110

Сата НАТО

преди 2 години

ИТН работи за ГЕРБ. Отклонява актуалните проблеми и ги заменя с глупости. Това са най-долните бу клуци. Първо се заядоха с Кирил Петков (съвсем заслужено), сега искат същата просто тия да се разреши за депутатите. Не гласувайте за тая из мет, освен ако не сте гербаджии.

109

Анонимен

преди 2 години

В България станаха много вече сферите на интереси - Русия, САЩ, Турция, Европа - и никой не отстъпва. От тази четворска аз съм за Европа, но с 25% не може да се състави правителство, а всички останали са всеки срещу всеки.

108

Народната любов

преди 2 години

Тоше мама, нема да ми избегаш вече. Ще те прегърна

107

Бонго Бонго

преди 2 години

Славье изкарай джамба джамба, ща призная за лъв

106

Анонимен

преди 2 години

Не мога още да повярвям че Слави Трифонов и ИТН са най големите продажници на българщината до сега при положение че повдигнаха въпросът за двойно граждансво и сега искат оттегляне щото тез от ДПС са с турско и българско гражданство и нямат място като депутати Колко пари прибрахте ИТН аз гласувах за тях срам ме е от тях но вече няма значение

105

ПроСоТо

преди 2 години

тия ПРЕКАЛЯВАТ!!!!...Свалиха сигащите,СТАНАХА ЯСНИ!...Абе ей,чалгаропитеци,човек с двойно гражданство чии интереси ще защитава бе?!..На България,или на "родината му-майка"?!..Ако възникне военен конфликт,срещу кого ще застанат "двойните граждани"?..-Срещу враговете ни,или срещу България?!..Ако МаймунчоТошко е гражданин на РБ и на Р. Турция и земе та стане патаклама,В ЧИЯ АРМИЯ ЩЕ СЕ ВЛЕЕ тоя остриганпавиан ?!..КОЙ ОТРОВИ и без това СМОТАНИЯ ни "полически живот" с тия "итънъци",не ми е ясно..

104

До 108

преди 2 години

Питате: "Какво правим ако държавата на която е двоен гражданин извика нашия министър председател запас в армията им!? " Отива на момента. Ако откаже отива на съд в държавата, която го призовава. Взема си такъмите. Раница с турбо батерия и ще работи онлайн от палатката или от бойното поле. Ще праща електронен подпис ако има интернет. Ако му гръмнат раницата ще праща подписи с факс от Космоса или пощенски гълъб под прикритие като врабчета. НСО ще му носят кабелите, за да не се заплете случайно....

103

О хо хо

преди 2 години

Сега стана повече от очевАдно, че ИТН СЕ КРЕПИ ФИНАНСОВО ОТ НЕБЪЛГАРИ, ЧУЖДЕНЦИ - РУСКИ И ТУРСКИ ГРАНТОВЕ!!! ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТИЯ!

102

Граово

преди 2 години

Шоуто свърши. Циркаджиите на гръмогласния говедарин да си се прибират в 30 минутното му скечово предаване, кой ли го гледа. Видя се, могат да докарат само нов Виденов. Много говорят и все празни приказки без да мислят, камо ли нещо да правят. Излишни са.

101

Бонго Бонго

преди 2 години

И кво стана, гласувайки за Славье, сте гласували за ДПС???? Марш от парламента търтеи такива

100

Обективно

преди 2 години

ИТН ОТДАВНА РАБОТИ ЗА ДПС, КОИТО ИСКАТ ДА НЯМА ЗАБРАНА ЗА ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ЗА ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ.

99

Само питам

преди 2 години

Депутати с тройно гражданство може ли?

98

до Мехмед

преди 2 години

Ами защо тогава не си вземете за президент един Руски Олигарх с двойно поданство Турско-Руско-Турско??? -)))) Ваййй...., колко шъ е веселоооо..... Наташки, водка, руска мафия, афгански наркотици, руски генерали... -)))))))))

97

Анонимен

преди 2 години

Изключително Жалка Партия, гледа да се залепи като опозира и се правят на интересни като БСП и те са така.

96

Анонимен

преди 2 години

И във форума има хора, които подкрепят подобно безумие. Ами хайде сега ми отговорете на следният казус. Какво правим ако държавата на която е двоен гражданин извика нашия министър председател запас в армията им!? Стига глупости моля ви се.

95

Анонимен

преди 2 години

Тошко, да не е взел Черепа дубайски паспорт? За него ли опъвате коридор за влизане в НС? Колко струва услугата да се промени 1 закон? Питам за 1 закон само кач пара? Анадъмо?

94

Анонимен

преди 2 години

Кандидат депутати теглили по 300 000 лева да си купят депутатски стол. При 4 г.работа в НС са си направили сметката, че това е инвестиция.Мо при тези кратки животи на НС покупката на депутатски стол става губещо предприятие. Явно вече няма много мераклии да плащат, за да стават депутати и се пуска на макс мощна подкрепа с финансирани хора от чужбина. Закон за лобизъм е първото спешно нещо, което ни се препоръчва от ЕС.Не може адвокати на подсъдими олигарси да пишат законите.Те работят за клиента

93

Анонимен

преди 2 години

Тея т.ъп.унгери вече удариха дъното от пр.остотия. Моля миячите на чинии да си ги приберат в чужбина, като си ги харесват и да им се радват. Следваща стъпка на ИТН е да се забрани гласуването в България и от хора само с българско гражданство.

92

Анонимен

преди 2 години

Леле тия май им плащат за подобни закони ,всички знаем как всички осъдени съдени или с повдигнати с много обвинения могат да станат депутатчета ,това трябва да,спре ,но виждаме че никой не говори за това

91

Анонимен

преди 2 години

Петата колона на САщ Тошко африкански .Значи да напускаме канадски и американски министри да ни управляват .Дай направо да закриваме народното събрание и директно Мустафа да ни управлява .Само грешни пари за за депутатски заплати да даваме.ИТН ще изчезне до Нова година помнете ми думата !