11

Анонимен

преди 2 години

Има ли роля мащабното инвитро раждане?

10

до 4

преди 2 години

Не е вярно. Така ще направиш гастрит. Скорбялата се разгражда още в слюнката от ензима амилаза и става захар. Захарта се усвоява директно от организма. Киселина ти трябва, за да разградиш протеините. Не дезинформирай хората.

9

до 12

преди 2 години

Единствено хидрогенезираната мазнина е вредна, защото тялото не знае какво да я прави. Диабет тип 2 е инсулинова резистентност. Т.е. тялото е поглъщало много захари, в следствие на което е правило много инсулин и клетките са започнали да стават резистентни към него. Тогава вече тялото почва да обръща захарра в мазнина. Ако ядеш животински мазнини без никакви въглехидрати, няма да направиш диабет тип 2. Ако ядеш много бързи въглехидрати (и хлябът е такъв), ще направиш диабет тип 2.

8

до 12

преди 2 години

Диабет тип 1 е нарушаване в работата на панкреаса, захарта не влияе. Диабет тип 2 е от захар. След много години диабет тип 2 може да направиш тип 1, но тук става въпрос за деца. Механизмът на двете заболявания е различен. Тип 1 е липса на инсулин, а тип 2 е резистентност към инсулин.

7

Анонимен

преди 2 години

Като гледам родителите на повечето съседски деца в магазина им купуват по три-четири вредни опаковани храни на веднъж, да хапнат докато играят на площадката (барче, яйце, вафла, близалка, сокче, кроасан, снакс, чипс, закуски) и така всеки ден, че и по няколко пъти на ден. Основните хранения много често за заместени с готова храна, която на всички ни е известно, каква е (пълна с мазнини, нискокачествени продукти, полуфабрикати и натриев глутамат). Ама, ксато ги вързи да готвят...

6

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ!!!!! СТРЕСА ОТКЛЮЧВА СЪЩО ДИАБЕТА А ПО-ГОЛЯМ СТРЕС ОТ ГЕРБ ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА!.....

5

Анонимен

преди 2 години

До това води джънк фууд

4

АнонимеН

преди 2 години

ЕЛЕМЕНТАРНО ПРАВИЛО ЗА ДА НЕ ОТКЛЮЧИТЕ ДИАБЕТ И ДА НЕ НАПЪЛНЕЕТЕ! ПИЙТЕ ТЕЧНОСТИ КЪМ ВСЯКО ХРАНЕНЕ, ТАКА СЕ РАЗРЕЖДАТ СТОМАШНИТЕ СОКОВЕ ОТ КОЕТО СЕ УСВОЯВА ПО-МАЛКО ОТ ХРАНАТА И СЕ СЕКРЕТИРА ПО-МАЛКО ИНСУЛИН ЗА ДА Я ПРЕРАБОТИ КОЕТО ЗНАЧИ ПО-МАЛКО НАТОВАРВАНЕ НА ПАНКРЕАСА!

3

Рак

преди 2 години

След ваксините на загрижения елит, децата и рак ще почнат да отключват. За какво ги пошете тези статии, знаем че не ви пука.

2

Бял Мъж

преди 2 години

що ли мойте деца, които ядат само Месо и вътрешни органи (любимото им е мозък от агнешка главичка), като мене, не отключват?!

1

Анонимен

преди 2 години

промяната на радеФ е факт!