141

ХМ!

преди 2 години

СРАМУВАМ ОТ ТОЗИ И ТОШКО ЯВНО СЛАВИ НЕ ИМ ДАВАЛ ПАРИ ДА СИ КУПУВАТ ДРЕХИ ХОДЯТ КАТО ДОКАРАНИ КЛОШАРИ А ГОВОРЯТ КАТО ПРОДАВАЧИ НА ТИКВИ НА ПАЗАРА - ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХА МЕЖДУ ТЯХ ИМА И ПО УМНИ НО ТЕЗИ ДВАМАТА ИЗЛИЗАТ ПРЕД ТЯХ И ТЕ КАЗВАТ СМЯТАТ СЕ НАЧАЛНИЦИ - ХОРА ПОМИСЛЕТЕ СИ И НЕ СЕ ИЗЛЪГВАЙТЕ НА ИЗБОРИТЕ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС ДЕТО ГЛАСУВАТЕ ЗА СЛАВИ ХР.ИВАНОВ ГОРКИЯ И НА НЕГО УМЪТ НЕ Е НА ЕДНО МЯСТО СЛУША ОНЯ 1.20 ВИСОКИЯ ДЕТО СПИ НА СТОЛА МАЯ ДЕТО КОПИРА ОТ БСП- ЩЕ ГЛАДУВАМЕ

140

Анонимен

преди 2 години

По-добре богат и здрав при Борисов , отколкото беден и болен при дългия.

139

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е да вървите към 2-3%

138

сминдух енд чесън

преди 2 години

Какво значение има къде отива ИТН,като факта ,че първи победиха на избори ГЕРБ си остава в историята.Проблема е ,че само те искат Борисов да не е на власт71

137

Анонимен

преди 2 години

ИТН вървят към кофата с пълна сила. Чао от мене, не че съм гласувал за тях де. :Д

136

Анонимен

преди 2 години

Вървите към закриване. Прав ви път!

135

Анонимен

преди 2 години

И преди не ви вярвах, а сега на всички им писна от вашите келешлъци.Можеш да се правиш на интересен в собствената си телевизия.Какво искате -150 души от ИТН? Може би няма да имате и 15 на следващите избори.Не отговаряте само за себе си, хора са ви повярвали и имайте предвид, че беше за последно. Вече ще е Няма такъв народ.

134

Анонимен

преди 2 години

Днес социолозите отредиха трето място за ИТН.На следващите избори,когато и да са те,трите букви ще слязат още надолу.Тенденцията е,тази партия както бързо се появи,така бързо да си отиде.Аз и моите приятели,роднини,гласувахме за партията на Сл. Трифонов.Моите роднини,приятели,аз,по-вече няма да допуснем гласовете ни,да ги издуха вятъра.Днес при президента,Т.Й.се изцепил:"Не ме интересува Ковид -19,не ме интересуват пенсионерите,да мислим за мигрантите".Ето това изречение,ще запомнят българите!

133

Анонимен

преди 2 години

Ако ИТН тръгне,а то ще тръгне към дъното,е и е само на Слави вината! И на никой друг! ИТН и Слави лично,се подигра с избирателите си!!!Мен лично ме дразнеше,че Не показаха уважение към партиите на протеста! Няма да им го простя!

132

Анонимен

преди 2 години

Слави вече,към никъде не върви! Гласувах за него 2 пъти,а той ще ме праща 3 път ли? Защото му се иска да " спечели" поне с 51 ,%? Ами нека се надява тъпънара! Вече можеше да има правителство и тече процедурата по освобождаване на Гешев! Но не!Той оплю всички наред! За ГЕРБ да хукнем да " гласуваме" забравете! ДБ или партията на Кирил Петков ще предпочетат лично аз! А иначе,ще сме без правителство колкото е нужно още време,но ГЕРБ крадливата партия умре за българина!

131

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори няма кой да гласува за вас. Дотук с несериозното поведение на шоумените.

130

Анонимен

преди 2 години

Избори и лъжи върнете си Бойко Борисов поне работеше тия само лъжат и крадат

129

pege

преди 2 години

отивате в историята, явно нищо не става от тия режисьори

128

Анонимен

преди 2 години

До до реалистАз съм с 2 ръце ЗА.

127

до реалист

преди 2 години

ама знаеш ли колко ще ние добре София да се разкара от България, правим варна или пловдив столица и си живеем спокойно.

126

до реалист

преди 2 години

основния ви проблем на шопите е че така и не разбрахте че хората извън софия не са провинциалисти демек втора категория и товА че живееш в софия не те прави Патриции. Да не говорим че реалните софиянци са едва 300,400 хиляди другото са пришълци от писледните 50 години.

125

далаверчик

преди 2 години

Когато кажат на българина,че не е за политика,той се сърди!А когато му предложат да внесат политици отвън,направо освирепява!

124

Реалист

преди 2 години

Трифонов още от първите години когато започна с шоуто в БТВ и ми стана ясен що за комплексар е. В екипът му почти няма хора от София, всички са провинциалисти. По кастингите винаги се отнася направо отвратително с хора, които са малко по-интелигентни и си фаворизира някакви бесни сееляндури. Цялото му "шоу" е изградено около идеологията за "човекът от провинцията" и надутите столичани. Славчо е дълбоко комплексиран провинциалист, който увишлено налага простащината като норма от национален ефир.

123

Българин

преди 2 години

Следващи избори през октомври:1. ГЕРБ с малко преднина2. БСП3. ДБ4. ИТН5. ИБГНИ6. Възраждане

122

Анонимен

преди 2 години

Настоящите български "политици" са 80 процента де би ли. Мислят само за кариера и пари, народа ще продължи да страда. Третите избори за парламент ще вкарат страната пак в спиралата на пат ситуацията.