35

Анонимен

преди 3 години

Ха, още един клоун!!!! -)))) Мъ, много станахте на "клончето", бе, мистър Бийн!!! -)))))))

34

Targeted Individuals

преди 3 години

В Белград Пернишката секта щяха да ми пръснат мозъка с Ултразвук, 5G или нещо подобно, не смея да се прибера в хотела! Някой е изпратил Български главорези в Сърбия!

33

Истината

преди 3 години

Президента Плевнелиев беше първият български политик, който имаше доблест та и мъжеството да каже, че Русия е агресор и враг на България, ЕС и западната цивилизация. Това му спечели омразата на българофобската пета колона на Москва. Видно е, че тази омраза продължава досега и националните предатели продължават да плюят по Плевнелиев.

32

БАШ МИ Е КЕФ..

преди 3 години

КАК РУМЕН РАДЕВ ПРЕЦАКА РУСОФИЛИТЕ - ТЕ ГО ИЗБРАХА,НЕ СЛИЗАТ ОТ ШИПКА,, А РАДЕВ ОБЯВИ, ЧЕ РУСИЯ Е АНЕКСИРАЛА КРИМ ОТ УКРАЙНА.... ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА...АМА И ГЕШЕВ МНОГО ПОМОГНА.....

31

Гьобелс

преди 3 години

Подкрепата от Плевнелиев е интрига. Да си мислят хората, че има договорка между служечните министри и Герб.

30

Щерев до 35

преди 3 години

а защо се палите тогава и квичите от ужаст като видите г-н Плевнелиев..ха.ха.ха

29

Помнещ

преди 3 години

Абре Плевел Герберски! Пак ли се показа? Мутрата падна и " бизнеса" в Тех Парк София " закъса" а? Инвестициите които Борисов ти предостави на Цариградско пресъхнаха? И пак искаш мутрата да се " върне и продължи инвестицията на нашите данъци от негово име"? Тая приключи Плевеле Герберски!-:) Нещата и времето вече са други! Спотай се ,и се радвай на това,което успя да откраднеш от нашите данъци чрез Борисов Мутрата!-:)) И остави Радев! На светлинни години си от интелекта му плюнко Герберска!-:)))

28

До 30 Щерев

преди 3 години

Пожелавам ти Щерев, да си го издигнете за кандидат. Чак тогава, ще видиш, колко е президент на милиони:-))) Ще се класира между четвърто и пето място. И Волен Сидеров ще го бие. Ама твоите ГЕРБ не са толкова ***, че да го издигат.

27

Анонимен

преди 3 години

Един от малкото чесни хора в политиката. Но българското стадо го изрита, защото си препочита, чалгата, мутрите и т.н.

26

Истината

преди 3 години

Радев и честност са несъвместими понятия. Фигуранта страда от тежък морален дефицит! Най-слабият президент досега! Вреден и опасен за България и българите!

25

Анонимен

преди 3 години

Тоз щеше да обявява война на Русия ама боко му нареди да не обявява война на Русия щот нямаме самолети и танкове :))) Много смешен ,,върховен главнокомандващ ,, Също като Хитлер който в края на войната командваше несъществуващи армии . Та и тоя такива ,,армии,, командваше и обявяваше войни :))))))))) Чисто луд с власт като Хитлер.

24

Трол на ГЕРП

преди 3 години

Абе, Мафията ГЕРП защо не вземе да постави тоя клоун за кандидат отново, да рухнат напълно и най-накрая да спрат да ни занимават със себе си. Не разбирам какъв е тоя за да си дава мнението постоянно.

23

Щерев

преди 3 години

ТОВА Е МОЯ ПРЕЗИДЕНТ И НА МИИИИЛИОНИ БЪЛГАРИ.Жив и здрав г-н Плевнелиев и на есен ви очаква президентския трон.

22

Анонимен

преди 3 години

Конкурира се със Жельо.

21

ЖАБИТЕ НА РАДЕВ....

преди 3 години

СА УПЛАШЕНИ ОТ ИЗБОРИ 2в1..........РУМЕН РАДЕВ ЩЕ ЗАГУБИ... А С НЕГО И ЖАБИТЕ ОТ БЛАТОТО МУ.......

20

Ямболски цървул

преди 3 години

За първи път в световната история,евнух да стане президент.Трябва да се впише в рекордите на Гинес.

19

Анонимен

преди 3 години

Плевньо е като изхърления презерватив на паркинга пред блока, който настъпваш случайно.

18

Анонимен

преди 3 години

"Кирил Петков, Асен Василев и проф. Николай Денков са успешните министри в служебното правителство. Те биха били успешни във всяко едно правителство." Наистина ли? Много глупав и наивен ход - посочва тези тримата с надеждата, че щом той ги харесва, то тогава тези тримата ще бъдат намразени от мислещите хора. Защото няма как, щом това лице одобрява някого, то одобрения ще да е читав човек. Не ти се връзваме, господине бивш президент.

17

Анонимен

преди 3 години

Тоз не беше ли оня дет щеше да обявява война на Русия ? А вярно тоз Асенчо дет та гледа като гръмнат с пушка помпа е мноооого успешен ама като мошеник в Лондон . Измамил инвеститори с 9 милиона паунда за да подбива с тях цените на конкуренцията . Е тва се казва чист мошеник и крадец на интелектуална собственост . Ама нека да ги види народа кви са американските партии в България.

16

Анонимен

преди 3 години

Кой е тоя?