напечено от народната любов ?

206

Анонимен

преди 2 години

Неграмотника Хаджи-адвоката-на-мафията сравнява по телевизията Гешев с Ким Чен Ун.Напълно грешно, Радев е българския Ким Чен Ун с резиденциите, вярно тази година пропусна да ходи до лятната си в Евксиноград, но нали трябва да ни се хареса за изборите. Но ние помним как миналото лято си пече дто там и накрая се изряза как правителството е виновно за ковид кризата, нагъл човек ей.

205

Браво

преди 2 години

Рашка!Знаел си кога и как се богатее!Сега изкарваш другите хайдуци и си пиеш пиенето!

204

Анонимен

преди 2 години

Тиквата и Каскета са уникални пpocтaци, по-големи пpocтaци от тях са само троловете на мафията ГЕРП.

203

Анонимен

преди 2 години

Рашков говори така, сякаш е поръчал снайперист за Гешев и трепери от яд, че охраняват Гешев.

202

Анонимен

преди 2 години

Деса Радева също е без охрана по право, но с НСО си купува панделки от бутиците. Уж спрели охраната и на Радева. Но едва ли... Москва не вярва на сълзи.

201

Анонимен

преди 2 години

До Life или жизньБокича нали се подсигури с Турски поток, за какво им е на руснаците да го нападат.....хахахаха :)))

200

Life или жизнь

преди 2 години

Тиквата и този набеденият за прокурор, свършиха мръсната работа на руснаците. Подариха им 3 млрд. и вече са Не Нужни. Сега трябва да се замитат следите. Чичко Новичок ще ги навести. Вече са проблем на руснаците. Работата ще бъде свършена докато преторианците си "почиват" ...........На никого няма да липсват ?!

199

Анонимен

преди 2 години

Голямо разкритие, няма що. Толкова му прозира на Г-н Рашков комутистическото "възпитание" че чак ме върна с 40г назад. Толкова злоба на еднъ място..... ужас.

198

Анонимен

преди 2 години

До ФинансистБокича и Гешефт имат повече пари от Рашков, ако става въпрос за парите....хахахаха :)))

197

ПроСоТо

преди 2 години

ся нещо..дето не е обикновено нещо:-Вие..,НИЕ се нахвърляме върху Каскетя,но :Товачучело го ТУРИХА "факторите" точно за да ОТВЛИЧА ВНИМАНИЕТО!..Трябваше им тотално объркано същество с милиционерски манталитет..И го намериха В ГЕШЕВ!..."Удар в десятката"!..И ето-Протестите си протестират,обаче "КЕРВАНА НА КОРУПЦИЯТА" си върви...Защото НИ ПОДХВЪРЛИХА ФАЛШИВА СЛЕДА!..И докато викат "Гешеф,оставка!",..далаверите си текат....Ония са коварни,вие сте наивни.."Кой кого?"../избора тоя път май НЕ е ваш? /

196

Финансист

преди 2 години

До анонимния от коментар 225. Колкото и да ги охраняват Гешев и Борисов, те свършиха парите си. Никой не ги признава за нищо. Дори и приятелите им ог Герб-СДС и милиционерското училище в село Симеоново ! Парите не миришат, нито растат по дърветата. Тези за Рашков ги разправя на някого другиго !

195

Анонимен

преди 2 години

До ФинансистНищо не направи Рашков, само приказки :))

194

МАФИЯТА СИ ИМА....

преди 2 години

МИНИСТРИ.... НА МВР... НА ПРАВОСЪДИЕТО....................ОЧЕВАДНО ЗА ВСИЧКИ......

193

Финансист

преди 2 години

Този на снимката дори и каскета му не може да го опази. Рашков разказа политиката не само на него, но и на самия Бойко Борисов. Така стоят нещата с работещите в службите на страната като МВР, ДАНС, НСО, прокуратура и бюджетните държавни организации. Само получават заплати, а никаква работа не вършат. Честито на шефовете им !

192

Анонимен

преди 2 години

гешката да замени кьовеши

191

Анонимен

преди 2 години

Ей, чашка, ще добиеш още имоти по законен ред