8

преди 16 години

офф тоя па Осама какво знае. Като вземат така да ми се изказва куцо и сакато по моите проблеми най ме кефи.Понеже в щатите проблеми няма никакви, та тръгнал той дето сигурно не знае на карата къде се намираме, да ми говори за проблемите при нас.

7

iiiiiiiiii :)

преди 16 години

еи КОФЕ БАБОНЕ ДОЙДЕ да ни разпрая за страната :) брех... кой си бе негрю че ще ни гелдаш нашата корупция. Ние държава нямаме от години... а мафията е измислена у нас. Европа скоро ще ни скастри и почне за това но кой е американският Кофе Бабоне че да ни горови глупости.

6

tnt

преди 16 години

Брей,влязохме в предизборната кампания на Америка,бе!!!Машалла на Тройката,голяма работа са!Направо се прехласваш,тц,тц,тц...

5

преди 16 години

В грешка си Обама.. Не мафията в държавата е силна. Просто мафията управлява чрез подставени лица в политическите партии държавата.. И която и партия да дойде на власт винаги ни управлява мафията.. Достатъчно е да се види от къде се попълват партийните квоти и списъците и имената в тях.. Всичко тръгва от местно ниво и общински съвети.. В общинските съвети във всеки град има напъхани бивши и настоящи мутри и техни подставени хора.. След 1-2 мандата в местните парламенти тия хора излизат на политическата сцена и влизат в листите на парламентарно представените партии.. От там на татък е ясно, Като има навряни такива хора в БСП, НДСВ,Атака,СДС,Герб и т.н. и която вземе власта все са техните хора.. Все мутрите печелят държавните поръчки и строят където сварят прокарвайки закони за по 1 месец докато си узаконят обектите и след това премахват закона ,за да не се облажи някой друг.. Но спецялно контрабандата ,митниците и фалшивите бандероли както и Дедесарите са си техен патент от 20 години и никой не може да ги спре вече.

4

andreytcho.cum

преди 16 години

Ти май не си на ясно как се води предизборна кампания?

3

преди 16 години

Ква реклама бе ***, той да не е икономическа организация?

2

andreytcho.cum

преди 16 години

Някои от тези не са от България, но пак си е смешно.

1

andreytcho.cum

преди 16 години

Байърли май иска да му направи малко безплатна реклама пред прес агенциите :)