193

Анонимен

преди 2 години

Абе кой Бойко ви пречи. Докато управлява ГЕРБ, заплатата ми нарастна двойно. Докато беше виденовото БСП - ми падна 100 пъти. Комунистите са зли и коварни хора без морал

192

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен: "От комунизма вървим към социализма"? Социалистически или социалдемократически партии има във всяка европейска държава. Навсякъде има нужда от социална политика, особено в държави като България, които (заради "успехите" гербаджийски) са от най-бедните в ЕС. Не че има връзка с темата.

191

Анонимен

преди 2 години

От комунизма вървим към социализма.

190

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 208: Комунист е бат'ти Бойко, бивш член на БКП. А БСП е европейска социалистическа партия, член на ПЕС. А Станишев даже е председател на партията на европейските социалисти.

189

Анонимен

преди 2 години

Комунистите са по-зле и от талибаните. Никога не ги подценявайте, ако обичате свободата.

188

Анонимен

преди 2 години

Ако нямаше комунисти, нямаше да я има и БСП. Факт е че няма и лустрация за комунисти. Другарите може да се мислят за извънземни, ама са си прости комунисти

187

Пак по опорката?

преди 2 години

До Браво, товарищ Радев: БСП е трета политическа сила в това НС. Нормално беше тя да получи третия мандат. А и успя да запази добрият тон към всички партии в НС. Да видим дали ще успеят да намерят приемлив за ИТН, ДБ и ИБГНИ премиер. Иначе - пак на избори.

186

Ще разберем

преди 2 години

Довечера след като диван войвода се произнесе от новия диван, преди това всичко е спекулация

185

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 204: Комунисти в България отдавна няма, освен в някой и друг пенсионерски клуб. Но виж, антикомунисти (преди избори) никога не липсват. Изборът пред България не е комунизъм-антикомунизъм, а еднолично корумпирано управление или нормално икономически развитие.

184

Анонимен

преди 2 години

Много изостанали сме. Още вярваме в комунисти, а те се мислят за леви

183

Анонимен

преди 2 години

да ни е честито: .".ние сме на всеки километър!..."

182

Нищо ново

преди 2 години

По времето на БСП и Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния, даже не искахме да ни пакетират че сме били по-напред. Сега сме далеч зад тях, с 30% по-малък БНП на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и ГЕРБ. Сега имаме шанс да се отлепим от дъното.

181

Браво, товарищ Радев

преди 2 години

Въртяха, сукаха...като не могат по нормалния начин, пак ще влязат през задния вход. Комунисти, сър!

180

Сега накъде?

преди 2 години

Нека БСП опитат да предложат премиер, приемлив за ИТН, ДБ и ИБГНИ. Ако не се получи отиваме на избори

179

Малко за политика

преди 2 години

Ако ИТН откаже да преговаря за кабинет, все пак си струва да се стигне до гласуване в парламента. Възможно е част от депутатите на ИТН да подкрепят предложението за правителство. Възможно е част от депутатите на ИТН да подкрепят предложението за правителство. Би трябвало да им е ясно, че при едни нови избори я станат пак депутати, я не.

178

Време за промяна

преди 2 години

Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят претенциите за цялата власт на този етап, но друга възможност като че ли няма.

177

Пижо

преди 2 години

Уау колко са изненадани всички! Естествено, че ще даде мандата на БСП, на кой да го даде? Това е мандат с предизвестен край. Не може и няма да бъде реализиран. На кого да прави мили очи Радев? На ДБ, които заявиха, че ще издигат свой кандидат за президент ли? За чий х**? На Мая Манолова с 4%-те процента подкрепа ли? Ми, то все едно на Хр.Иванов го дава. Естествено, че ще го даде на БСП, откъдето ще дойдат и най-големия процент на изборите.

176

Петя

преди 2 години

До АнонименВсеки ще се спасява сам от потъващия кораб.

175

Щерю

преди 2 години

Обещаната от "протестърите" Промяна накрая се оказа подла Подмяна. - Що ли тъй, другаре?

174

Петя

преди 2 години

До АнонименМоже би има и други като Вас,но резултата от гласуването показва самата действителносттакава каквато е в момента. Всеки има право на избор.